www.vatanbilgisayar.com/...-4gb-w8-1-notebook.html
Biri uzun, diğeri kısa. Uzunu seçtiğim için normalmiş. 😂 Netten araştırdım, birçok kişide aynı.

dosyalarımı yedekle seçeneğini işaretlemişsen yedek alacağı dosyaların boyutuna göre değişir bu sıfırlama süresi
Bilgisayarda olması gereken programlar hariç hiçbir şey yok. Formattan önce temizledim, her şeyi sildim.
yalnız bu yaptığın şey format değil. windows 10 sistemine entegre edilmiş sistem sıfırlama uygulaması. aman aman bir esprisi yok. hatta bittikten sonra c diskine bakarsan, windows old diye bir klasör oluştuğunu görürsün. sıfırlama işlemiyle silinmesi gereken bütün eski belgelerin orda biriktirilir
Merhaba, bu kadar uzun sürmemesi lazım... geri yüklemem mi yapıyorsunuz, orjinal cihaz mı?
Her şey güncel haliyle yüklenmiş olacak. Orijinal cihaz hocam
anlıyorum, evet orjinal cihazlarda uzun sürebiliyor, kırık işletim sitemi format işleminde bu kadar sürmez, ama genede çok uzun sürmüş, sistem gereksimleri nedir pc'nin
fazla gibi geldi, hangi işletim sistemi ki?
Cevap
19Cevap
şirket laptopu ise s. ktir et, diğer gün gittiğinde bakarsın durumuna
Yok kank, kişisel notebook. Dizi izlediğimi ise şirkette kullanıyorum
Bu formattan ziyade sıfırlama, baya uzun sürer, normal flash ile atılması daha kısa biliyorsunuz, biz bir kez dukkanda bıraktık akşam sıfırlamaya, geldiğimizde hala devam ediyordu, ama orjinallik bozulmasın diye malesef bu yontem var
Surekli format atıyorsan kısa versiyonu seç. Ayda yılda bir yapıyorum diyorsan uzunu seç kafan rahat olur. Ben yatarken formatı baslatiyorum. Sabaha bitmiş oluyor.
Hard disk ölüdür,
ssd de 25-40 dk arası max
Sağlam hdd 1 saati geçse geçse azcık geçer yani, indirme yoksa işin içinde, Yükleme medyasından çekiyorsa pek sürmemesi gerek.
Tahmin ediyorum ki, bildiğimiz biçimlendirme yöntemi değil ve fabrika ayarlarına çevirirken içindeki özel yazılımları ile birlikte bilgisayarın ilk alındığı haline dönecek.
3 çeşit format var
en hard olanı tüm hard diskteki her bir sektörü tek tek sıfırlayan format hem çok uzun sürer hemde hard diskin ömrünü kısaltır
Bilgisayarin performansina bagli. Standart bir bilgisayarda 30-40 dakikalik bir islem..
Ciddi ciddi 5 saat bekledin mi? Ben formatı 40 dk da atıyorum 😂
Ortalama 1 saat sürmesi gerekirdi. Bilgisayar ölmüş
En fazla 1 saat olsun 😂
1 değil, 2 değil.. 4 hiç değil.. 😂
1 saa... t 1saat 15 dakka felan
10 dakikada atarım formatı.
Max 30 dk
en fazla 1 saat
Hızına baglı
2 saat
Pc ye bağlı
En fazl 1.30 saat
Bilmem
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?