Bugun 3 . ayımız. Kız arkadaşımın çalıştığı yere bir çiçek göndermek istiyorum fakat nasıl bir not yazmam gerekiyor
Cevabın nedir?
+1 yılŞunu yazabilirsin dostum:
"Bugün yaşamaktan zevk aldığımın farkına vardığımın üçüncü ayı sevdiğim... Hayatıma renk katan gülümsemen o ay yüzünden hiç eksik olmasın. Ve asla çıkarma aklından, seni seviyorum, ve sana olan aşkım halen daha ilk günkü gibi..."20 Yorumla
+1 yılHayatımda ki en değerli insana ;
3 aydır renkli dünyama, hayatıma. Sanki daha önce yaşamıyormuşum gibiydi. Sanki her şey siyah-beyazdı. İyi ki varsın, iyi ki benimsin , iyi ki benimlesin. Seni seviyorum.22 Yorumla- +1 yıl
Düzenleme : 3 aydır renk kattın dünyama, hayatıma. Sanki daha önce yaşamıyormuşum gibiydi. Sanki her şey siyah-beyazdı. İyi ki varsın, iyi ki benimsin , iyi ki benimlesin. Seni seviyorum.
Soran+1 yıladamsın kardeşm
Bence bir sürü papatya gönder ve bir tane gül koy ortasına ve yaz ki ; ''Papatyaları dünya düşün, bunların içerisinde tek bir gül sensin''
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikir bunuda 4. ayda yaparım:)
+1 yılSevgilim yıl dönümünde bile böyle bir şey yapmadı üstüne üstlük buluşacağımızı biliyordu ve hala uyuyordu :(
13 Yorumla- +1 yıl
Seninki de tam odunmuş :)
- +1 yıl
Odundan da öte bir varlık ben pasta yaptırmıştım, film almıştım ve hediye almıştım birde spordan çıktım onları öyle hallettim telefonumda dakika çaldırmalık falanda yoktu buluşacağımız yerde elimde pasta ile 2 saat onun aramasını bekledim
Soran+1 yılOdunluk degilde biraz düşünce meselesi biraz da heyecan. Heycan varsa insan sureklı bir şeyler yapmak ister:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılBurada en iyi siiri yazsakta senin kendi cumlelerinle yazdigin iki kelimenin degerini yakalayamayiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer türden güzel kokulu çiçekler koy. Not olarak da; "hepsini kokladım senin kadar güzel kokanı bulamadım. 3. Ayımız kutlu olsun sevdiğim." yaz. ^^
10 Yorumla
+1 yılÇicek bahçesine bir ciçekte ben katmak istiyorum ya da ekmek istiyorum ;)
10 Yorumla
+1 yılBir demet (ya da buket de diyebilirsin) mutluluk
11 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim 3. ayı doldurdugumuzu içeren bir not gerekiyor. d:)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne