pc özellikleri
intel pentum p6200 2.13 ghz (2) cpu
ddr3 4 gb ram
nvıdıa gt310m 512mb paylaşımlı
300 gb hdd 5400
Windows 7 starter sürümü hariç hangisini tercih edeyim
not yavaşlatmasın. açıl biraz simdi kurcam teşekkürler :)
Laptop olduğu için birşey diyemeyeceğim; ama evde lcd televizyon varsa hdmi veya d-sub kablo ile bilgisayara bağla. Görüntü geliyorsa tamirciye gideceksin. Bütün sürücüleri yüklemediysen ondan da yapabilir. Bilgisayarın modelini aratıp bu tür arızalar var mı yok mu araştır.
donanımsal bir problem bu kesinlikle de, mavi ekran hatası böyle olmaz normalde biraderim link böyle olup hata kodu vermeli
sonucda mavi ekran geliyor bana onun için öyle mavi ekran hatası dedim :) donanım olarak ne olmuş olabilir herşey düzgün çalışıyor ?
kuvvetle ihtimal ekran kartın gevşemiş yahut işlevini yitirmiş.
gta 4 oynuyorum sorun yok pes 2013 oynuyorum crysis 3 hiçbir sorun yok net görüntü nedense internetde takılırken oluyo :(
ilginç valla :) sen bir bilgisayarcıya götür biraderim
bu zamanda bilgisayarcıya güven olmaz sağlam anakarta yanmış diyor :D
format atacam Windows 7 64 bit mi kurayım yoksa xp sp3 32 bit hangisin tavsiye edersin ?
orası öyle tabii, ben küçükken götürmüştm masaüstümü , adam oyun yükleyip oynatmış birine, hiç bşy yok dedi 20 tl istedi benden. neymiş efendim bilgisayarı yorma parasıymış
win7 tabiki.. xpnin devri bitti biraderim
şerefsiz ya onun emiğini sikim parça takmamış mal satmamış birde utanmadan paramı istiyor resmen senden o zamanın format parasını almış
böyle şerefsiz çok, naparsın :)
ben sadece internete girecem bu site yani.. oyun olarak gta serisi pes crysis başka yok :) Windows 7 biraz fazla geliyor bana xp özledim hata felan vermiyor :D
ha o tarz kullanacaksan bilemem, xp basit bir işletim sistemi, dediğin gbi bilgisayarın biraz daha seri olur belki ama win 7 görsel olarak güzel olmasının yanında vista gbi hantal değil. karar senin :)
sorun şu xp crysis 3 desteklemiyor 2 destekliyor :D 3 vazgeçmem lazım :D 2 fena değil ama :D
bilmiyorum, oyunlarla pek aram yok ama google a crysis 3 sistem gereksinimleri yazsan bulabilirsin cevabını :)
buldum onun için desteklemiyor dedim :)
Cevap
1Cevap
bide ekran kartı problemi olabilir sonucta mavi ekran :D:D:D onu bir düşün ekran kartı yetersizdir :D
1 senelik laptop marka lenevo taş gibi alet hiçbir sorunu yok sadece bu aralar böyle oluyor belki Windows yüzündendir bilmiyorum ya
aynı benımkıde lenovo nvidia ekran kartı görüntüsü bağlantıyı kesti windows bu durumu kurtardı diye bildirim geliyor banada laptop'u alalı 4 yıl oldu
bana öyle tarz oldu ama görüntüyü kesdi demiyordu şu şu hata felan yüzünden Windows bu durumu kurtadı diyordu ama ekran kartı ile bir alakası yok :) benimki :)
intel pentum p6200 2.13 ghz (2) cpu
ddr3 4 gb ram
nvıdıa gt310m 512 mb paylaşımlı ekran kartı 4 gb ram ile 1300 mb diyo :D
kesin birşey diyemem ama ekran kartıyla alakalı diyorum son söz :) umarım düzelir kolay gelsin.
Format at ac kapat yandan üstten vur
olur :D
Hadı göreyımm senı gecmiş olsun :)
şuan bir sorun yok pc taş gibi sağlam arada bir o lınk ekran gelip hemen gidiyor bazen gitmiyor reset atıyorum ben windosdan diye tahmin ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar