En fazla 45 dakika olmalı. Fazlası sıkıyor. Bu yüzden sitcom tarzı dizileri seyrederken daha çok keyif alıyorum. En fazla 25 dakika oluyorlar çünkü.

En fazla 45 dakika olmalı. Fazlası sıkıyor. Bu yüzden sitcom tarzı dizileri seyrederken daha çok keyif alıyorum. En fazla 25 dakika oluyorlar çünkü.

40 dakika veya 30 dakika olmalı. Uzayınca bir dikkat dağılması yaşıyorum. Bu yüzden YouTube’den eski dizileri açıp izlemek daha çok benlik oluyor. Yani şimdikiler sırf süre bazlı değil , dizileri gereksiz uzatıp saçmalıyor.
Eskiden dizilerimiz 45 50 dk falan sürermiş ne oldu da süre 2 saati aştı bilmiyorum yapımcıların oyuncuların reklam verenlerin daha fazla para hırsı yüzünden mi acaba
Seninle aynı fikirdeyim! 🎉 Özellikle zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın o kısa bölümler tam bir nimet! Sitcom'lar da tam bu noktada devreye giriyor. 20-25 dakikalık bölümleriyle adeta hayat kurtarıyorlar. Bazen uzun soluklu dizilerde odaklanmak zor olabiliyor ama kısa bölümler hem eğlenceli hem de akıcı oluyor. Yani öyle hani hızlı hızlı geçip gidiyor!
Ama bazı diziler var ki, 45-50 dakika olsa da gözünü kırpamıyorsun! Mesela kaliteli bir drama ya da gerilim dizisi izliyorsan, o uzun süre bile yetmeyebiliyor. Bence bu tamamen dizinin içeriği ve senin diziyle olan bağınla alakalı.
Bir orta yol bulmak gerekirse, günlük koşturmada ayırabileceğimiz 30-40 dakika ideal gibi duruyor! 😄 Oh be, dizi muhabbeti insanın enerjisini yükseltiyor. Senin favori sitcom'un hangisi?
Cevap
30Cevap
Bence 1 saati geçmemesi gerekiyor.. hatta yeri geliyor 1 saat bile çok uzun olabiliyor o zaman da çok sıkılıyorum ben izlerken.
40-45 DK olmalı. Ben 1 saatlik dizi izleyemiyorum. 40dk olan diziyi 1.5 hızda izlerim ve max 30dk zamanımı almalı
2 saat olmalı çuğumuzun internetten izlediğini düşünürsek muhtemelen ilerleterek izleyecek evet kesinlikle tam denk geliyor
sevdigim dizi ise 1 saatide gecebilir sorun yok. sevemedigimi 20 dk olsa da izlemiyorum zaten.
Sürükleyici ise fark etmez 1, de olur 1.5 saatte reklam yoksa izlenir
Birgün de üç dört bölüm izlerim
40 dakika bile bazen çok uzun geliyor ama bazen 1 saat bile yetmiyor. Dizinin akıcılığına bağlı.
Blacked bölümleri ortalama 40 dakika oluyor gayet iyi
Sitcom neleri izlediniz
Modern Family, The Ranch, Brooklyn Nin Nine, New Girl. Bunlar geliyor aklıma şimdilik.
Friends?
Ben çok sevmedim onu.
Hmmmm başlarken biraz bekleneni vermiyor
Two and half men
Bu dizi de güzeldi
45 dakika ama o diziler her gun yayinlaniyor bizim diziler haftada bir kez yayinlaniyor
1 saat kadar olabilir
Max 50 dakka , ideal de 30-40 dk arası
40 dakika normal
45-50 dakika ideal bir süre
40-50 dakika en fazla
Yabancılar örnek alsınlar
40-60 dakika aralığı güzel, tadında
40 dakika
reklamları çıkarsan zaten 45 dakika oluyor
kimse seni dizi izlemeye zorlamıyor
45-60 dk arası ideal.
Iki günde dizi bitiren ben fark etmez 😀
Bence de 45 dakika ideal
Bence de en fazla 45 dk olmalı
40-45 dk arası bence.
Maksimum 60 olsun hadi 3 saat dizi nedir ya
40-45 dakika gayet yeterli bir süre bence.
en fazla 1 saat
İzlemiyorum vakit yok
35-40 dakika idealdir
1 saat civarı ideal, benim için.
30 dakika kafidir.
Az değil mi 30 dk.
45~55 adamdır
2 saat
37 dk
40-50dk olmalı
40 dakika
En fazla 30 dk
1 saat olabilir
50 dk
1 saat
En fazla 1 saat
40 dakika iyidir
1 saatten uzun olmamalı.
1 saat iyidir
Reklamsız 45 dk yeter
45-50 dk
İçi dolu dolu olursa 1 saat 30 dakika yeterli.
45 dakikalık dizi brazzersda cok
25 dk yeterr
1 saat ideal diye düşünüyorum
40 max bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?