Kardeşim bu aralar akıllı saatlere taktı. Akıllı saat kullanan var mı? Fiyatları ne kadar? Ne işe yarıyor? Ben pek anlamam da kullanan varsa bir yardım edin lütfen. Akıllı saatler bunlardan istiyor.
akıllı saat
Akıllı saat kullanan var mı? Fiyatları nasıl? Yorumlarınız neler?
Akıllı saatler telefon ile kullanılır yani sim kartı taktığın zaman telefonunuz desteklemiyorsa kullanmak mümkün değil. Samsung gear ilk başta note 3 için çalışıyordu fakat güncelleme ile birlikte Galaxy S4 de uyumluluk sağladı. S3 ve Note 1 içinde güncellemeler gelicektir.
mecbur taksit yaptrcaz vay arkadaş ya işe bak üç tane alacaktm ben . e benim s4 var sadece kendime saat alsam olur demi ? kardeşimede telefonla saati bir alırım
öldürür beni anlamaz o bana niye almadın der en iyisi sonra almak ya da şimdiden alıp karneye kadar taksidi bitrmek . neyse araştrcaz artık uygun bişi bulursam alırım bulamazsam yine alacam zaten :)
napsın kardeşim ayakkabı marka olmayınca çakma diyolar telefonu iyi olmayınca ezik diyolar. insanlar aldığı eşyalara göre sıfatlanıyo . çocukta bir suç göremiyorum haklı
Aynen çocukta bir suç yok insanlarımız suçlu hep alay edecek bir şey bulunur ve gerçekten çok acı bir durum böyle vahşi bir nesil yetişiyor burada aile mi suçlu yoksa internet mi tartışılır
aileler napsın ailem fakir benim alamıyo ee çocuk istiyo netten görüyo alamıyo . alamıyınca alay konusu . mahcup olmasın diye ben alıyorum kıyafetini eşyalarını harçlığını ben veriyorum . benim durumum aileme göre iyi en azndan aileme yük olmuyo
En İyi Cevaplar