Merhaba, aracımın fabrika çıkışı hoparlörleri bana yetiyordu. Maalesef kaza sonrası kışın su girmesinden dolayı arızalandı. şu an sadece üst kısmına bastırınca ses geliyor.
Şimdi bir takım hoparlör alacağım. Profesyonel ses sistemi vs. düşünmediğim için amfi, yeni teyp sub. vs işine girmeyeceğim.
Mid takımı olarak Cadence V6'yı düşündüm ama RMS değeri baya yüksek. Orijinal teyp haliyle yeterince beslemeyecektir. Amfi vs düşünmediğim için o nedenle vazgeçtim.
Sonrasında Hertz DCX 165.3 modelini inceledim. 60 RMS ve 120 watt değere sahip, bence benim için ideal dedim. Diğer kullanıcı yorumları, test videolarını izleyip almaya karar verdim.
Şimdi de bana Clarion Srg1723S önerdiler. Clarion'un başka bir modelini daha önce dinlemiştim, çok temiz sesler vermekte.
Sizlerin önerebileceği; bass'ı ne az ne çok olan, temiz ses veren bir hoparlör takımı var mıdır? Bütçem şu an için 400TL. Amacım sistem falan kurmak değil, sadece bozuk olan hoparlörün yerine orijinal veya daha iyisi gibi bişey almak.
İki hoparlörlerin teknik verileri;
Clarion; SRG 1723S
Müzik pik gücü (W) : 350
Etkililik (dB / W / m) : 91
Frekans yanıtı (Hz) : 28 ~ 35.000
Montaj derinliği (mm) : 52,5
Hertz;
Power Handling - Peak W
120
Power Handling - Continuous W
60
Impedance Ω
4
Frequency response Hz
60 ÷ 21k
Sensitivity dB SPL
93
Woofer size mm (in.)
165 (6.5)
Tweeter size mm (in.)
15 (0.6)
Woofer Voice Coil Ø mm (in.)
25 (1.0)
Woofer magnet
High density flux ferri
Tweeter magnet
Neodymium
Woofer cone
Water-repellent pressed paper
Tweeter dome
PEI
Sizlerinde önerileri varsa bu bütçeye, önerilere açığım.
Şimdi bir takım hoparlör alacağım. Profesyonel ses sistemi vs. düşünmediğim için amfi, yeni teyp sub. vs işine girmeyeceğim.
Mid takımı olarak Cadence V6'yı düşündüm ama RMS değeri baya yüksek. Orijinal teyp haliyle yeterince beslemeyecektir. Amfi vs düşünmediğim için o nedenle vazgeçtim.
Sonrasında Hertz DCX 165.3 modelini inceledim. 60 RMS ve 120 watt değere sahip, bence benim için ideal dedim. Diğer kullanıcı yorumları, test videolarını izleyip almaya karar verdim.
Şimdi de bana Clarion Srg1723S önerdiler. Clarion'un başka bir modelini daha önce dinlemiştim, çok temiz sesler vermekte.
Sizlerin önerebileceği; bass'ı ne az ne çok olan, temiz ses veren bir hoparlör takımı var mıdır? Bütçem şu an için 400TL. Amacım sistem falan kurmak değil, sadece bozuk olan hoparlörün yerine orijinal veya daha iyisi gibi bişey almak.
İki hoparlörlerin teknik verileri;
Clarion; SRG 1723S
Müzik pik gücü (W) : 350
Etkililik (dB / W / m) : 91
Frekans yanıtı (Hz) : 28 ~ 35.000
Montaj derinliği (mm) : 52,5
Hertz;
Power Handling - Peak W
120
Power Handling - Continuous W
60
Impedance Ω
4
Frequency response Hz
60 ÷ 21k
Sensitivity dB SPL
93
Woofer size mm (in.)
165 (6.5)
Tweeter size mm (in.)
15 (0.6)
Woofer Voice Coil Ø mm (in.)
25 (1.0)
Woofer magnet
High density flux ferri
Tweeter magnet
Neodymium
Woofer cone
Water-repellent pressed paper
Tweeter dome
PEI
Sizlerinde önerileri varsa bu bütçeye, önerilere açığım.
Hertz
Clarion
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada aracım 2010 Polo, hoparlör çapı; 16 cm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası