Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim 13 yaşında ve gerçekten artık bu durumdan dolayı psikoloğa gitmek istiyor napcaz kardeşimin hesabını çalabilir mi hacker
Arkadaşlar kardeşim bir hacker ın kardeşine küfür etmiş ondan sonra hacker kardeşimin arkadaşının hesabını hackleyip kardeşime sövmüş kardeşimde artık o arkadaşını engellemiş peki ya hacker kardeşimin hesabını çalarsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hacker'ların bir hesabı ele geçirmesi için birçok yöntem vardır. Bu nedenle, herhangi bir hesabın güvenliğini sağlamak oldukça önemlidir. Hesabınızın güvenliğini sağlamak için, şifrenizi düzenli olarak değiştirin, iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğini kullanın ve hesabınıza bağlı cihazları kontrol edin. Ayrıca, hesabınızı korumak için üçüncü taraf uygulamaları veya web sitelerini kullanmaktan kaçının. Eğer hesabınızı kaybettiğinizi düşünüyorsanız, Snapchat destek ekibi ile iletişime geçin. 🗿
Şimdi snapchat ne alaka instagramla
Sdhjfsh ordan baktım
Jajshdka
İsterse çalabilir. Bu devirde her şey çok kolaylaştı, dikkatli olmakta fayda var. Fakat kardeşinin hesabı gidebilir yani. Adama kalmış bir durum.
Ya eğer hackerla iletişime geçebilirseniz bir konuşun. Kardeşim küçük, bu durumdan etkileniyor, psikoloğa gitmek istiyor falan diye. Halden anlarsa bir şey yapmama olasılığı da var tabii. Ne derece bir hacker olduğuna bağlı. Bu arada bu ne hesabı da kardeşiniz bu kadar şey etmiş ki?
Kardeşim konuştu 1000 kere özür bile diledi anlamıyor
Gerek instadan gerek de WhatsApptan kardeşimin arkadaşını hackleyerek kardeşime kızıyor arkadaşına da
Ana bacı demeden sövüyor kardeşime ve arkadaşına
Anladım. Bu durum kardeşinin psikolojisine kadar işlediyse bu kesinlikle psikolojik şiddetten başka bir şey değil. Bu tür şeyler nereye şikayet edilir, ya da durdurulabilir mi bilmiyorum fakat eğer olabiliyorsa yapmakta fayda var.
Bakıyorumda kardeşime çocukluk travması gibi geçiriyor ne zaman birisinden bildirim gelse korkuyor bir yere gitse ya ordaysa o hacker diye korkuyor
Acaba psikoloğa götürse kardeşimi iyi gelir mi psikolog
Tabii ki iyi gelir. Bildirim sesinden dahi tedirgin oluyorsa kesinlikle bir psikoloğa görünmesinde fayda var. En kısa zamanda götürün derim, tabii onlar ne yapacağını daha iyi bilir.
Teşekkürler destek olduğun için
rica ederim ne demek
Size bir soru daha sorabilir miyim
tabii
Annemin ve babamın bu konudan haberi yok benimde sadece 1 seans lık param var para nerden bulabilirim
Para kazanıyorum kazandığımın çoğu harcamaya gidiyor
Kendi paranla psikoloğa gitsen bile psikolog ailene haber vermen gerektiğini kesinlikle söyleyecektir. Bu yüzden ilk başta psikoloğa başvurmadan önce bence ailene danış.
Tamam ama şimdi aileme söylersem kardeşim küfür etti diye döverler
Kardeşime bir şey olmasını istemiyorum
Ya ailene durumun ne kadar ciddi olduğu ve önemli olanın kardeşinin psikolojisi olduğunu vs söylesen? Olmazsa gidip psikoloğa danış o sana yardımcı olacaktır. Çok fazla bilgi sahibi değilim bu konularda, sadece tavsiye.
Teşekkür ederim çok sağol