Annem nerdeyse bütün gün bilgisayarda (facebook'ta) oyun oynuyor. Sabaha kadar oynadığı oluyor. Ayrıca sigara gibi bir bağımlılığı da söz konusu. Günde 2 paket içiyor. Annemi bağımlılıklarından nasıl kurtarabilirim? 😄😄
Annemi bilgisayar bağımlılığından nasıl kurtarırım?
Hicbirsey isr yaramayacaktir. Sen bunu bir bagimlilik olarak goruyorsun ama onlar bunu bir kacis oyalanma olarak goruyorlar kafayi bosaltmanin bir baska tarzi olarak benimsiyorlar ugrasma hic kendine dert etme
bilgisayarı bozabilirsin.. bios pilini bitik bir pille değiştir.. yok leptopsa şrz cihazına enjektörle su enjekte et.. sigara içinse.. tütüne alıştır.. 2005 tekel tütünü al ben öyle bıraktım
Bilgisayara bir şey olduğunda beynimizi yiyor yaptırın diye iki lafından biri bilgisayar oluyor duygu sömürüsü trip falan... Yok yani olmaz o iş😄 başka marka sigara bile içmiyor tütün içmezki😄
ya kabul edin ya zincirleyin başka yolu yok onun.. baban yeterince ilgisini çekemiyor bes belli.. daha kötü şeyler yapmasındansa bırakın yapsın istediğini sıkmayın bence
öyle ama iki paket tüketen biri başına bir müibet gelmeden bırakamaz.. bence bütün iş babana düşüyor aklını yerine getirbilmeli annenin istediğini ona vermeli
Ben de takılmam ama bana bu yapılırsa başka yorumda denk gelip yorumlaşıp yazışmanın en önemli yerinde yazmayıp karşı tarafı merak içinde bırakmışımdır 😁
Yok be 7 yıldır şurdayım neyim ne olduğunu iyi bilirim çocuk değiliz.. ha sen bir şey demeden gitsen sorun yok sana yardımcı olamadık 😂 gerçi olsak da dinlemiyorsun 🙄
Bilgisayarda benim bilgisayarım 😄😄 ayrıca bilgisayara bir şey olunca yaptırılına kadar ömrümüzü yiyor.. duygu sömürüsü mü dersin tripler mi dersin iki lafından ikisi bilgisayar oluyor 😄😄
Allahtan annem babam akıllı telefon istediğinde siz kullanamazsınız diye tuşlu almışım 😀 Gerçi 2018 senesinde tuşlu telefona 600 lira verdim ama iyi olmuş 😀
En İyi Cevaplar