Sosyal medyada yeni popüler olan bir uygulamayla insanlar, çektikleri fotoğrafları Rönesans Dönemi’nden kalma tablolara çeviriyor. Uygulamadaki yapay zeka, 45 bin klasik çalışma ile şekillendirildi.OrtaÇağ'da bir derebeyiUygulama, yalnızca yüzünüzün çizgilerini tanıyıp üzerinden geçmekle kalmıyor. Bu hatları bir temel olarak kullanarak tamamen yeni bir portre oluşturuyor. Yapay zeka, iki farklı sistemden oluşuyor. Bunlardan birisi portreleri tanıyan nöral ağ, diğeri de portreleri oluşturmayı öğrenen nöral ağ olarak belirtiliyor.Kont Keanu ReevesBu uygulama hakkında da akla gelen ilk çekincelerden biri, özellikle FaceApp üzerinde dönen tartışmalardan sonra gizlilik oluyor. Araştırmanın arkasındaki kişiler, fotoğraflarınızın başka bir amaçla kullanılmayacağını ve gönderdiğiniz fotoğrafların anında uygulamadan kaldırılacağını belirtiyor. Güvenip güvenmemek ise tamamen size kalmış durumda. Bu uygulama, bir akıllı telefon uygulaması değil. Onun yerine aiportraits. com üzerinden kullanılabiliyor.
Arkadaşlar bunlar hep yeni dünya düzenin tek tip insan modeline uygun attığı adımlar bir uygulama cikiyo hoop herkes hemen kullaniyo insanlar artık Ne yapacağını şaşırdı tüketim toplum anlayışının dibini yaşıyoruz dünya olarak örneğin iphone elinde ısırılmış elması olmayan kendini g. zekali ezik hissediyor oysa bir telefona 5 bin vermek değil midir aptallık olan aklıma hep black mirror dizisi geliyo şu an o durumdayız teknoloji ırzımiza geçti nett
İnternet & Teknoloji konusunda 981 cevap paylaştı.
Insanlar eğlenmeli, neyden keyif alıyorlarsa yapmalılar. Gizlilik olayı abartılıyor, kim senin yüzünü ne yapsın? Herkes de kendini ne kadar önemli görüyor. Bu kadar gizlilikten bahseden kisiler asıl telefonlarını parmak iziyle açınca kalıcı olan bu parmak izinin nerede depolandigina vakıf mi acaba?😂
4 senedir kullaniyorum su uygulamayı sonunda degeri bilindi valla mutlu oldum eskiden cok daha ıyidi yine bir dunya klasigi parayi bulunca kalite bozuldu aga
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > FaceApp'tan sonra sosyal medyanın yeni akımı fotoğraflarınızı tabloya çeviren uygulama. Siz de tablo akımına katıldınız mı?
En İyi Cevaplar