Evet arkadaşlar günümüzde 7 yaşından 70 yaşına kadar herkes sosyal medya kullanıyor. Eğer sosyal medya olmasaydı toplumda ne gibi değişiklikler olurdu sizce?

Bence daha iyi olurdu şimdi 5 yaşında ki çocuğun elinde bile telefon var bağımlısı olmuşlar resmen. Ben çocukluğumu sokakta ip atlayarak, top oynayarak sosyal bir insan olarak geçirdim. Ne güzel günlerdi
Eskiden ne yapıyorsak onu yapardık. Ben zaten KS hariç bir siteye de girmiyorum. Bir de LinkedIn
😂😂😂
Bulduğun kaynak sağlam sayılmaz, kaynak belirtmemisler. Bilgilerin hepsi doğru olsa bile okuyucuya kaynak sağlamak, onu ikna etmek gerekiyor. Yine de okuyacağım, okuduktan sonra yazarım. 😊
😂😂😂 Öyle kolayca işin içinden çıkmak yok 😂😂 Bu kadar kolay ikna olma bence sen de. Bir yerde bir şey duyunca o bilginin dayandığı temeli sorgulamak gerekiyor..
Orada eserleri incelediği için bahsetmiş olabilir. Açıkçası okumadım, o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Nasıl bahsetmiş? Bir mitoloji olarak mı bahsetmiş? Sadece dili kullanma biçiminden mi bahsetmiş? Bunları incelemek lazım..
Peki kendi inandığın şeyden nasıl bu kadar kolay vazgeçtin? 😂😂😂
Sokaklarda top oynuyorduk, yüz yüze bakışıyorduk, klavye delikanliligi yapmiyorduk, olduğumuzdan farklı davranmiyorduk...
Cevap
4Cevap
Kitap okuma oranı artardı. İnsanlar arası iletişim daha kuvvetli ve saygı çevresinde olurdu.
Kullanmıyorum. Aramıyorumda
Yasayamazdi simdiki nesil
bir video vardı bununla ilgili ama xperim yetmiyor
Kitap okurduk
Sanki eskiden vardı olması saha ıyı
Kullanmıyorum ki
Asosyal media olurdu
Birşey olmazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar