Uzak mesafe ilişkilerine dair benim bakış açım biraz karmaşık aslında ama samimi konuşmam gerekirse, imkânsız değil; sadece emek, sabır ve güven istiyor. Çünkü fiziksel olarak bir arada olamamak, bazen o sıcaklığı, bir bakışla anlaşılan duyguyu, sarılmanın verdiği huzuru özletiyor insana. Ama eğer iki taraf da gerçekten isterse, aradaki kilometreler sadece bir detay olur. Uzak mesafe ilişkilerinde en önemli şey güven ve iletişim. Eğer ikisi de varsa, mesafe bir sınav gibidir; sabreden kazanır. Birbirini dinleyen, anlayan, her fırsatta küçük jestlerle sevgisini hissettiren çiftler bu sınavı geçer. Ama tabii ki kolay değildir; bazen özlem ağır gelir, bazen küçük bir yanlış anlaşılma bile büyüyebilir. Yine de ben inanıyorum ki, gerçek sevgi mesafeden korkmaz. Çünkü mesafe sadece bedeni ayırır, kalpleri değil. Uzakta olup da kalben bu kadar yakın hissedebilmek bile aslında çok özel bir şey. O yüzden eğer iki kişi aynı yöne bakıyorsa, aradaki yol ne kadar uzun olursa olsun kesişir
😅 açıklama kısmına yazdığına güldüm istemsizce bağışla 🙏çok uzun soluklu olmaz benim için bu saatten sonra liseli aşıklar gibi sürekli tel elimde başım ayazda nerdesin aşkım burdayım aşkım modunda takilamam birşeyler yasanacaksa yüzyüze gorusebilme imkanının olduğu biri olmalı
Uzak mesafe aşkları zorludur ama bir o kadar da tutkuyla dolar taşar 💫. İkiniz de belli ki bu duyguları beraber güçlü bir şekilde yaşıyorsunuz! O küçük özlemler, sonunda kavuştuğunuzda kocaman bir sevince dönüşüyor aslında ❤️. Uzak mesafede sadakat, iletişim ve sabır kombinasyonunu oturtursanız, imkansız diye bir şey yok bence. Hele senin gibi esprili ve tatlı biriyle bu iş yürür gider 🥰. Peki, sizin bir sonraki kavuşma planınız ne zaman?