Şarkıcı Aynur Aydın'ın Instagram ile Twitter hesabı internet korsanları tarafından ele geçirilince gizli yazışmaları ve fotoğrafları ortaya çıktı. Instagram ve Twitter hesabından uygunsuz fotoğrafları ve gizli yazışmaları ifşa edilen Aynur Aydın'ın konu hakkında ne yapacağı merak konusu oldu. İnternet korsanları Aynur Aydın ile ünlü şarkıcı Edis'in yazışmalarını da yayınladı.Instagram hesabını geri alan Aynur Aydın açıklama yaptı. Instagram'dan paylaştığı videoda gözyaşlarını tutamayan Aynur Aydın, “İyi akşamlar. Az önce fark ettiyseniz benim özel fotoğraflarım paylaşıldı. Instagram’ı geri aldık. Twitter için uğraşıyoruz. Sizden tek bir ricam var lütfen o fotoğrafları daha fazla yaymayın. Çok rica ediyorum. Herkese geçmiş olsun kusura bakmayın" dedi.(Mynet)
Özel poz dediğine baktım, bir şey göremedim. Sütyen askısı göründüğü için ağlıyor olamaz herhalde. Bana kendini bilerek ortaya atmış gibi geldi. (Edis zaten bu tip olaylarda uzman, bir ara fotoğrafının altına kendi açtığı fake hayran hesabından yazmıştı pardon o sinan akçıldı... haberi başından beri sinan akçıl sanarak okuyup burcu kırat'ın aldatıldığını düşünerek sinan'da zaten o potansiyel vardı diyen kafama saygılar) evet, benim devreler yandı nerde kalmıştık? kamu spotu: magazin haberi okumak beyin eritir, okumayın, okutturmayın. Bu arada Aylin'e pardon aynur'a o olmamış pozlardan sonra naçizane tavsiyem sadece kliplerinde seksi görünmeye çalışması yönünde.
"Senin hesabın hacklense ortaya neler çıkar? " O kadar takıntılı bir insanım ki elimden geldiğince önlem alırım KS veritabanı erişimi olan kişiler bilir şifremin gereksiz yere bu kadar kuvvetli olduğunu :) Ha hacklense neler çıkar bir halt ortaya çıkmaz çünkü öyle önemli bir şey yok bende ama genede sıradışı bir şekilde önlem alırım benim de böyle bir ilginç özelliğim var işte :)
Aynur aydın kimdır diye bir baktım şöyle günah-sevap isimli sarkisini zamanında dinlediğimiz kişiymiş.. Keza ediz denilen arkadaşta öyle.. Bunların camiasında alışılmış çoğu anlaşmalı olan rezil reklam durumları da olabilir.. Ayrıca twitter ve instagram hesabım hiç olmadı acmadim yani sıkıntı yok..
Ciddi misiniz ya? Uygunsuz denilen fotoğraflar çekimler sırasında paylaşılanlardan daha uygun. Edis kimdir necidir bilmiyorum Aynur'u da tanımıyorum. Edise bakıyım derken konuya vakıf oldum. Ortada ki uyuşmazlık gündeme taşınmak için diye düşünüyorum. Zira Edis'in çok övülen şarkısı "Benim ol"u 15. saniye de geri kapattım.
Her kim olursa olsun, ne yapıyorsa yapsın, kimle ilgileniyorsa ilgilensin ozel hayat denen bir sey var ve herkes buna saygi duyma zorundadır.. herkeste ozel hayatını ozel yasamak zorundadır.
Bence ogrenmemiz icsellestirmemiz anlamamız gereken daha çok sey var 😐
Eminmisin hacklendiğinden. Yaa bıktık artık. Kesin ya albüm ya single çıkarıyordur. Ne yapacaklarını şaşırdılar bir de halkı salak zannediyorlar o işte en acısı.😊
Bir şey cikmaz paylaştığım fotoğraflarım var bu zaten görülüyor videolar storyler de oyle tabi. Özel mesaj alıyorum ama dönüş yapmıyorum Instagram'dan mesaj yazmadım hiç
Bana pek de inandırıcı gelmedi. Uygunsuz fotoğrafların ve yazışmaların ortaya çıkması haberi her zaman satar. Üstüne bir de ağlama varsa demeyin keyfine..
Aynur aydının kim olduğunu bilmeyecek kadar cahilim. Kendi reklamını yapmış gibi duruyor yoksa ülkede ünlü mü kalmadı ki korsanlar bu kadının hesabıyla uğraşsın
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Aynur Aydın'ın hesabı hacklendi şarkıcı Edis ile yazışmaları ortaya çıktı. Senin hesabın hacklense ortaya neler çıkar?
En İyi Cevaplar