Katilim icin tesekkurler 🖤
Şu an kullanilan telefonlarda sadece android guncellemesi gelmeyecek.

kullanmak istiyordum ya en çok istediğim telefon markasıydı hatta öyle ki bir kaç sene sonra pcyi bile huawei almayı düşünüyordum o kadar çok sevmiştim ama huawein başına böyle bir şey geldi '' abii ilerde samsunga da gelir'' diye asla appleın herhangi bir şeyini kullanmam adamlar resmen dünya gücü kendileri olsun onların önüne kimse geçmesin istiyorlar. asla amerikan yalakası olmuycam elimden geldiği kadar. sonuçta çin kore japonya çok eskiden bizim kökenimizdi sonradan ayrıldık. o yüzden her zaman asya ve afrika kıtasının yanındayım yanına ek olarak bir de avrupa da olabilir
(amerikadan kastım birleşik devletleri)
bu arada sanki hiç mi hollywood filmleri izlemedin diyenler olabilir evet izledim ameridaki insanlarla veya aktörlerle bir sorunum yok kullandığım hatta amerikan ingilizcesi (ki bu izlediğimiz diziler filmlerden kaynaklı) ben sadece sarı çiyanı sevmiyorum ve onun diktatörlüğünü.
Aplam sen neyin kafasını yaşıyon bizede ver
Adamlar zekalarını kullanıyor istedikleri kadar yaptırım uygulasınlar gelecekte ki güç çin. . Ticaret savaşları bir dünya yaptırımın nedeni tamamen bu
Huawei tarafından net üzerinde abd google ve apple ninnoluşturduğu hegemonya kırılmak üzereydi. Bu nedenke huaeeinin büyümesini engelleme çalışması bunlar.
Tamamen güç kuvvet hegemonya emperyal güç kavgası. Sadece hyawei olara düşünmeyin. Kılıfına uydururlar ve bir bahaneyle şirketleri çökertirler.
Buhün huawei olur yarın samsung olur.
Yasak kalktı açıklama geldi. Durum normale döndü.
Cevap
71Cevap
Sony kullanıyorum, kafam rahat. Çin telefonu kullanmam.
Bende Huawei kullanıyorum ancak bilindiği üzere Samsung şuanda kendi yazılım tabanı üzerinde çalışmakta yani Android'in yerine geçebilecek bir çalışma yapılmakta Google bu desteği Huawei ye vermezse yakında Samsung ve Huawei mühendislerinin ortak çalışması olan bir yazılım tabanı muhakkak ortaya çıkacaktır. Zira Amerika mobil cihaz piyasasını etkileyen tek Çinli marka Huawei değil oppo xaomi vs. Liste uzar gider
Ayrıca Huawei geçici olarak play store yerine Huawei APK market Google maps in yerine Yandex navi YouTube nin yerine Yandex video uygulamaları on yüklü olarak piyasaya sürebilir. Telefonun güncellemesini de açık kaynak kodlu olduğu için mevcut Android sürümleri uzerinden yapabilir.
Her şeyin bir veya birden fazla bypass yolu var, engel sevmeyen insanlar için. Bu hamle çok aptalca olmuş bence, Huawei'ye kendi işletim sistemlerini yapma fırsatını sunuyorlar ve bunu da başardılar gibi. Huawei, bu durumu öngörmüş ve kendi işletim sistemini geliştirmeye başlamış çoktan.
İşletim sistemi her türlü halledilebilir ve düzeltilebilir. Asıl bu amerikaya inat daha çok alınmalı aslnda huawei. Oyunlarına gelmektense 💎
Ilerde huawei ile istagram facebook youtube whatsapp giremeceksin. Hadi bakalım kararlı dur ve huawei al 😂
Bnde dyrum ki bu durumu düzeltebilirler başka şekillerde.
