Saçma güzel 6 tarifesinde 3 gb sosyal paketi nasıl seçebilirim? video, gamer ve sosyal paket var ben sosyal paketi seçmek istiyorum ama nerden yapacağımı bulamadım. Saçma güzel 6 tarifesi sosyal paket seçme nasıl yapılır?Vodafone Freezone
Vodafone Freezone Saçma Güzel 6 tarifesine nasıl geçebilirim?
Operatörler, yeni aboneler çekmek ve mevcut aboneleri elinde tutmak için çeşit çeşit kampanya yaparlar. Yeni abone çekme kısmında ilk hedefledikleri kesim ise tabi ki gençlerdir. İnternetten, konuşmaya hemen hemen tüm hizmetleri dibine kadar kullanan gençler, operatörler için çok çok değerlidir. Vodafone da bunun farkında olan operatörlerden elbette. Freezone adı altında oluşturduğu saçma güzel 6 tarifesi tamamen gençlere yöneliktir. Peki saçma güzel 6 tarifesine geçiş nasıl yapılır?
Saçma Güzel 6 Tarifesi Sosyal Paket Seçme
Her yöne 750 dakika, 6 GB internet, her yöne 250 SMS içeren bu paketin fiyatı aylık 28 TL olarak belirlenmiş. Vodafone'da tarife değişimlerini;
Vodafone internet sitesinden Online İşlemler kısmından,
Yalnız burada belirtmemde fayda var. Vodafone saçma güzel 6 tarifesi sonlanış durumda. Yani en azından bu isimle anılmıyor. Vodafone, yine Freezone'lu abonelerine sunduğu Genç Kolay Paket 6 adı altındaki tarifesini 30 TL'den abonelerine sunuyor. Bu pakette de 750 dakika, 250 SMS ve 3 GB + 3 GB internet içeriyor. Üstelik WhatsApp kullanımı da tamamen ücretsiz. Whatsapp kullanımlarına görüntülü ve sesli görüşmeler dahil üstelik. Harika bence. Ben daha ucuz bir tarife istiyorum dersen de. Genç Kolay Paket 4 var. Bu pakette ise 750 dakika, 250 SMS ve 2 GB + 2 GB internet bulunuyor. Sınırsız WhatsApp kullanımı bu pakette de var ve paketin ücreti 27 TL.
Bu tarifelere geçiş de saçma güzel 6 sosyal paket seçme gibi aynı kanallardan yapılabiliyor. Umarım kendine göre bir tarife bulabilmişsindir. Mevcut tarifeni iptal ettirmek istersen Vodafone tarife iptali nasıl yapılır buradaki içerikten öğrenebilirsin. :)
En İyi Cevaplar