• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Arabalar

400.000 TL'ye hangi araç alınmalıdır?

Teknostat
Teknostat Takip Et
Xper 1 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
400.000 TL'ye hangi araç alınmalıdır?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

B SegmentiB SegmentiHonda Jazz 2002-2013 HatchBack ES=Elite=Fun -/- Honda City 2006-2011 Sedan 1.4 motor Elite=ES2006-2012 arası
    Seat Ibıza MK3 HatchBack'/. Cordoba Sedan MK2 2002-2009 1.4 motor S-Rider=Signo=Stylance>Elegance2003-2008 arası
    Ford Fiesta HatchBack 2002-2009 1.4 motor Collection>Ghia2006-2008 yılları
    Peugeot 206 1998-2009 Feline=Roland Garros>Panoramic=XT 1.4(90ps)-1.6(109ps)2004-2008 8 airbach ve daha donanımlı2002-2003 4 airbach
    Skoda Fabia Elegance HatchBack'/. Sedan'/. Station Wagon 1.4 Motor 1999-2008 (101 Ps) Elegance>Choice>Sport>Special>Ambiente Dynamic>Ambiante2005-2007 yılları Makyajlı2002-2004 yılları
    VW Polo MK3 1994-2003 HatchBack 1.4(100 Ps)'/. Sedan'/. Station Wagon 1.6 motor (100 Ps) Highline>Comfortline=>=<=Sportline>Basicline1999-2001 yılları
    Fiat Grande Punto 2005-2008 1.4 Emotion>DynamicFiat Punto Evo 2009-2012 1.4 MyLife >DynamicFiat Punto 2012-2014 1.4 Lounge>Dynamic2009-2014 1.4'ler öncelik 105 Ps

C SegmentiFord Focus MK1 HatchBack'/. Sedan'/. Station Wagon 1.6-2.0 motor 1998-2005 Ghia>Collection ya da 2.0 Ghia (2.0 olduğuna aldanma 1.6'dan az yakıyor.)1999-2004 Ghia>Collection ya da 2.0 Ghia
    Citroen C4 HatchBack'/. Sedan 1.6 motor 2004-2010 SXPK>SX2005-2009 yılları
    Opel Astra H HatchBack'/. Sedan'/. Station Wagon 1.6 motor 2004-2010 Cosmo>Elegance Xenon=Enjoy Elegance2005-2009 yılları Cosmo, 2005-2009 yılları Elegance Xenon Paket,2009 Enjoy Elegance Paket
    Renault Megane MK2 HatchBack -/- Sedan 1.6 motor 2004-2010 Privilege>Dynamique2004 ilk yarı sonrası 2006 ilk yarısı Dynamique>Sportway2006 ilk yarı sonrası 2009 Privilege>Expression
    Volkswagen Golf MK4 HatchBack'/ . Station Wagon -/- Bora MK1 Sedan'/. Station Wagon 1.6-1.8 motor Üretim 1997-2005 Highline Confortline ya da 1.8 Highline (1.8 olduğuna aldanma 1.6'dan az yakıyor.) Şöyle bir durumda var, bu yıllarda ülkeye VW 4motion=4 çeker getiriyor. Bu 1.8'lerde 4 çeker olanlar mevcut ancak biz ondan uzak duracağız. Atmosferik araç ve 4 çeker gereksiz bir kombinasyon.2001 üstü 1.6 Comforline2002-2004 1.8-1.6 Highline
    Astra G HatchBack'/. Sedan'/. Station Wagon 1.4-1.6 motor 1998-2009 Elegance=>Edition=CD=CDX=Enjoy=100. Yıl>Comfort=GL=Classic Club=Classic (Astra biraz karışık donanımda. Hep böyleydir zaten. 2. baz donanımı aşağıdaki yıllara eklemeyeceğim. Hep yılları farklı kafan iyice karışır. Astra 1998-2001 CDX ve CD, 2000-2001 100. Yıl, 2001 ve sonrası Elegance, Edition ve Enjoy. (2004 Elegance G kasalar içinde en dolusudur.)
    Peugeot 307 HatchBack 2001-2008 1.6 motor XT Premium=Premium>XT>Teknoplus2004 XT Premium, XT 2005 ilk yarı öncesi yani Haziran sonuna kadar çıkan modellerde, 2005 üstü ilk yarı sonrası Premium 2007 ilk yarı sonrası
    Seat Leon MK1 HatchBack -/- Toledo MK2 Sedan 1.6-1.8 motor 1998-2006 Sport>Signo Plus=Signum Plus>Signo=Signum (1.8 olduğuna aldanma 1.6'dan az yakıyor.)2000-2004 yılları
    Toyota Corolla E120 HatchBack -/- Sedan 1.6 motor 2002-2007 Sol Plus>Sol>Terra2004-2006 yılları
    Honda Cıvıc Sedan 1.6 motor 1996-2000 Vti>İes ((Direksiyonu 4 kollu olacak klima olacak) opsiyonel olarak sanruuf olabilir)
    Toyota Corolla AE101 Sedan 1.6 motor 1991-2002 yılları arası Gli special limited>xei special limited>Gli special>xei special (Klima ve abs olacak)1992-1997 (1994-1995 yıllarında katalitik konvertör yok daha iyiler, 1998'de alınabilir.)
    Nissan Almera HatchBack/Sedan 1.5-1.8 motor 2000-2006 Tekna>Luxury2001-2002 Luxury2002-2005 Tekna
    Skoda Octavia MK1 Liftback -/- Station Wagon 1.6 motor 1996-2007 Collection Plus=Opsiyonlu Elegance>Elegance=GLX1998-2002 Elegance=GLX2002-2006 yılları Collection Plus=Opsiyonlu Elegance
    Fiat Linea 2012-2018 1.4 motor GSR paket olmak kaydesiyle Lounge>UrbanFiat Linea 2007-2012 1.4 motor GSR paket olmak kaydesiyle Emotion Plus>Emotion>Dynamic Plus>Dynamic