Anlaşmaları lazım abd ile. Yoksa abdli şirketler mecbur cekilecekler. Sende whatsapp yerine wechat istagram yerine weibo kullanirsin 😂😂😂
Kullanırız nolucak ☺️
Yok be kullanmazsin zaten huawei geri adım atar. Ticaret savaşında çin geri adım attı zaten abd çok güçlü yav 😢
Maalesef öyle yaa 😔
Eğer öyle olmasaydı. Bu yaptığı zorbalık dünyadan çok sert tepki gelirdi ama şimdiye kadar tepki yok. Ama çin de çok pis ya. Hem abd sen teknoloji caliyor. Hemde cinde istagram youtube whatsapp yasak. Şöyle güzel bir ülke bunları yense ve tarihten silse ya 😢
Maalesef öyle bir dünya yok işte
Valla yok. Savunma ya adamlar 700milyar $ harcıyor. Bizim ihracatımız 2018 158 milyar $ sayın süleyman soylu az önce aynen şunu söyledi. Abd ye kafa tutuyoruz 😂😂😂😂😂😂😂
Kesinlikle tutuyoruzz 🤭🤭🤭
Valla tutsaydik papazı bırakmaz. Suriyeye girerdik. Ama yapamadık yapamayız. Abd höşt dese sicariz. Tek twitte dolar 7 lirayı çekti, ülke krize girdi 😂
Honor marka telefon kullanıyorum. Huawei üretiyor. Sanırım bizide kapsıyor.
Şu anki android yazılımı hala devam edecek değil mi? Sadece bir üst sürüm mü gelmeyecek?
Detayı az önce ınternette okudum. Neyse ki eski telefonları kapsamayacak. Bundan sonra alınanlar için geçerli olacakmış. Yeni yazılım üzerinde çalışıyorlarmış. Teşekkür ederim. 👍
Huawei ile mi markaları ortak bir işletim sistemi için çalışmalar yaptığını biliyordun şimdi eğer tutarsa geriye ne elma kalır nede başka bişey o zaman bakalım ne yapacaklar
@sedos44 bende aynı fikirdeyim yıllardır iphone kullanıyorum gözle görülür hiçbir değişim yok huawei kullanalar ise çok memnun bende huawei ye geçmeyi düşünüyordum sırf android diye geçmiyordum huawei kendi yazılımını yaparsa ki bu durum onları kendi yazılımını yapmaya iter ve bence kesinlikle tutar sonra geçmiş olsun elmaya google a
Malesef sorun işletim sistemi değil. Apps yani uygulama da. Savaş buyurse Whatsapp istagram youtube gibi sosyal mecralara giriş yapılamayacak. Evet cinde zaten yasak bu uygulamalar. Ama diğer ülkelerde gözle gorurur bir düşüş yaşar diye düşünüyorum. Abd ile basedemezler çünkü yazılım devleri onlarda. Ha bu arada intel ve Qualcomm da ilişkiyi kesti.
Kötü komşu insanı mal sahibi yapar derler. Simdi Çin tarafı için olumsuz görünsede bu ileride ABD nin çöküşünün işareti. Huawei uzun zamandır kendi işletim sistemi üzerinde çalışmalar yapıyor ve bunu yapan başka bir çok Çin firması daha var. Boynuz kulağı geçer derler izleyip göreceğiz.
Piyasa ile mücadeleye girişmek ve serbest piyasaya böyle dangalak a salça olmak ancak Trump gibi bir dangalagin aklına gelir.
Gerçi bizim ekonominin başında Trump'tan bile daha fazla lakirdi eden bir zevzek var ya neyse
Bende kullanıyorum ah mecbur iPhone alacağım ajsjdj 🤣Yalnız daha iki gün önce güncelleme geldi.
Çok internet yiyiyor zaten yeterli bu kadar güncelleme
Bir dünya markası olma yolunda ilerleyen şirket için çok sıkıntı olacağını sanmam valla. Huawei kullanıyorum gayet memnunum ancak daha önceden karar verdiğim için değiştircem xd
Çok saçma şimdi bu telefonları kullananlar ne yapacak
Bir google play gelistiricisi ve google is ortagi olarak benim acimdan cok buyuk bir fark olmayacak. Huawei kendi sistemini kurar ve onlarla da is ortagi olarak calisirim
Bu özellik yeni üretilenlere getirilecek. Şu an ellerinde olanlarda sıkıntı yok.
