İnternet & Teknoloji Faceapp kullanıyor musunuz veya kullandınız mı? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasıl buldunuz bu uygulamayı Faceapp kullanıyor musunuz veya kullandınız mı? Cevapla Uygulama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Definitive Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl Hayır hiç kullanmadım.Akıllı telefonlardaki bu tip uygulamalardan uzak duruyorum. İlgimi hiç çekmiyor nedense. 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl arkadas ortamında hangimiz daha güzel kız oluruz yarışı yapmıstık bir kere bu uygulamayla, koymustum hepsine sonra daha kullanmadım 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşim olmaz. 1 2 Yorumla Cod2009 1 yıl Öneririm bazı efektler komik duruyor sakallı kadın falan 🤣 Yorumla Semih6934 1 yıl Orasını bilemem tabi 😂 Ama ben her zaman doğallıktan yanayım ve buraya attığım tüm PP'lerim orijinal babyface yüzüme ait resimlerdir 😎 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 962 cevap paylaştı. Hayır kullanmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır hiç kullanmadım.
Akıllı telefonlardaki bu tip uygulamalardan uzak duruyorum. İlgimi hiç çekmiyor nedense.
arkadas ortamında hangimiz daha güzel kız oluruz yarışı yapmıstık bir kere bu uygulamayla, koymustum hepsine sonra daha kullanmadım
İşim olmaz.
Öneririm bazı efektler komik duruyor sakallı kadın falan 🤣
Orasını bilemem tabi 😂 Ama ben her zaman doğallıktan yanayım ve buraya attığım tüm PP'lerim orijinal babyface yüzüme ait resimlerdir 😎
hayır hiç kullanmadım
Hayır kullanmadım
kucukken kullanmistim
Paralı o kullanmam
Çok saçma geliyor bana bu tip seyler