İnternet & Teknoloji “Hayatım GB” diyenler buraya! Bol bol GB’ın olsa neler yaparsın? (Sayfa 2) Türk Telekom Selfy Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1628 “Hayatım GB” diyenler buraya! Bol bol GB’ın olsa neler yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
melnakolik Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Neler yapmam ki. Bir kere Instagram'da istediğim kadar video izlemeyi özledim. Aynı şey YouTube içinde geçerli 😂 0 0 Yorumla
Oliynyk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Ben türk telekomdan 10Gb internet 1000dk 1000sms 30tlye kullanıyorum 😂😂 Dakika da lazımm 0 0 Yorumla
BusemKkrcby Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Mükemmel olurdu. Sms ler boşuna gidiyo dakikaya dönüşse güzel olur 0 0 Yorumla
Kedoş Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl Paylaşabileceğim bir insan ya da birkaç bulursam onlarla paylaşırdım 0 0 Yorumla
musticorum Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 55% +1 yıl Ben aylık 20 GB internet kullanıyorum. Video izliyorum. YouTube da ve yasaklı sitelerde. 0 0 Yorumla
siyahkedi2407 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl 15 gb benim 10 u gidiyor her ay ondan cok lazim degil 0 0 Yorumla
BolacılıLahmacun Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 61% +1 yıl Hayatım GB da WiFi olmasa hayatımız kararır o derece 😄 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Bol bol video izlerdim Galatasaray videoları izlemek keyif verici 0 0 Yorumla
cansuselik Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Çok guzel dusunulmud gerçekten. Fiyatida uygun olursa ilk numarali tercihim olur:) 0 0 Yorumla
Rotasizgemi81 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Bitene kadar kullanirdim. Bitirirdim de kota siniri oldukca biter 0 0 Yorumla
metehes Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Ziraat Mobil de çok uçuz 1 GB günlük 5 TL ama çok iyi çok Beğeniyorum 1 GB tı doya doya kullanıyorum 0 0 Yorumla
MusKarab Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Wifi yetiyor yetmediği yerde paketim bana fazlasıyla yetiyor 0 0 Yorumla
Kabarikjek Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl Ee dakikaya da ihtiyaç oluyo interneti dakikaya çevirince ne anlamı kaldı ki 0 0 Yorumla
Nefes26 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl #kurallarısenkoy bitmeyen GB yapsalar hep film hep video Baska yapacak ne varkı şu hayatta 0 0 Yorumla
Anthemiss Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Keşke internet sınırsız olsa. 2 Video izliyorsun anında bitiyor. 0 0 Yorumla
YaşamınYeşili Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Is yerimde rahat rahat baglanti kurabilirdim o gblar ile 0 0 Yorumla
experienced16 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 62% +1 yıl .Ya hiç bir ay bitirmediğim kadar GB var, Daha fazlası olsa ne yapardım bilmiyorum.. 0 0 Yorumla
PsychoPi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Wi-fi kullanırım yine de kapsama alanını tercih ederim 0 0 Yorumla
KekYaparmısınBana Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 43% +1 yıl Bir sürü şey yaparım herslde aklıma gelmiyor şimdi 😂 0 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl çok gb lara sahip olduğum zaman genelde hiç harcayamıyorum 0 0 Yorumla
Ggggggggggi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Youtube da takılırdım ne yapayım çok sevmiyorum öyle sürekli telefonla uğraşmayı 0 0 Yorumla
AsliPink Takip Et Xper 4 Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Valla yaz tatilinde de internet su gibi. bir de dizi izliyorsanız TT brnce? 0 0 Yorumla
sekkiz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 51% +1 yıl Bol bol internetim var, teşekkürler Türk Telekom. :) 0 0 Yorumla
deliihtiyar Takip Et Master Yaş: 56 , eic 94% +1 yıl Sınırsız ev internetim ve paketim var. O nedenle ihtiyacım yok. 0 0 Yorumla
aysenur_ogr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Gayet iyi olur. Neden olmasın ama benim pek işime yaramaz. 0 0 Yorumla
kilimcininoglu Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Gece yatinca az bisey youtubeye bakiyom dedigimde GB yetmiyor. Bu arada gece 10 GB Gunduz 10 GB kullaniyorum 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. Tarife çok ekonomik ve avantajlı. Bol bol film izleyerek değerlendirebilirim. 0 0 Yorumla
11MRT11 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Ama türk telekom da gb güzel ama çekmeme gibi sorunlar yaşanila biliyormuş:( 0 0 Yorumla
beyzanur20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl İyi ki bu hattı kullanıyorum dedim bir kez daha. Teşekkürler 0 0 Yorumla
McFlurry Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl spotify kullanırken elim titremezdi sanırım. güzel olurdu be! 0 0 Yorumla
istemiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl çok güzel bir tarife böyle tarifelere devam ederlerse operatörümü değiştirebilirim 0 0 Yorumla
niall_harry_louis Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Şarkı dinlerim, video izlerim, sosyal medya da takılırım... 0 6 Yorumla romantik_bey +1 yıl Hangi tarz muzik? Yorumla niall_harry_louis +1 yıl @romantik_bey ben genelde one direction veya Niall James Horan'ı dinlerim Yorumla romantik_bey +1 yıl One direction favormdr benim Yorumla 3 yorumu gör niall_harry_louis +1 yıl @romantik_bey kesin kesin. Buna inanmam Yorumla romantik_bey +1 yıl Neden inanmiosun tum sarkilarini biliorum Yorumla romantik_bey +1 yıl Olmuyor yoksa Yorumla
ŞiirVeBen Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Film izlerdim sadece günde 2 degil 4 olurdu izledigim filim sayısı 0 0 Yorumla
BirYorumBenden Takip Et Xper 3 Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Bol bol GB verseler hatta sınırsız nette olsa 4.5 G ne iyi olur.. 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl İşte aradığım şey derim. Verilen ücreti istediği gibi kullanmak herkesin hakkı 0 0 Yorumla
küçükkız03 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Paketler taahhütlü olmasa 10 numara operator aslında 0 0 Yorumla
yakamoz922 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl 2 yıldır türk telekom kullanıyorum gayettte memnunum yeterince de internet var 😁😂 0 0 Yorumla
mars_meleği00345 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl dizi izlerim youtunda gezerim sosyal medyada gezerim bir şeyler indirebilirim rahat olur GB bitecek derdim olmaz 0 0 Yorumla
ziaretchi Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 34% +1 yıl Avea dan bu yana kullanıyorum. Çook badireler atlattık ama şimdi iyiyiz 😉 0 0 Yorumla
Unicornnnraisa34 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Türk Telekom kullanıyorum. 15 gb la hayat bana güzel 0 0 Yorumla
LinaLena Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl İnterneti benim kadar fazla kullananlar için gelsin GB lar❤❤❤ 0 0 Yorumla
birsessiztavsan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl valla paketleri zaten normaldede ucuz oluyor turk telekomun o yuzden tercih etmistim 0 0 Yorumla
nazzional Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 65% +1 yıl Şu saatten sonra sağlığım için nelere dikkat eder onlara bakardım. 0 0 Yorumla
Neskuzusu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Telefon zaten elimden düşmüyor değişen bir şey olmazdı 0 0 Yorumla
Alaraguzelkalp Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Guzel olurdu benim icin internetim sınırsız olsaydi 0 0 Yorumla
MastaSenisteSensei Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Olduğu kadar olmadığı kader deyip konuyu kapatıyorum (: 0 0 Yorumla