Aferin bilinçli ve ufku geniş manitasin. Verilmiş hak hiç bir zaman alınmaz
Trump gene rahat durmuyor. Huawei gibi güçlü bir markanın da buna karşılık boş duracağını sanmıyorum.
bir an yüregime indirdiniz diğerleri tamamda google play olmasa ne işe yarar çöp olur o telefonlar bende önceden aldığım bir huawei var
Kendi Yazılımlarını gelistirsinler Kalite tel yapmayı biliyorlar Yazilimida hallederler Turp Emice. Kıskanmis kaliteli tel olunca 😂😂
İos candır gerisi heyecan. Yok pahalıymış yok, yok telefon özelleştirilmiyormuş işinize bakın olum. Biz gayet memnunuz. Ole elinizde patlar işte
Bazı güncellemeler diyor Google i kullanamayacak demiyor, ayrıca bunun hukuki prosedürü var sonuçlanması yıllar alır.
Samsung telefonlarina bir etkisi olacakmi onu soyle
Daha 2 hafta önce p20 pro aldım ne şanssız adamım ben ya 😄😄
Türkiye'den çekiliceğini zannetmem zaten huawei böyle bir şey olucağının farkında olucak ki iphone gibi kendi işletim sistemi yapmaya başlamışlar, ee haliyle iphone bu savaşın çok gerisinde kaldığı için afedersin kudurdu adamlar
Zaten olmasa bile android açık kaynaklı bir işletim sistemi ve telefonlar için cyonagen mod android sürümler var telefona güncelleme gelmese dahi bu yazılımları indirip kendimizde kurabiliyoruz telefonumuza
Nasıl oluyor o p9 en son çıkanı sipariş verdim gelmek üzere bana da yardımcı olur musunuz bu konuda ne yapmam gerekecek
Daha üç hafta oldu. yeni aldık hem de iki tane.
eğer böyle birşey olursa trump kendi ayağına sıkar. hele ki huawei kendi işletim sistemini geliştirirse androidçiler de huaweiye geçer.
Ayyy ben kullaniyorudum. Bozuldu oppo. aldim. son dakka yirtmisim👍
Çin telefonun yükselen yıldız olacak Asus
Oppo honor lenovo htc bunlar hep çin
@HazretiGavur valla ben çok memnunum şarjı bile üç gün gidiyor
Asus zenfome Max Pro eşime aldım süper cihaz
@HazretiGavur güle güle kullansin o zaman 😊
Özellikle ri akıllara zarr asus. com/tr/Phone/ZenFone-Max-Pro-ZB602KL/
İphone kullanıyorum kafam rahat yesinler birbirini sjsjjs
Yasaklanma falan yok, ne alaka?
Kullanıyormusun? denedin mi? Ortalığı yaygaraya verme!
Telefonu alalı 1 hafta olmuştu daha. O Trump ın varya...
Saçma bir hamle, Amerikan firmaları çok mu masum yani? :D
Daha 1 ay önce sıfır almıştım ben napıcam şimdi anlamadım idrak edemiyorum şu an 😂
siz android ile devam ediyorsunuz sorun yok 😂
Niye böyle birşey yaptılar koskoca ABD başkanı uygulama peşine düştü ya
Canavar gibi bir alet ürettiler tabi şimdide yan çiziyor. f*ck trump..
Ahahhaha Allah'tan sitedekilerine uyup da Huawei almadım
Kullanmıyorum ama almayı düşünüyordum öğrendiģim iyi oldu
Ben. Kullanmıyordum zaten telefonu. Daha da çöp oldu.
Huaweinin zararına olur 😀elbette iki tarafa da dokunur ucu
Güvenlik güncellemelerini alacak, ana sürüm güncellemelerini alamayacak. Trump'ın keyfi işleri..
