Çiçek sepetine açık adres yazamıyorum sadece mahalle sokak şehir gibi yazılabiliyor site ismini bina numarası falan yazılmıyor çiçek sepeti adres yazma nasıl olur? Acaba çiçek sepeti adres sorunu nasıl çözülür?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇiçeksepeti Açık Adres Nasıl Yazılır?

Merhaba, çiçek sepeti adres yazma işlemi oldukça basit bir işlemdir. Tabii bazı istisnai durumlarda çiçek sepeti adres sorunu görülebiliyor. Ama yinede ilk önce bilmeniz gereken şey çiçek sepeti adres nasıl yazılır daha doğrusu çiçek sepetinde adres nasıl yazılır bunun için izleyeceğimiz belli başlı adımlar vardır bu adımları dikkatlice izler ve uygularsak bu adımlar bize çiçek sepeti tam adres yazma konusunda bir hayli fayda sağlayacağını söyleyebilir hatta buna garanti verebilirim o nedenle bu adımları atlamadan eksiksiz bir şekilde takip etmemiz gerekiyor.
1. Adım: Hesabınıza Tıklayın

Hesabım sekmesine tıkladığınız da orada seçenekler belirecektir. Bunlar; siparişlerim / Çiçek aboneliklerim / Üyelik bilgilerim / adreslerim / hatırlatmalarım / Kayıtlı Kartlarım / hediye çeklerim / Bildirimler / Canlı destek / Yardım / videocard / kampanyalar ve uygulamayı oyla seçenekleri göreceksiniz. Bu seçenekler arasında adreslerim seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra sağ altta (artı) işaretine tıklamanız halinde önümüze bir sayfa açılacaktır. Daha sonra buradaki bilgileri doldurmanız isteyecektir bu bilgiler ad ve soyad, alıcı telefon numarası, adres bilgisi ve gönderilecek olan şehri doldurmanız gerekiyor. En son olarak da bilgileri doldurduktan sonra adres defterime ekle seçeneğine basarsanız adresiniz başarılı bir şekilde kaydedilmiş olacaktır.
2. Adım Sepetinize Gidin

Öncelikle satın almak istediğiniz ürün için kategoriye gidelim ve o kategoride bir ürün seçelim seçtiğimiz ürünü sepete ekledikten sonra sepete gidelim. Sepete gittikten sonra sağ alt tarafta bulunan yeşil renkteki sepeti onayla ikonuna tıklayalım. İlk etap da çiçek sepeti sipariş bilgilerinizi isteyecektir burayı eksiksiz bir şekilde doldurmaya özen gösterelim neticede alacağımız ürünün yanlış yere gitmesini istemeyiz. Burada doldurulması gereken bilgilerse şöyledir; alıcı adı ve soyadı, alıcının telefon numarası ve alıcıya ait teslimat adresi yer almaktadır. Bu bilgileri eksiksiz ve özenli bir şekilde doldurduktan sonra devam edelim bir sonraki adımda fatura bilgilerini ve fatura adresinizi isteyecektir. Bunları da kişisel ya da kurumsal fatura olarak seçebilir hatta fatura adresinizi başka bir adrese yönlendirebilirsiniz. Diğer kalan seçenekleri de özenli ve düzgün bir şekilde tamamladıktan sonra ödeme kısmında bulunan kart bilgilerinizi ve ödeme seçeneğini de doldurup alışverişi onayladığınız zaman sipariş işleminiz gerçekleşecektir. Bu sipariş işlemi gerçekleştikten sonra çiçek sepeti sitesi size adres bilgilerinizin kaydedip kaydedilmeyeceğini soracaktır burada kaydetmesine onay verirseniz adresiniz adres defterinize kaydedilmiş olacaktır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, keyifli günler diliyorum.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin için siteye giriş yaptım.
Adresi kendin yazabiliyorsun. Önce kaydet sonra düzenle oluyor.17 Yorumla
çiçek sepetinde her sevgili için ayrı kullanıcı adı ile hesap açın. sonra ortalık karışmasın.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılOlan adresi yaz iletişim bilgilerini gir bulamazlarsa seni arıyorlar yönlendirirsin
20 Yorumla
u +1 yılYazılır
12 Yorumla- +1 yıl
tarayıcıdan gir bence
+1 yılOrda yazması lazım bence
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Çiçek Sepeti Adres Yazma Nasıl Yapılır? Adres Sorununa Çözüm?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat