uni hazirlik ogrencisiyim haliyle video cok fazla izliyorum Şu an elimde bir miktar para var hem laptop a hem telefona ihtiyacim var ikisinden birini alip video izlemeye devam edebilmem icin sizce hangisini almaliyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bana kalırsa laptop ve üzerinde gelecekte sana faydası olacak sanatları öğren mesela tasarım ve yazılim gibi
laptop alirsam uygun fiyatli sadece video izlemelik bir sey alip gero kalan parayi bankaya atmayi dusunuyorum ama
Bence uygun fiyatlı bir telefonla bir laptop alabilirsin çünkü ünüversitede laptopa çok ihtiyaç oluyor özellikle mühendislik mimarlık gibi fakültelerde
hazirlik sureci icin gecici bir laptop alacagim yani uniye gecince ailem alir diye tahmin ediyorum kalbim iphone 11 den yana ama videolari rahat izleyememekden korkuyorum
I Phone 11 fiyatına hem laptop hem telefon alabilirsin. Telefon olarak Huawei P30 pro al 6.300 civarı bir de Asus ya da lenova dan 3 bin e bir laptop al keyfine bak
iphone da biraz gozum var gibi kamerasini hicbir seye degisemiyorum
O zaman ı Phone 11 al 7 bin civarı üstüne lap top al
laptop alırsan 1 sene sonra çöp iphone alırsan bir kısmını korumuş olursun sermayenin
İphoneye para harcanilmaz. Xiaomi al
biraz populer kultur kolesi gibi olacak ama kalbim iphone dan yana :/
Bomboş bir tercih olacaktır.
Telefon al her isini halledersin
Tabii ki laptop
Laptop al.
Laptop
telefonla da halledilmez mi?
Yazık olur derim
Note 20