D SegmentiVolvo S40 MK1 Sedan -/- V40 MK1 Station Wagon 1.6-2.0 motor 1995-2004 (2.0 olduğuna aldanma 1.6'dan az yakıyor.)2004 öncelikli 2001 ve üstü (Faz II)
    Volkswagen Passat B5,5 2001-2005 1,6-1,8-1,8T Highline>Exclusive>Comforline (1.8 olduğuna aldanma 1.6'dan az yakıyor.)2001-2005 yılları
    Toyota Avensis MK2 1.6-1.8-2.0 Elegant>Comfort 2003-2009 (2.0/1.8 olduğuna aldanma 1.6'dan az yakıyor.)2004-2008 Öncelik 2006 Makyaklı yılı sonrası diğerleri de alınır.
    Renault Laguna MK2 Liftback 1.6-2.0 motor Previlege>Expression 2002-2008 (2.0 olduğuna aldanma 1.6'dan az yakıyor.)2005 ilk yarı sonrası 2007 (Faz II)
    Renault Laguna MK1 Liftback 1.6-2.0 motor RXT>RXE 1994-2002 (2.0 olduğuna aldanma 1.6'dan az yakıyor.)1998-2001 Sis farları yuvarlak, Arka stoplar turuncu
    Nissan Primera 1995-2002 1.6-2.0 motor MK1 Elegance>Comfort (2.0 olduğuna aldanma 1.6'dan az yakıyor.)2000-2001-2002 (106 hp ve üstü olacak)

MVPSeat Altea MK1 2004-2006 1.6 motor Stylance2004 ilk yarı sonrası-2006 ilk yarı öncesi
    Renault Scenic MK2 2003-2009 1.6-2.0 motor Privilege>Expression=Dynamique (2.0 olduğuna aldanma 1.6'dan az yakıyor.)2004 ilk yarı sonrası 2006 ilk yarısı Dynamique>Sportway2006 ilk yarı sonrası 2009 ilk yarı sonrası Privilege>Expression

UcuzDacia Logan 1.6 motor Laureate
    Renault Clio 2002-2009 1.4 16v-1.6 motor Expression>Dynamique2003-2008

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

-Seçilen yıllar kronik sorunların giderildiği yıllardır.
      -Paketler =(eşittir) ya da >(büyüktür) sembolü ile belirtilmiştir. Tercih ilk paketlerden yana olmalıdır.
      -Araçlar sıralama yapılırken fiyat/performas, güvenlik, yol tutuş, frenleme, motor ömrü, gidiş, kalite, memnuniyet, masraf, sunduğu opsiyonlar, sağlamlık, yıllarına göre sundukları, bagaj be arka koltuk aralıkları dahil olmak üzere genellemeye bakılarak sıralanmıştır.
      -Araçların tüm özellik ve doluluklarından faydalanabilmek için ilk başta yazılan paketler olmalıdır. Sıralama öncelikle en dolu paketlere istinaden yapılmıştır. Bir alt paketlerde opsiyonlara istinaden sıralama değişebilir. Ancak aşağı yukarı aynı kısımlardadır.
      -Araçların hepsi 350.000-450.000 TL bandında bakılmıştır. Maksimim kilometre 270.000 şeklindedir. Hepsi manuel ve benzin&lpg olarak bakılmıştır. İstenirse dizele'de yönelinebilir manuel olması kaidesiyle.
      -Araçlarda olan kasa-kroser seçenekleri aşağıda belirtilmiştir.
      -B/C/D segmentinde en mantıklı ve en iyi araçlar ele alınmıştır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Not1:Tüm araçlarda ESP+ASR+ABS+Klima+Airbach opsiyon donanımına göre fark etmekte olduğundan alınırken hepsi tek tek kontrol edilecek!
      Not2:Dünyada hiçbir araç arızalanmaz, kroniği tamamen yoktur diye bir şey yoktur. Planlı eskitme vardır. Aşağıdaki araçlar için arızaları ve çözülmüş kronikleri hariç oluşacak olan problemleri ucuz ve kolay hallolabilir, çözümleri ustalar ya da şahıslar tarafından bulunmuş problemlerdir.
      Not3:Araçların hepsi için elektroniği ellenmemiş ya da az ellenmiş ve çözümlenmiş, motorlarına dokunulmamış olması önemlidir.
      Not4:Şase, podye, direk, motor, alt takım, elektrik sistemi, iç döşeme temizliği tam olduğu sürece ve airbach açmadığı sürece aracın boyalı olması, koltuk kılıflı olması, değişen parçalarının olması önemli değildir.
      Not5:Taksi çıkması yüksek ihtimal olan, her hangi güvenliği ve özelliği bulunmayan, parçası bulunmayacak ya da pahalı olacak olan, parasının hakkını karşılamayacak olan, ustası veya motordan dolayı sorunları giderilmeyecek olan modeller eklenmemiştir. Aşağıdaki araçların %90'ı ortak motor kullanmaktadır. Kullanılmayanlarda ise kendi araçlarının diğer modellerinde aynı motor kullanıldığı için parça maliyeti düşmektedir.
      Not6:Araçları alırken hangi marka LPG kiti kullanıldığı muhakkak kontrol edilmelidir. Her motor aynı Lpg marka veya modeliyle uyum sağlamaz. Eğer lpg kiti uyumlu ise o araç alınmalıdır.
      Not7:Araç şans işidir. Ancak almadan önce iyi kontrol ettirmek gerekir. İnceleme yaparken nadir sorunlu/hatalı üretime denk gelen kişiler hariç memnuniyet oranı %80-%95 olan araçları listeye eklenilmiştir.
      Not8:İlk yarı öncesi Haziran ayına kadar ilk yarı sonrası Haziran ayı sonrası yıl sonuna kadar demektir.

