Instagram, son zamanlarda beğeni almak/takipçi kazanmak için aşırı eylemlere girişen kullanıcıların hareketlerinden rahatsız durumda. Geçtiğimiz günlerde beğeni sayılarının gizleneceği haberini duymuştuk, yeni haber ise takipçi sayılarının da artık profillerde yer almayacağı. Instagram takipçi beğeni
Instagram, takipçi sayılarını gizleyecek. Sosyal medyada takip edilmek, beğenilmek önemli mi sizin için?
Bence makul. Zaten rahatsız olduğum bir özellikti. Kimene benim fotoğrafımı kimlerin beğendiğinden, beni takip edenlerden. O özellik tamamen yok olmasada en azından bunu kendimiz seçebilelim.
Hayır değil önemli olan egoistlik yapıp tatmin olmak değil sevdiğin kişilerin senin fikir duygu ve düşüncelerini onlara izah edebildiğin bir ortam olması
En son 1 yıl önce facebook'a girdim. İntegram yüklü ama en son ne zaman girdim hatırlamıyorum.! milyon insan değense nolcak 100 bin beğense nolcak? :) Önemli olan ürün üretip bunu kendi içinde beğenmektir. Yoksa insanlar kötüler, yüceltir... duruma göre yaparlar...
Yerinde bir karar olmuş. İnsanlar sosyal medyaya göre tatile cafeye gidiyor sırf beğenilmek adına. Gerçek dünyadan uzaklaşıyoruz iyice.. Alakasız olabilir ama aile, sevgilin/eşin dostun yanındaysa işin gücün yerindeyse yeter. Kim beni beğenmiş banane ya.. Cokta severım uygulamayı kullanmayı ama begeni uğruna bir cabam yok
Gerçekçi bakmak gerekirse sosyal medyanın bu kadar yaygın kullanılmasının sebebi insanların ilgi ihtiyaçlarını karşılayıp egolarını tatmin edebilmesi bu yüzden böyle bir gelişme olacağını sanmıyorum, instagram böyle bir kaybı göze almaz.
Bunun yanında instagramı ticari amaçlarla kullanan bir çok sayfa var bu gelişme o sayfaların da işine gelmeyecektir. anlayacağınız yatar..
En sevmediğim şeydir şu takipçi olayları. Arkadaş tanımadığım etmediğim bir insan neden orada dursun ki. Konusuyorumdur sohbetim vardır veya samimiyet oluşmuştur bir şekilde eyvALLAH Takipleşelim birbirimizi kaybetmemek için. Neymiş begencekmiste falanmış filanmis ulan ben kendimi beğenilen sonra kimin ne haddine
Önemli değil. Instagram açınca bir karar aldım, beni takip eden olursa tanıdıklarımdan, edeceğim ben de diye. o yüzden bayağı az kişi vardır 170 kişi falan. görüyorum takip edebileceğim kişiler dolu tanıdıklarımdan. ama sırf eklemek için eklemiyorum yani. en iyisi.
Harika bir düşünce. Keske uygulamayi geliştirirken düşünselerdi de bunlar olmasaydi. Ben bile takipcim düşük oldugu zamanlar kendimi sebepsiz yere ezik hissediyordum. Uzuluyordum bir de galiba benim arkadasim hic yok diye😊Cok iyi olmuş. Bir de stalklayanlar oluyor profili falan. Hemen yapsinlar hemen
Çok iyi ya kesin yapsınlar. Çok büyük bokmuş gibi takipçi yarıştırıyorlar, koca koca insanların takipçi kasmaya çalışması çok saçmaydı. Ciddiye alamıyor insan
çok mantıklı. fotoğraf kaç beğeni almış diye uyuyamayanlar var. ya da az beğeni alınca üzülen çocuklar var etrafta. takipcisi az diye dalga konusu bile oluyodur kesin. insanların piskolojisi bozuldu kimse farkında değil.
hayır değil ve buna göre insan değerlendirenleri de çok boş buluyorum. istese herkes para verir takipçi satın alır. bunu fark edemeyecek kapasitede olanlar takipçi sayısı her yüksek olanı popüler sanıyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
İbstagramım yok saçma geliyor bana twitterdan nefret ederdim onu çok sık kullanıyorum artık takipçi sayısı hem önemli hem önemsiz ama daha ziyade ömemsiz.
Profilim acik, isteyen zaten bakabilir. Kafa yormuyorum o kadar takipci sayisi, alinan begeni adedi vb mevzulara ama gittigim yerlerden paylasimlar yapmak hosuma gidiyor.
Bu seferde ekran görüntüsü alıp hikayede paylaşır takipçi kasanlar. Bir faydası olacağını sanmıyorum bu yüzden. Benim için önemli değil şahsi ınstagram hesabım bile yok
Orası bir sosyal paylaşım yeri olduğu için önemlidir tabiki ama bu da sayı çok olsun diye her isteği kabul etmek veya parayla takipçi satın almak bunlarda o kadar yanlıştır
İlk defa instagram'ı takdir ettim. O kadar boş beleş insan dolu ki beğeni ve takipçi için ailesini satacak insanlar tanıyorum. Çok yerinde bir karar olmuş tebrik etmek lazım.
En İyi Cevaplar