İnternet & Teknoloji BU KADINI TANIYOR MUSUN? (Sayfa 5) Vodafone TR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2025 BU KADINI TANIYOR MUSUN? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
35Kartal35 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl herkesi tanıyoruz :)) vodafone deneyeceğim bir gün bakalım nasıl 0 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl tanımak dışında gurur duyuyorum böyle kadınların olmasından. 0 0 Yorumla
Mertozcann Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl EWT n 🤗- Çat kapı gelen misafire bile ziyafet çekebilen - Kariyerini altın harflerle yazan 0 0 Yorumla
castanedawong Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bazen bunlardan biriyim bazen değilim. Bazen sıradan bazen farklıyım. Genellemenin dışına çıkmaktan yanayım. 0 0 Yorumla
Şirince55 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Her şeye yetişebilen Kadınlar iyiki varlar kendi annem ve tüm Kadınların kadınlar günü kutlu olsun 👏👏🥰😘🥰 0 0 Yorumla
SeriAtak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Ev hanımı annelerimiz gönüllerimizin sultanı başımızın tacı onlar 😊✌ 1 0 Yorumla
YaşamınYeşili Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Azim var imkan yok bazi seylerde :) 0 0 Yorumla
XxkeskinsirkexX32 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Oyle birini hic gormedim. Bunun hepsi bir arada olmasi cok zor 0 0 Yorumla
Ecemm21 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Ben öyle biri değilim valla helal olsun onlara sfdjsfg 0 0 Yorumla
UfukEFE16 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Bayanlarımız Allah Başımızdan Eksik Etmesin Hetşeyin Üstünden Gelebilecek Kadar Güçlüler. 0 0 Yorumla
farklidusunce Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl her kadın isterse iyi bir insan olabilir ama bazilarina kötü olmak daha kolay geliyor galiba 0 0 Yorumla
xxxxzeynepxxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl O kadınları tanıyoruz, onlardan biriyiz. Biz kadınlar çok güçlüyüz 0 0 Yorumla
Anonim050918 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Her işi yapabilen süperkahramandan eksiği olmayan biri bunları yapabilir o da "ANNEM" iyi ki var💛💜💛💜💙❤💙 0 0 Yorumla
liehy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sürekli karşıma çıkıyor ama tanımıyorum mümkünse bir tanışalım çaya beklerim 0 0 Yorumla
cleopatra7 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl kim bu benim deme de :D ayrıca tanımıyorum öyle biri yoktur 0 0 Yorumla
Pppppppccdsx Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl BU BENİM ya başka kimi bekliyorsunuz 0 0 Yorumla
Hazalle Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Tanıyorum o kadın benim.. 0 1 Yorumla MT-1993 +1 yıl Saydığı tüm özellikler sende var mı? Yorumla
Gokceli35 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl O kadınları tanıyoruz, onlardan biriyiz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kusursuzluk sadece Allaha mahsus bisey oldugu icin o maddelerin hepsine sahip birini gormedim 0 0 Yorumla
KirmiziTsörtlii Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Bu annem olmalı galiba anneler sevilmeli vodafone 0 0 Yorumla
İnciecekirdegil Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Ben tanıyorum , kariyer hariç hepsi var yani ben 😅😅😅😅😅😅 0 0 Yorumla
Sir-Efendi Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Kadınlar, kadınlaaaar , çözülebildiklerini sananlar. 0 0 Yorumla
snowstorm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Tanımıyorum, çünkü bu tür kadınlardan çok az var. 0 0 Yorumla
Oknn34 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 , eic 43% +1 yıl bazilarini ne kadar mutlu etsen az gelir sanki 0 0 Yorumla
Hazall44 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki tanıyoruz Türkiye dolu hepimiz öyleyiz ayrım yokkk.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
676Cevap
tabi ki hayır öyle bir kadın var mı cidden
herkesi tanıyoruz :)) vodafone deneyeceğim bir gün bakalım nasıl
tanımak dışında gurur duyuyorum böyle kadınların olmasından.
Kadın olmak ew hanımı olmak çok zor is
EWT n 🤗
- Çat kapı gelen misafire bile ziyafet çekebilen
- Kariyerini altın harflerle yazan
Bazen bunlardan biriyim bazen değilim. Bazen sıradan bazen farklıyım. Genellemenin dışına çıkmaktan yanayım.
Tanımıyorum böyle bir kadın yer yüzünde yok😏
Her kadın güçlüdür. Her kadın özeldir.
Tanıyorum beni doğuran kişi annem
Her şeye yetişebilen Kadınlar iyiki varlar kendi annem ve tüm Kadınların kadınlar günü kutlu olsun 👏👏🥰😘🥰
Ev hanımı annelerimiz gönüllerimizin sultanı başımızın tacı onlar 😊✌
tanimiyorum yabanci geldi
Biz kadınlar. Bu hepimiziz. :)
Azim var imkan yok bazi seylerde :)
Oyle bir kafina sahibim cok sukur
Kadın gücü! Dünyayı kadınlar yönetsin bence!
Onlar kanatsız melekler anneler ☺️
Oyle birini hic gormedim. Bunun hepsi bir arada olmasi cok zor
hiç çıkaramadım kim acaba o kadınlar
Sevgilim böyle biri mükemmel bir kadın
Ben öyle biri değilim valla helal olsun onlara sfdjsfg
Bayanlarımız Allah Başımızdan Eksik Etmesin Hetşeyin Üstünden Gelebilecek Kadar Güçlüler.
Evetttttt benimm ben o kadin 😇
her kadın isterse iyi bir insan olabilir ama bazilarina kötü olmak daha kolay geliyor galiba
Güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim..
Bu kadin kim yahuu bana hic benzemiyo
Bu kadını tanımam mı gerek?
O kadınları tanıyoruz, onlardan biriyiz. Biz kadınlar çok güçlüyüz
tanımıyorum ben kimseyi :)
evet tanıyoruz annenemiz, annemiz, biziz
Zorunda mıyım 😂 tabii değilim
Aslında mantıklı , ama düşünüyor insan
Hayırlısı olsun diyelim o zaman görüşürüz
Hayatımda sahip olduğum tek kişi
işte o kadın benim :P tşkler
Her işi yapabilen süperkahramandan eksiği olmayan biri bunları yapabilir o da "ANNEM" iyi ki var💛💜💛💜💙❤💙
Sporu saymazsak o benim 😂
Sürekli karşıma çıkıyor ama tanımıyorum mümkünse bir tanışalım çaya beklerim
kim bu benim deme de :D ayrıca tanımıyorum öyle biri yoktur
Hayir tanımıyorum cok şükür
BU BENİM ya başka kimi bekliyorsunuz
ne varki bu resimde anlamadım
Maalesef az... Böyle bir toplumda normal
Başta annem ardından ben 😏😌
Tanıyorum o kadın benim..
Saydığı tüm özellikler sende var mı?
Ben onlardan biriyim zaten ;)
O kadınları tanıyoruz, onlardan biriyiz.
Kusursuzluk sadece Allaha mahsus bisey oldugu icin o maddelerin hepsine sahip birini gormedim
Bu annem olmalı galiba anneler sevilmeli vodafone
Bence tüm bilinçli kadınlar🖐️
Tanımıyorum Vodafone ama seni tanıyorum
Ben tanimiyom o beni taniyor mu
Ben tanıyorum , kariyer hariç hepsi var yani ben 😅😅😅😅😅😅
o kadına daha ulaşmış değilim
Kadınlar, kadınlaaaar , çözülebildiklerini sananlar.
Hersey parayla bu hayatta bol maddiyatlar
Tanımıyorum, çünkü bu tür kadınlardan çok az var.
bazilarini ne kadar mutlu etsen az gelir sanki
Tabiki tanıyoruz Türkiye dolu hepimiz öyleyiz ayrım yokkk..
Tanımıyorum yok oyle bırı