haylazzzponcik Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Gereğinden fazla olmasın yetiyor bana hayatımı GB ye ödünç vermedim sonuçta 0 0 Yorumla
dfick Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 65% +1 yıl Odamda evdeki wifi çekmediğinden odamda bol bol dizi izlerdim 😂 0 0 Yorumla
hazallk Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ah neler yapılmaz ki SMS istemiyorum dk ve net olsun yeter 0 0 Yorumla
MScAras Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Ne yapacağımı burada paylaşamam kurallara aykırı 😂😂 0 0 Yorumla
QueenAslaug Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl İyi olur heralde film video falan izler insanlar yani 0 0 Yorumla
sultann3363 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Türk telekom öğrenci için çok uygun hem de gayet güzel. 0 0 Yorumla
recalar Takip Et Master Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Bol bol var zaten. Lazım olduğunda olduğu kadar harcayabiliyoruz. 0 0 Yorumla
gündüzüngüneşi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Türk Telekom kullanıyorum ve çok memnunum Bol GB olsa internetten full takılırdım 0 0 Yorumla
Kingleonex Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Ben de selfy kullanıyorum selfy adamdır Türk Telekom adamdırr 0 0 Yorumla
Sarışınnnn1940 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl İnternet olsa yeter doya doya kullanırım diğerleri olmasa da olur aslında😂 0 1 Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Yani wp ve ig den devam dimi dlcjdbd Yorumla
AylakAdam_Ankara Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 60% +1 yıl İnternet çok güzel faydalı bir şey ama günümüzde bağımlılık halini aldı. 0 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl artık uygulama ve sosyal medya içeriği eskisinden daha fazla gb harcıyor. gb lazım hacı 0 0 Yorumla
ERENCİCEK34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Herşeyi yapiom zaten telde çok var evde çok sınırsız var 0 0 Yorumla
u Pan_Zehir Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 323 cevap paylaştı. Gençlik icin gayet güzel bir paket. Milletin derdi internet :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
426Cevap
Neler yapmam ki. Bir kere Instagram'da istediğim kadar video izlemeyi özledim. Aynı şey YouTube içinde geçerli 😂
Ben türk telekomdan 10Gb internet 1000dk 1000sms 30tlye kullanıyorum 😂😂 Dakika da lazımm
Mükemmel olurdu. Sms ler boşuna gidiyo dakikaya dönüşse güzel olur
Paylaşabileceğim bir insan ya da birkaç bulursam onlarla paylaşırdım
Ben aylık 20 GB internet kullanıyorum. Video izliyorum. YouTube da ve yasaklı sitelerde.
15 gb benim 10 u gidiyor her ay ondan cok lazim degil
Hayatım GB da WiFi olmasa hayatımız kararır o derece 😄
Bol bol video izlerdim Galatasaray videoları izlemek keyif verici
Çok guzel dusunulmud gerçekten. Fiyatida uygun olursa ilk numarali tercihim olur:)
Bitene kadar kullanirdim. Bitirirdim de kota siniri oldukca biter
Ziraat Mobil de çok uçuz 1 GB günlük 5 TL ama çok iyi çok Beğeniyorum 1 GB tı doya doya kullanıyorum
Wifi yetiyor yetmediği yerde paketim bana fazlasıyla yetiyor
Ee dakikaya da ihtiyaç oluyo interneti dakikaya çevirince ne anlamı kaldı ki
#kurallarısenkoy bitmeyen GB yapsalar hep film hep video Baska yapacak ne varkı şu hayatta
Keşke internet sınırsız olsa. 2 Video izliyorsun anında bitiyor.
Is yerimde rahat rahat baglanti kurabilirdim o gblar ile
.
Ya hiç bir ay bitirmediğim kadar GB var,
Daha fazlası olsa ne yapardım bilmiyorum.
.
Wi-fi kullanırım yine de kapsama alanını tercih ederim
Bir sürü şey yaparım herslde aklıma gelmiyor şimdi 😂
çok gb lara sahip olduğum zaman genelde hiç harcayamıyorum
Youtube da takılırdım ne yapayım çok sevmiyorum öyle sürekli telefonla uğraşmayı
Valla yaz tatilinde de internet su gibi.
bir de dizi izliyorsanız TT brnce?
Bol bol internetim var, teşekkürler Türk Telekom. :)
Sınırsız ev internetim ve paketim var. O nedenle ihtiyacım yok.
Gayet iyi olur. Neden olmasın ama benim pek işime yaramaz.
Gece yatinca az bisey youtubeye bakiyom dedigimde GB yetmiyor. Bu arada gece 10 GB Gunduz 10 GB kullaniyorum
Tarife çok ekonomik ve avantajlı.
Bol bol film izleyerek değerlendirebilirim.
Ama türk telekom da gb güzel ama çekmeme gibi sorunlar yaşanila biliyormuş:(
İyi ki bu hattı kullanıyorum dedim bir kez daha. Teşekkürler
spotify kullanırken elim titremezdi sanırım. güzel olurdu be!
çok güzel bir tarife böyle tarifelere devam ederlerse operatörümü değiştirebilirim
Şarkı dinlerim, video izlerim, sosyal medya da takılırım...
Hangi tarz muzik?
@romantik_bey ben genelde one direction veya Niall James Horan'ı dinlerim
One direction favormdr benim
@romantik_bey kesin kesin. Buna inanmam
Neden inanmiosun tum sarkilarini biliorum
Olmuyor yoksa
Film izlerdim sadece günde 2 degil 4 olurdu izledigim filim sayısı
Bol bol GB verseler hatta sınırsız nette olsa 4.5 G ne iyi olur..
İşte aradığım şey derim. Verilen ücreti istediği gibi kullanmak herkesin hakkı
Paketler taahhütlü olmasa 10 numara operator aslında
2 yıldır türk telekom kullanıyorum gayettte memnunum yeterince de internet var 😁😂
dizi izlerim youtunda gezerim sosyal medyada gezerim bir şeyler indirebilirim rahat olur GB bitecek derdim olmaz
Avea dan bu yana kullanıyorum. Çook badireler atlattık ama şimdi iyiyiz 😉
Türk Telekom kullanıyorum. 15 gb la hayat bana güzel
İnterneti benim kadar fazla kullananlar için gelsin GB lar❤❤❤
valla paketleri zaten normaldede ucuz oluyor turk telekomun o yuzden tercih etmistim
Şu saatten sonra sağlığım için nelere dikkat eder onlara bakardım.
Telefon zaten elimden düşmüyor değişen bir şey olmazdı
Guzel olurdu benim icin internetim sınırsız olsaydi
Olduğu kadar olmadığı kader deyip konuyu kapatıyorum (:
Gereğinden fazla olmasın yetiyor bana hayatımı GB ye ödünç vermedim sonuçta
Odamda evdeki wifi çekmediğinden odamda bol bol dizi izlerdim 😂
Ah neler yapılmaz ki SMS istemiyorum dk ve net olsun yeter
Ne yapacağımı burada paylaşamam kurallara aykırı 😂😂
İyi olur heralde film video falan izler insanlar yani
Türk telekom öğrenci için çok uygun hem de gayet güzel.
Bol bol var zaten. Lazım olduğunda olduğu kadar harcayabiliyoruz.
Türk Telekom kullanıyorum ve çok memnunum Bol GB olsa internetten full takılırdım
Ben de selfy kullanıyorum selfy adamdır Türk Telekom adamdırr
İnternet olsa yeter doya doya kullanırım diğerleri olmasa da olur aslında😂
Yani wp ve ig den devam dimi dlcjdbd
İnternet çok güzel faydalı bir şey ama günümüzde bağımlılık halini aldı.
artık uygulama ve sosyal medya içeriği eskisinden daha fazla gb harcıyor. gb lazım hacı
Herşeyi yapiom zaten telde çok var evde çok sınırsız var
Gençlik icin gayet güzel bir paket. Milletin derdi internet :)