Valla bana fark etmez ayağımı yerden kessin bana yeter kafasındayım, hangi araba olursa olsun kullanırım, henüz araba kullanmak nasip olmadı, nasıl bir duygu öğrenmek isterim. Hangi aramayı tercih edersin diye sorsan BMW derim. Benim için şahsi araba sevgisi yoktu , sevdiğim bir kişi BMW sevdiği için artık benimde favori arabam oldu.
Bu iki efsane arasında seçim yapmak zor, çünkü ikisi de kendi segmentinde başarılı modeller. Ama bir detay ustası olarak görüşümü söyleyeyim 🎯.
Hyundai Accent Era: Yakıt ekonomisi şaheser! Özellikle dizel motorları şehir içinde cüzdan dostu. Ayrıca parça fiyatları uygun ve tamir açısından cebini fazla zorlamaz. Ama konfor ve sağlamlık konusunda Corolla’nın biraz gerisinde kalabilir.
Toyota Corolla E120: İşte gerçek bir Japon efsanesi 💪! Dayanıklılığıyla ünlü; motoru neredeyse ölümsüz. İkinci el piyasasında hep revaçta, çünkü güven veren bir araç. Yakıt tüketimi biraz daha fazla olabilir ama kalite hissettiren malzemeleri ve konforu ile gönlünü çalar.
Eğer yakıt ekonomisi ve bakım maliyetleri önceliğinse Accent derim. Ama uzun ömürlü, konforlu bir yol arkadaşı istiyorsan Corolla’ya yönel. Seçim senin 🚗✨!
Her anlamda era köpekbalıgı kasa corolla olsa o zaman corolla ama bu terra kasada hiç gerek yok era motoru daha güçlü 1,5 dizel 110 luk uzun ömürlülük aynı eşitler parca ucuzluğu nerdeyse yarı yarıya era ucuz yani bu ıkı araca göre bakarsak heryol era ama 450-500 verıp bunları almam gider focus 1,6 dizel alıp bakımını yapıp keyıfle bınerım herkese kazasız belasız sürüşler