İnternet & Teknoloji BU KADINI TANIYOR MUSUN? (Sayfa 19) Vodafone TR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2025 BU KADINI TANIYOR MUSUN? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ailem yakamı bıraksaydı bende o kadın olabilerdim ama malesef hayallerim cillop suya düştü :/ 1 0 Yorumla
freedomblnt Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Böyle biri yok malesef olsa saten burda isim. olmaz onun yanında gözlerine bakardım yanlışsam duzeltin 0 0 Yorumla
Mustafa4434 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Biz kederden karanlık ruh halinden birbirimizi öldürmekle mesguluz hiç etrafımda yok 0 0 Yorumla
Frannkenstein Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Çok şükür çevremde her zaman güçlü ve güzel kadınlar olmuştur 🙏🏻😊 1 0 Yorumla
lucifer_13 Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 39% +1 yıl kadınların hepsi harikadır, onları sınıflandırmayalım lütfen 0 0 Yorumla
SatanicEmperor666 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Popüler kızlar öyle oluyor zaten genelde. 0 0 Yorumla
Beronsu Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl Ta kendisiyim sadece misafir ve zıyafet uymuyor🤣🙃 2 3 Yorumla freedomblnt +1 yıl Börek çörek varsa bende varım 🤗🤗🤗🤗 Yorumla Beronsu +1 yıl @freedomblnt yok iste yemek yapmayi sevmem🙃 Yorumla freedomblnt +1 yıl Desene ac kaldık yine offff Yorumla
spectacular_driver Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl Daha böyle bir kadına denk gelmedim 0 0 Yorumla
ÖylesineBiR-i Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Valla çıkaramadım ben bu kadını. Kimsenin vebalini almayayım durduk yerde böyle birini tanımıyorum!!! 0 0 Yorumla
uyku_çocuğu Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Aynaya bakıyorum şimdi benmiyim diye aaa benim 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Cinsiyet farkıyla kaçırdım yoksa bendim :)) 0 0 Yorumla
Uyarrrr Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Beni serbest bıraksa ailem ve çalışabilsem büyük bir ihtimal bende öyle olurum 1 2 Yorumla Hassaskız +1 yıl 🙄🙄😶😶😶 Yorumla Uyarrrr +1 yıl Birşey mi oldu canim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aa tanıyorum nerede bu kadın diye düşünürken aynanın karşısında buldum kendimi 🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ahh ahhh herkes kendinin oldugunu saniyo ama gel gor ki o kisi benim 1 0 Yorumla
Kbrlps Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Öyle bir kadın tanıyorum iş bulduğumda sizde taniyacaksiniz 😎 2 0 Yorumla
Ceydaelipek2 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Öyle bir kadın nerede? Ben tanimiyorum 0 0 Yorumla
2Almilassss Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 53% +1 yıl Beni anlatmışlar burdayım sakin olun😇😇 0 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 351 cevap paylaştı. Vardır belki ama ben daha görmedim herşeyi tam yapan birini. 0 0 Yorumla
guclubirkiz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Suraya adimi birakayim o zaman :) 1 1 Yorumla Mrt54 +1 yıl Tam olarak nereye Yorumla
ReoxyJen Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Farkındalık yaratmak için güzel kampanyalar 0 0 Yorumla
falcon_0606 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl KS nin içine girmeyen marka kaldı mi 🤔 0 0 Yorumla
Catsouio Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 60% +1 yıl Anne geldi benimde aklıma herkes gibi nedense 0 0 Yorumla
Difen Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Misafir başımın tacı ama öyle çat kapı falan hiç sevmem kendimde gitmem 2 5 Yorumla freedomblnt +1 yıl O zaman cat kapı yapmimde şimdiden haber vereyim börek çörek pasta tatlı siparişini şimdiden versem kabul olur mu Yorumla Difen +1 yıl @freedomblnt gelen insanı aç bırakacak değiliz dondurucuda her zaman bişeyler bulundururum.. ama benim belki o gün programım var onun içiin çat kapı istemem dedim Yorumla freedomblnt +1 yıl @Difen o zaman çarşamba günü müsaitseniz 5 çayına geliyorum Yorumla 2 yorumu gör Difen +1 yıl @freedomblnt ayıp ettin ya benim gözümü çay börek kurabiyeylemi korkutacaksın😀 Yorumla freedomblnt +1 yıl @Difen o zaman tek kelimeyle cansin 🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹Müsait olduğun zaman haber ver çay böreğe gelicem Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 719 cevap paylaştı. Evet tanıyorum tabii ki biz Türk kadını.. 0 0 Yorumla
VeSımsıkısarılsak Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tanımadım daha böylesini. Ama 2 4 5 iyi uyuyor 0 0 Yorumla
NastaVarada3 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Benimm annemmmm tam da bu şekilde güçlü bir kadın. <3 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Çatkapı misafiri hiç sevmem. diğerleri olur.Spor konusunda bahane ararım. Ama bulamam. Yaparım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
676Cevap
Ailem yakamı bıraksaydı bende o kadın olabilerdim ama malesef hayallerim cillop suya düştü :/
Maddi güçte lazım bunlara
Evet cok yakindan taniyorum
Böyle biri yok malesef olsa saten burda isim. olmaz onun yanında gözlerine bakardım yanlışsam duzeltin
Biz kederden karanlık ruh halinden birbirimizi öldürmekle mesguluz hiç etrafımda yok
Tanımayrum umarım burdan biridir
Takdir edilen bayan daha fazla sevilir
Tam anlamıyla ben.💁🏻♀️
tanımıyorum ama artık tanıdım
İşsiz olunca... gerek yok
Çok şükür çevremde her zaman güçlü ve güzel kadınlar olmuştur 🙏🏻😊
Evet var ne yapican... erkeklerde var
kadınların hepsi harikadır, onları sınıflandırmayalım lütfen
İvettt çok yakından tanıyorum
Ben ben ben ben ben ben ben ben ben
Olmaz mi var tabi ışığıyla ışık saçanlar :)
Popüler kızlar öyle oluyor zaten genelde.
Ta kendisiyim sadece misafir ve zıyafet uymuyor🤣🙃
Börek çörek varsa bende varım
🤗🤗🤗🤗
@freedomblnt yok iste yemek yapmayi sevmem🙃
Desene ac kaldık yine offff
Daha böyle bir kadına denk gelmedim
Valla çıkaramadım ben bu kadını. Kimsenin vebalini almayayım durduk yerde böyle birini tanımıyorum!!!
Aynaya bakıyorum şimdi benmiyim diye aaa benim
Hayır tanımıyorum o kadın kim
Kimse üzerine alındığı kadar mükemmel degil 😂😂
Ne güzel övmüşsün beni utanırım
Cinsiyet farkıyla kaçırdım yoksa bendim :))
Beni serbest bıraksa ailem ve çalışabilsem büyük bir ihtimal bende öyle olurum
🙄🙄😶😶😶
Birşey mi oldu canim
Aa tanıyorum nerede bu kadın diye düşünürken aynanın karşısında buldum kendimi 🙂
Aa birileri benden bahsetmis
Ben değil bu kesinlikleeeeere değil 🤣
Ahh ahhh herkes kendinin oldugunu saniyo ama gel gor ki o kisi benim
evet karım. insan eşini tanımazmı yahu
Öyle bir kadın tanıyorum iş bulduğumda sizde taniyacaksiniz 😎
Bu şey değil mi yaaa BENN
Gençler geldim sakin olun 😂😂
Öyle bir kadın nerede? Ben tanimiyorum
Bunu mutlaka düşüneceğim. Bakalım artık...
Tanımıyorum böyle kadın😄
Beni anlatmışlar burdayım sakin olun😇😇
Vardır belki ama ben daha görmedim herşeyi tam yapan birini.
Suraya adimi birakayim o zaman :)
Tam olarak nereye
Bu kadın olsa olsa annedir başkası olamaz yani 😊
var tabi böyle güzel kadınlar
Farkındalık yaratmak için güzel kampanyalar
O kadın benim beni anlatıyor
Biri beni çağırıyo galiba. :P
Öyle bir kadın var mı acaba?
KS nin içine girmeyen marka kaldı mi 🤔
Tanımadım hiç bakalım kim
öyle birisini tanımıyorum :)
Evet tanıyorum tâbiki Türk Kadınları
Anne geldi benimde aklıma herkes gibi nedense
Bnde onlardan biri olucam💪
Misafir başımın tacı ama öyle çat kapı falan hiç sevmem kendimde gitmem
O zaman cat kapı yapmimde şimdiden haber vereyim börek çörek pasta tatlı siparişini şimdiden versem kabul olur mu
@freedomblnt gelen insanı aç bırakacak değiliz dondurucuda her zaman bişeyler bulundururum.. ama benim belki o gün programım var onun içiin çat kapı istemem dedim
@Difen o zaman çarşamba günü müsaitseniz 5 çayına geliyorum
@freedomblnt ayıp ettin ya benim gözümü çay börek kurabiyeylemi korkutacaksın😀
@Difen o zaman tek kelimeyle cansin 🙏🙏
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Müsait olduğun zaman haber ver çay böreğe gelicem
Evet tanıyorum tabii ki biz Türk kadını..
Var tabi kadinlarimiz guclu ve inatcidir
Modern zamanlarda kadın olmak..
Kim ki bu ya çıkaramadın bak şimdi
Tanımadım daha böylesini. Ama 2 4 5 iyi uyuyor
Benimm annemmmm tam da bu şekilde güçlü bir kadın. <3
Çatkapı misafiri hiç sevmem. diğerleri olur.
Spor konusunda bahane ararım. Ama bulamam. Yaparım.