Yorumla
    • Teknostat
      Teknostat
      +1 yıl

ÜŞENMEDİN DEİL Mİ USTA

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok zaten senelerdir arkasında durduğum ve hazırladım bir not tarzı. Bu şekilde 2. el 1m kadar önerebiliyorum araçları. Eskiden x fiyatsa artış bazında hep aynı düzeyde ilerlediği için değişen bir şey pek olmuyor gözümde.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

7

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Jetta Passat

0
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Opel corsa

Opel vectra

Ford fiesta

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Piyasaya çok bakmıyorum da sanayiyi az görenlerden bakabilirsin, sıralı sistemli olanlar düşünebilirsin mazotlunun bakimi zordur biliyorum

0
    3 Yorumla
    • Teknostat
      Teknostat
      +1 yıl

C kasa nasıl iyi mi ( Opel Vectra )

Yorumla
    • cihatakp
      cihatakp
      +1 yıl

Opel c kasa alma sanayiden çıkmasın

Yorumla
    • cihatakp
      cihatakp
      +1 yıl

Opel Astra daha iyi

Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bu fiyata araç var mı ki

0
    0 Yorumla
  • şahinn1
    şahinn1 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 35%
    +1 yıl

O paraya hyundai getz alırsın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ayaklarımı yerden keser misin yakışıklım?

0
    1 Yorumla
    • Teknostat
      Teknostat
      +1 yıl

Ver instani keseyim

Yorumla
  • jskahalsuskhapfo
    jskahalsuskhapfo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Benim önerim ajlında 2. El varsa alma 0 al

0
    1 Yorumla
    • Teknostat
      Teknostat
      +1 yıl

tamam reis 👍

Yorumla
  • _VAHŞİKAPLAN_
    _VAHŞİKAPLAN_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Jetta Passat Fiorino Linea Megane

0
    0 Yorumla
  • C34bb
    C34bb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Bu fiyata araç zor

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > 400.000 TL'ye hangi araç alınmalıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

400 bin TL'ye hangi araba alınır? 17 cevap verildi
400.000 TL'ye nasıl bir araç alabilirim, yardımcı olur musunuz? 27 cevap verildi
400 bin TL bütçe ile hangi spor araba alınır? 7 cevap verildi
400000 tl'ye Alınabilecek En İyi Arabalar? 7 cevap verildi
1.400.000 civarı alınabilecek en iyi araba hangisi? 5 cevap verildi
400 bin 600 bin TL arası alınabilecek en iyi araba hangileri sizce? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bu makyaj bana yakışıyor mu, kırmızı ruj ten rengime gider mi?
  • Şöyle değişik bir kedi aldım isim önerisi rica ediyorum?
  • Tekirdağ'da tekel bayisi açılışının imam ve dualarla yapılması sizce caiz mi?
  • Seni anlamayan birine hala kendini anlatmaya devam edermisin?
  • Hadisenin şu “delirdim geceleri” şarkısını beğenip dinleyenlerin kulağında sizce sorun var mıdır?
  • Diricus Du Plessis & Kamaru Usman karşılasmasının kazanını sizce kim olacak?
  • Market siparişimi şu an verip sadece iç çamaşırıyla kapıya çıksam ne olur?
  • Geçinilmesi kolay biri misin?
  • Aşk bitince ne kalır?
  • Gözlük takıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