İnternet & Teknoloji 2011 model hyundai accent era hakkında lütfen yardım? simfiross Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar hyundai accent era 2011 modelinde yokuş kalkış desteği var mı? Bilenler acil yazsın lütfen. 2011 model hyundai accent era hakkında lütfen yardım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MasumDelikanlıı Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Güzel araba 1.4 team benzinli modeli en tutulan parça ve bakımları ucuz ve atik araba temizini bulursam bende elimde getz var onu satıp era alıcam 45 ten fazla verme. Yokuş kalkış desteği yok galiba 1 6 Yorumla simfiross +1 yıl Abim bir bilgi edinirsen yazar mısın bana Yorumla MasumDelikanlıı +1 yıl Olur tabi Yorumla simfiross +1 yıl Abi 1.5 dcri olanı var bizde ve yokuş kalkış desteği varmış dün sürünce anladım Yorumla simfiross +1 yıl 44 e aldık biz ve sıfırdan farksız. Konforlu ve dediğin gibi atik araç Yorumla MasumDelikanlıı +1 yıl Allah hayırlı uğurlu eylesin inşallah sağlıkla kullanın Yorumla simfiross +1 yıl Allah razı olsun abi sana da temizinden bitane nasip olur inşallah. Yorumla
Gocukluğ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Sıfır süspansiyon. Ha bire ön takım dağıtır takoz gibi araba. Yakıt yönünden bedava denilecek kadar az yakar. Zaten tercih edilmesinin sebebide bu. 1 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yok be ne yokuş kalkış desteği. 1 4 Yorumla simfiross +1 yıl Kesin yani eminsin değil mi? Yorumla simfiross +1 yıl varmış abi😃 Yorumla mert12356 +1 yıl Standart donanımda yok full araç falandır o Yorumla simfiross +1 yıl Evet bizdeki full Yorumla
En İyi Cevaplar