Arkadaşlar bilgisayarım toshiba qosmio 4 gb grafik kart i7 işlemci 16gb ram ve böyle bir hataya maruz kalıyorum windows 10 daha bugün çıktı ve yükledim bilgisyaar kendini sürekli yeniden başlatıyor nasıl çözebilirim

kardes yükledim derken güncelleme ile gelen birşeymi yoksa cd veya kalıp programıyla mı yaptın. Eğer cd ile yüklediysen cd cizikliğinden ya da kullandığın iso kalıbının bozuklugundan kaynaklanıyor olabilir. Veya herhangi bir şekilde yükleme yarıda kaldıgı için hata almış olabilirsin. Her iki şekildede kullanabileceğin 2 çözüm var. Ya sistem geri yükleme noktasından zamanı geriye alacaksın (ki bu noktayı önceden hazırlaman lazımdı) ya da windows kurulum yüklü bir flash disk veya cd yardımıyla format atacaksın
Daha windows 10 bugün çıktı ve yayımlandı microsoftun sitesinden indirdim ve kurulum sırasında aksi bir şey yapmadım bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürmem mümkün değil mi
malesef. Bilgisayarlarda fabrika ayarı diye birşey olmuyor. Sadece herhangi birşey yapmadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturup bilgisayar bozulursa o zamana geri dönüp tıpkı fabrika ayarları gibi eski haline getirebiliyorsun. Görmeden birşey diyemem ama %90 tek çözüm format.
Valla f8 yaparak kurtarma seçeneklerinden buldum fabrika ayarlarına yüklüyorum durumdan yine haberdar ederim bilgilendirmek amaçlı :)
Toshiba qosmio x70-b mi böyle birşey media markt
Temiz kurulum gerek. eski ayarlardan driver uyumsuzluğu.. ikinci makineme kurarken yaşadım. Eskisinin üzerine kuruyorsun değil mi
Mesia marktan alalı 4 gün oldu windows 10 uyumlu yazıyordu oysa ki
Microsoftun kendi sitesinden indirdim windows10u herşey orjinal önceki sürüm windows 8.1 di. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Fabrika ayarlarına döndürüyorum şu anda bilgisayarımı inşallah bir sorun yaşamam eğer sorun yaşarsam muhtemelen yarım saat içinde tekrar rahatsız edeceğim sizi kusura bakmayın vaktinizde çaldım ama korktum bilgi sayar sıfır olunca
Fişe taktığımız alet bizi yönetiyor hesabı inşallah orjinal windows dosyaları bozulmamıştır diyelim hasar gördüyse yandık :)
Kardeş fabrika ayarlarına dönerken bir hata verdi
ReAgentc. exe - sıra sayısı bulunamadı
1 sıra sayısı C\win\system32\MSASN1. DLL dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
Evet tamama bastım ve şu anda q klavye türkiye türkçe ve İstanbul saatini ayatla falan dedim ileri ileri diye gidiyorum işte e posta falan sordu herhangş bir sorunla karşılaşırsam tekrar iletişime geçeceğim
Cevap
4Cevap
Sanırım BIOS ile Windows arasında anlaşmazlık yaşanıyor. BIOS güncellerseniz sorununuz çözülebilir.
O kadar yeni ki işletim sistemi Microsoft bile yardımcı olamayabilir :D
Vallah windows 10 asla tavsiye etmem biraz zaman geçmesi gerek hataları düzeltmesi gerek microsoftun şimdilik kalsın yani ulan mavi ekran hatası verir mi bir bilgisayar microsofta güvenip bide diskimi patlatacaklar
güncelleme vereceğini duyurdu yanılmıyorsam.
arkada ki halı dikkatimi çekti :D
Duzelir bekle ya da restart banada olduydu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar