İkinci el ya da sıfır kampanyalarından, bu civarlarda ikide bir sanayiye götürmeyecek araç tavsiyesi. Olabildiğince yeni araç tercihim, 5 yaşından küçük, km 40k altı mesela. Suv ya da sedan öncelikli tercihim. Tavsiye lütfen
1.400.000 civarı alınabilecek en iyi araba hangisi?
Corolla hybrid Civic sadece benzinli tasarruf olarak son model arabalar içinde en mantıklı olanı.
Son model arabalar genelde benzinli oluyor ya LPG taktiracaksin ki bu garantiden çıkarır ya da hybrid alacaksın. Ben Corolla kullanıcısı olarak hybrid teknolojisinden çok memnunum kliması batarya ile çalışıyor Antalya sıcağında yaz boyunca çok rahat ettim. Şehir içinde basmazsan sessiz ve tasarruflu. Şanzımanı özel sonsuz şanzıman hızlanması güzel yani bence çok ideal bir tercih.
Şanzımanı bana göre en sorunsuz olanı çünkü e cvt şanzıman sonsuz şanzıman olarak geçiyor normalde otomatik viteste D ye alırsan 1 2 3 4 5 diye kendisi vitesler arasında geçiş yapar. Ama Corolla da D ye alınca scooter gibi sonsuza kadar hizlanabilir. Şanzıman sistemi güzel. Zaten Corolla arıza yapmaması ile ünlü bir araçtır motoru falan sorunlu olmaz genelde alırsan bakımları yaptığın süreçte yıllarca rahatlıkla binebilirsin. Ben hatchback istiyorum dersen ch-r da aynı motoru aynı şanzımanı kullanıyor onun hybridine de bakabilirsin. Compact SUV gibi kasası.
Hybrid olarak en gelişmiş teknoloji Toyotada 5. Nesil hybrid araçları bunlar. Ben en çok klimasınin motor gücünü etkilememesini sevdim. Bence mantıklı tercihler ch-r in fiyatını bilmiyorum ama. Bi 500 daha koysan direk sıfırını alırsın sanırım corollanin
Chr yi çok beğeniyorum bu arada, aslında daha iyi bütçe olsa direk onu almak isterdim ama bu bütçeye düşük model denk gelir, model yüksek olsun bakım vs bi süre beni uğraştırmasın istiyorum
Bütçen oldukça iyiymiş! SUV ya da sedan, daha yeni ve az kilometrede bir araç düşünüyorsan seçenek çok fazla. Ama fiyatlar çok değişken olduğu için, kesin bir model önerisi yerine, online platformlarda fiyatları güncel şekilde araştırmanı öneririm.
Bunun yanında, sıfır kampanyalara da mutlaka göz at. Özellikle SUV sınıfında Kia Sportage, Hyundai Tucson gibi modeller hem yeni nesil tasarımları hem de dayanıklılıklarıyla tercih edilebilir. Sedan içinse Toyota Corolla, Honda Civic gibi modeller yine hem performans hem sağlamlık anlamında seni yüzüstü bırakmaz. 🎯🚗
Aracını almadan önce test sürüşü yapmayı unutma, böylece kendine en uygun seçimi yapabilirsin! 😎
En İyi Cevaplar