1 hafta oldu alalı valla istediği kadar müdahale etsin herseyin çözümü vardır
Bu trump ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Her şeyi alt üst etmek istiyor
Peki Huawei'nin geliştireceği bir yazılım sayesinde eski Huawei telefonların yazılımı da güncellenebilir mi?
Yeni aldım daha. Yapacak birşey yok. Çekirdegimiz çayımızla sohbetimizi yaparız yüz yüze :)
Xiaomi Mi Mix kullanıyorum kendi yazılımını kullanıyor
Yeni güncelleme gelmiyecek artık Şu an ki telefonlarda uygulamalar kullanabilecek ama yeni versiyonlarda yok
iphone'ye birşey olmasın da diğer telefonlar pek umurumda değil
Kemdi derdimde bu da
Ben o haberi duyar duymaz. Huawei in out olacağını tahmin etmiştim. Nitekim öyle oldu.
Sevmiyorum bu markayı sony Xperia xz kullanıyorum zaten Huawei p30 5G desteklemiyor alacak olanların bilgisine
İphone kullanıyorum, huawei ve google arasındaki çatışmayı popcornumu yiyerek izliyorum 😂
🤬🤬
Şu ana kadar alınmış telefonlara etki etmiyor ve anlaşma bozulmadı askıya alındı haber yapıyonuz boş haber yapmayın
Yeni alınacak telefonlarda geçerli bu yasak önceki telefonlar da kullanılmaya devam edilecek
Kullanıyorum kardeşim eski telefonunu verdi baya da memnunum.
Android i hiç sevmiyorum sırf android olduğu için o telefonları kullanmıyorum, iOS candır gerisi heyecandır. Ama Google burada milyonlarca kullanıcıya kötülük yapmış oluyor yazık.
Ben kullanıyorum son günlerde çok yavaş İnterneti
Allahla sözleşmem iptal olmuş telefonumun iptal olmuş umurumdamı mng :D
Ya gidin doğru düzgün telefon alın kendinize biraz daha fazla verip apple ya da samsungtan şaşmayın
ABD urunu niye alıyoruz yahu biraz kafanızı çalıştırın ya
ee napcaklar simdi :d
Tüm sahipler mağdur olacak 😂 Xiaomi kullanıcıları kendine dikkat etsin. Sıra onlarda...
@narinbirbey samsung adamdır dhejdiw
İşletim sistemi kaynıyor zaten ortalık 😂 Kaç tane mobil işletim sistemi var? Satışları duracak belki de...
Ulan bunun onune nasil kestiler bir Apple gececekti tahtindan edecekti
huavei ciler isyanda apple cılar bune diyor :))
Apple olmasa vu güzellik böyle parlarmıydı
Babamda var kontrol etcem aksam😃
Bu karari aldirdi ve en az huawei kadar gizli isler ceviren apple'a yalakalik yapti 'trump'cik
yasasin Samsung
Samsung amiral gemiler haricinde telefon konusunda balondur.
ne eksiliyorsunuz yaaa
Ülkeye ekonomik savaş açılmış sen bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsun ülkede böyle insanlar olduğu sürece kolay iflas ederiz
ben turk degilim ve ben nerden bileyim size ekenomik savas acildigini falan samsung kullaniyorum ve gayet guzel telefon ne yapayim telefon iyise
Anlaşmalılar bilmiyor muydun? Satışlar artınca yatırımları çökertmeye çalışıyorlar
Ben de anlamadım 😃
madem anlamiyon niye eksileyip yuksek cikislar yapiyorsun bana 😴 ve merak ettim senin telefonun ne marka?
Huawei. Bir an kızasım geldi şimdi gitti oruçtan olsa gerek geri aldım bak beğendim 😊
Ahahahah komik çocuk
Sony xperia dışında hiçbir telefonu kullanmam
Güzel bir markayı mahvettiler ya bu abdnin kıskançlığı ne olacak.
Yazılımda her zaman bir çare vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar