Sizce alınır mı? yani starbucksta masaya koymak için değil iş için gerekli ise bu parayı verir misiniz?

Ya yazılımcısındır grafik işiyle uğraşıyorsundur Alırsın gayette iyi kullanırsın. Macbooklar pahalı olmasına pahalı ama windows yüklü bir bilgisayara kıyasla daha stabil grafik çizim yapmak için Ekran kalitesi gayet kaliteli. Macbookların klavye dizimi günümüzdeki çoğu laptop üreticisine ilham olmuştur. Macbook olmasa büyük ihtimal rahatsız klavyeler ile devam edeceklerdi firmalar. Yaptığın işten 20. 000 çıkarırım dersen kesinlikle almalısın. Ama yaptığın iş macbook masrafını çıkarmyacaksa windows yüklü bir bilgisayarda işini görecektir. Karar senin.
Çalıştığım şirketler kendileri verdikleri için farketmez :D
2015'de yazılım tarafındayken vardı :D
Alınır ama grafik, yazılım, çizim, video montaj konusunda iyi bu yüzden olur çünkü daha iyi ve kararlı bir sistem.
Verilir çok rahat verilir. Zevk için bile verilir. işte kullanıyorum çok güzel bir cihaz.
Ne isle ugrasiyorsun
Cevap
14Cevap
iş için bile olsa gerekmiyor. sunduğu özelliklerin yarı fiyatına başka bilgisayarda bulabilirsin.
İş içinse ve para kazanmadan büyük yardımı olacaksa verilir.
Programcı kuzenim kullanıyor bunu sadece. Ben vermem o kadar para etmez.
Hangi is misal?
Yani windows tabanli 10binliralik sistem o isin nesini yapamiyor misal
iş için gerekli ise alırım
Valla sen bilin para senin 😀😀
Prof bir işin içinse alınır yazılım vs vs.
Geni içinde intel var bende bu olayı anlamıyorum
Araba alırım ben o fiyata.. Ne macbooku..
Ne olursa olsun MacBook almam.
Şahsen vermem o parayı ona
Araba alırım a q
Macbook air yetiyor
Alma bence kardeşim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar