İnternet & Teknoloji BU KADINI TANIYOR MUSUN? (Sayfa 20) Vodafone TR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2025 BU KADINI TANIYOR MUSUN? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
Saura Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 51% +1 yıl Her insanın hayatında günü kurtaran bir kadın kahraman muhakkak vardır🙆🏻♀️Biz ona çoğunlukla Anne diyoruz 💪🏻 1 0 Yorumla
Sucurtaliyumurta Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Aaa sanırım biri beni çağırdı 😂addaasasssa Yok ya uzaktan yakından tanımıyorum 0 0 Yorumla
ЂanShe Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Hepsi için para lazım. İşsizim teşekkürler. 99 15 Yorumla Hassaskız +1 yıl ❣️😘 kiyaamaaa Yorumla Hassaskız +1 yıl Kiyamamm Yorumla Khepri +1 yıl Senin benin yeter 😀 Yorumla 12 yorumu gör ЂanShe +1 yıl @Hassaskız @Khepri teşekkürler arkadaşlar. Ahshshsh Yorumla Vatanistnbl +1 yıl Dilan? Yorumla İlhankaplann +1 yıl Çok tatlı bir cevap ya 😂 Yorumla ECEXQQ12 +1 yıl aynen katılıyorum bebeğim benim. Yorumla Bulut-94 +1 yıl net :D Yorumla Bengeldim321 +1 yıl Aynı senin gibiyim yorum sahibi. Yorumla harleyqui +1 yıl 12den vurmak Yorumla Funun +1 yıl Gayet samimi ve dürüst :) Yorumla MirandaX +1 yıl Parayı güçlü kadın kendi kazanacak kimseye ihtiyaç duymadan pozitif ayrımcılığa maruz kalmadan😉 Yorumla mert_22 +1 yıl ıssız kadın Yorumla ЂanShe +1 yıl @mert_22 sensin Yorumla Angellerden +1 yıl Evlilik şart Yorumla
111rose111 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 393 cevap paylaştı. Bana uyan maddeler 2,4,5 😂 1 6 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Banada uyar o maddeler 😄Bide en sonucusu 😑 Yorumla 111rose111 +1 yıl @Gogo_latte niye sonuncusu olmasa olmuyor mu Yorumla Gogo_latte +1 yıl Sonuncusuna niye takıldın şimdi 😄 Yorumla 3 yorumu gör 111rose111 +1 yıl @Gogo_latte takılırım ben😏 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Bana takıl 😍 Yorumla 111rose111 +1 yıl @Gogo_latte 🤔😃😃 Yorumla
musti19sa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Vodafoneden memnunum ama daha iyi hizmet verebilir 0 0 Yorumla
atombombasietkisiii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl O 6 maddenin hepsini barındıran bir kadına hala rastlamadım. Ama son 3 maddesi çoğu yürekli kadında var. En başta fedakarlıktan ödün vermeyen o baş taçlarımız... 0 0 Yorumla
küçükabla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Facebook kullanmadığım için teste katılamadım. 2 0 Yorumla
u Pan_Zehir Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 323 cevap paylaştı. Evet Vodafone yine dikkat cekici bir çalışmayla karşımızda. 0 0 Yorumla
Sasadee Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Annemmmmm diyorum baskada bir sey demiyorum 1 0 Yorumla
MadamMe Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 47% +1 yıl Ahaha herkes kendisini görmüş o kadın olarak. Maşallah 🧿 Superwomen 👍🏻 1 0 Yorumla
GS_Aras Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl Kadınların %99,9'u misafir sevmez ki birde ziyafet çeksin hele çat kapı gelen misafire homurdanıp dururlar :D 0 0 Yorumla
burcushe Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Kim acaba :)Aaaa benmişim 😀 3 2 Yorumla u fangoria +1 yıl sensin ;) Yorumla Eziremsem +1 yıl sen misin? hımmm Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 365 cevap paylaştı. Tanımıyorum bu bayanı. Kim olabilir acaba 0 0 Yorumla
PonçiksPanda Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Keşke cevirme carkinda hediye dakikada verseniz yinede vodafoneyi severimm ♥️😍 0 0 Yorumla
BilgeHatun_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Tanıyorum, Türk kadınlarının bir çoğu saydığınız özelliklere sahip zaten.💕 4 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
676Cevap
Fazla iyimser bir paylaşım
Tanımam etmem bakalım kim
Vallah ben hic tanimamisam
Tanidigim tek kadin annem tek gecerim :-)
Her insanın hayatında günü kurtaran bir kadın kahraman muhakkak vardır🙆🏻♀️
Biz ona çoğunlukla Anne diyoruz 💪🏻
Hepsi için para lazım. İşsizim teşekkürler.
Aaa sanırım biri beni çağırdı 😂addaasasssa
Yok ya uzaktan yakından tanımıyorum
Hepsi için para lazım. İşsizim teşekkürler.
❣️😘 kiyaamaaa
Kiyamamm
Senin benin yeter 😀
@Hassaskız @Khepri teşekkürler arkadaşlar. Ahshshsh
Dilan?
Çok tatlı bir cevap ya 😂
aynen katılıyorum bebeğim benim.
net :D
Aynı senin gibiyim yorum sahibi.
12den vurmak
Gayet samimi ve dürüst :)
Parayı güçlü kadın kendi kazanacak kimseye ihtiyaç duymadan pozitif ayrımcılığa maruz kalmadan😉
ıssız kadın
@mert_22 sensin
Evlilik şart
Rusya'da vardır bence bu kadınlar
çok güsel bir kadın.. Maşallah
Biri benden bahsetti galiba 😎😏
Annem eşim kaynanam onlar fark yaratır
Çok güzel bir proje.
Başarılar.
Bana uyan maddeler 2,4,5 😂
Banada uyar o maddeler 😄
Bide en sonucusu 😑
@Gogo_latte niye sonuncusu olmasa olmuyor mu
Sonuncusuna niye takıldın şimdi 😄
@Gogo_latte takılırım ben😏
Bana takıl 😍
@Gogo_latte 🤔😃😃
Öyle birini tanımıyorum ki ki o
Böyle biri olduğunu sanmam
Hayır tanımıyorum dsdsdsj
Tanıyorum ta kendisiyim shsjsjd
Öyle bir kadın var mı ben bilmiyorum
Elbette tanıyorum. Gurur duyuyorum.
Tanımıyorum ama tanışmak isterim
O kadın benim Annemmmmm😊😊🤗🤗
Yok bulamadık öyle bir kadın...🤣🤣🤣🤣
Vodafoneden memnunum ama daha iyi hizmet verebilir
O 6 maddenin hepsini barındıran bir kadına hala rastlamadım. Ama son 3 maddesi çoğu yürekli kadında var. En başta fedakarlıktan ödün vermeyen o baş taçlarımız...
Facebook kullanmadığım için teste katılamadım.
Evet Vodafone yine dikkat cekici bir çalışmayla karşımızda.
SÜPErmiş daha iyisi olamaz
Vodafone boş ve gereksizdir.
Vodafone güzeldir kampanyaları da güzel
tüm sorulara baktım hepsinin cevabı aynı: annem
O Kadın Benim Annemmm💜🌸
Annemmmmm diyorum baskada bir sey demiyorum
kankam damla aynen bu tanıma uyuyor
Hayir tanımıyorum bende maalesef
tanıyorum eşim bu kadın evet
Ahaha herkes kendisini görmüş o kadın olarak. Maşallah 🧿 Superwomen 👍🏻
Tanımıyorum. Buda kimmis ki.
Öyle bir kadın harikadır ben öyle bir kadına rastlamadım daha
Hayır tanimiyorum maalesef.
Kendisi çok yakınımda olur.
O kadın türk kadınıdır tabii ki
Anam anam anam garip anaaam...
Galiba türk kadınları çoğu böyledir
Tanımıyorum kadını bu kadını
Kadınların %99,9'u misafir sevmez ki birde ziyafet çeksin hele çat kapı gelen misafire homurdanıp dururlar :D
aynen tanıyorum çok iyi biri
Kim acaba :)
Aaaa benmişim 😀
sensin ;)
sen misin? hımmm
bu saydiklarini 4 de 2 siyim
O kadın , Türk kadınıdır <3
sanırım o kişi benim benim :)
Tanımak istiyorum. Birden fazla ama
Analar var onlar yeter. Benim hayatıma.
Tanımıyorum bu bayanı. Kim olabilir acaba
Keşke cevirme carkinda hediye dakikada verseniz yinede vodafoneyi severimm ♥️😍