Uzak mesafe ilişkiler hakkında merak ettiklerim

Uzak mesafeli ilişkiler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Bu mesafeli ilişkilerdeki kişiler nerede tanışıyorlar? İnternet ortamında mı? Yoksa arkadaşlık sitelerinde mi? Ya da üniversite bitiminden kalan nadir arkadaşlıklardan mı?

Arkadaşlık sitelerinde tanışıyorlarsa sadece resimlere bakarak mı arkadaş oluyorlar. Hangi şehirde oldugunun önemi olmadan sevgili olup bir süre sonra da ilişki bitiveriyor. Herkes icin demiyorum. Bazıları yürütüyor belki de evlenen de vardır.

Güncellemeler
+1 yıl
Başlık yine değişmiş

Sitedeki bazı üyelerin sorularının farklı illerde mesafeli ilişki yaşadıkları hakkında oldugunu görüyorum.Bu kişilere sorum.Uzak mesafeli ilişkiler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Bu mesafeli ilişkilerdeki kişiler nerede tanışıyorlar? İnternet ortamında mı? Yoksa arkadaşlık sitelerinde mi? Ya da üniversite bitiminden kalan nadir arkadaşlıklardan mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Soru biraz geniş yada herkes sevgiden bahsetmiş... Bu tip ilişkilerin başlama noktalarını merak ettim. nereden hangi siteden nasıl gibi sorulara yogunlaşırsak daha iyi sanki ? Gerci cogu kişi site ismi vermeyecektir

Teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Soruya cevap bir türlü gelmedi...

Soru direk şudur. Farklı illerdekiler nasıl tanışıyor nereden. yani sevgili olanlar nasıl tanıştı. sadece farklı iller
Uzak mesafe ilişkiler hakkında merak ettiklerim