Orta yaş sendromu, andropoz! Babana bile güvenme demişler.

e malum babalar günü yaklaşıyor ve bende sizinle birşey paylaşmak istedim. benim babamla aram bozuk.babam 50 yaşlarında, orta yaşlarda bir erkek ve nerdeyse her erkekte olan bir sorun onda da var. Orta yaş sendromu denen lanet şey babamı da buldu, bu yüzden babam başka kadınlara sardı.

Tam 3 kez babamın internet yoluyla annemi aldattığını gördüm ve birbirimize girdik, dayımlar bizi ayırdı. O zamandan beri babama karşı en ufak bir saygı, sevgi beslemiyorum. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum. Haksızlığa uğrayan kişi annem olduğu için değil, haksızlığa uğrayan kişi bir kadın olduğu için hazmedemiyorum.

Ben erkeğim ama erkeğim diyerek birlikte yaşadığım kadını ezmeye hakkım mı var? O yüzden babamı bir türlü sevemedim. Yanlış mı yapıyorum, yoksa doğru mu bilmiyorum ama inanın bu konu kafamı çok kurcalıyor. Teyzemler, dayımlar, onlarca kez o senin baban herşeye rağmen saygını eksik etme diyorlar, ben ne yapıcam hiç bilmiyorum.
Orta yaş sendromu, andropoz! Babana bile güvenme demişler.
Cevapla