Annem zorla ilaç kullandırtıyor , ne yapabilirim?

1 yıl oldu veya geçti , ailem tarafından mahkeme kararı olmaksızın zorla psikiyatri hastahanesine yatırılmıştım , beni kurtarmaları için polisi aramıştım ama polis beni değil oradaki doktoru dinledi ve gelmedi görevini kötüye kullanmış oldu , bunlardan öncede sürekli ilaç kullandırıyordu ama o zamanlar hukuk hakkında pek bir bilgim yoktu yine zorla psikologlara götürüyordu götürdüğü son psikolog psikoz olduğumu söyledi tabi ben bilmiyordum bunun ne olduğunu , her neyse hastahanede bana atipik psikoz diye bir tanı koydular ama hiçbir özelliğini sergilemediğim bir hastalıktı , boşu boşuna damgalandık , raporu iptal ettirebilir miyim bilmiyorum , sözde ilaçları kullanmak istemiyorum hem her birisi çok pahalı devletin kasasına oluyor olan , doktoru aradım ne yapmam lazım dedim belirli bir süreci var senin yapabileceğin bir şey yok dedi , şimdi bu durumdan nasıl kurtulacağım? Başka bir psikiyatriste gidipte test mi yapmasını istemeliyim normal olduğumu ispatlamak için? Hangi merciye başvurmalıyım? Lütfen yardım edin.
Annem zorla ilaç kullandırtıyor , ne yapabilirim?