Öyle düşünme bence boşu boşuna kendini sabote edersin. Güzel bir hayat sürebilme imkanın varken böyle üzme kendini. Söylediklerin doğru olsa bile (ki değil) kendini biraz olsun daha iyi hissederek geleceğe olumlu bir şekilde bakarsan çok daha mutlu bir hayatın olacaktır.
@Enigoke Teşekkür ederim telkin için ama maalesef görünen köy kılavuz istemiyor. İnsanlardan nefret ediyorum. Safi akıl yapım uymadığı için yalnızlığa terk ediliyorum. Evet haklısın böyle bir yüzyıldw mutlu olabilirim. Ve evet yine haklısın böyle insanlar arasında mutlu olabilirim (!).
Ben de kırılıp sinirlendiğimde senin gibi düşündüğüm için şu an sağlıklı düşünebiliyorken sana doğruları söylemek istedim. Yani tabi bir iki cümlene göre "aynıyız" diyemem ama ben de sinirlenince falan her şeyi yıkıp döker kendimi olmadığım bir insanmış gibi görür resmen bir nefret yığını olur herkesi basit bir et parçası olarak görmeye başlarım. Yaşamadığım üzücü olayları yaşamışım gibi olmakla beraber beni kıran/üzen her neyse onu ezmeye çalışırım falan sonra biraz düzelince üzülürüm o duruma düştüğüme falan. Mesela sinirlenince asıp kesmek gelir aklıma bôyle uğraşmak falan isterim ama sonra sakinleşince "yahu manyak mıyım ne uğraşıcam o saçma nefretle boş ver güzel bir hayat sürebilmek varken neden belayla uğraşayım?" Deyip düzeliyorum.
Yazdığımı tekrar okudum da gereksiz yere "falan" demişim ve sinir oldum ona 😂 neyse akşam akşam tadımız kaçmasın ben sınavlara hazırlandığım için 1200 sayfayı 10 günde halletmeliyim bu yüzden şimdi kaçıyorum.
Gerçekten yukarda belirttiğin özelliklerin hepsini barındıran bir kadın var mı?🤔
Varsa da "BEN O KADINI TANIMIYORUM" malesef😊
Vadafone kullanıcısı değilim ama reklamın "duygusal" boyutu yanında kadınlara verilen değerin yanında farkındalık yaratma açısından başarılı. Tebrikler Vodafone👍😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
676Cevap
Ben hiç bir zaman böyle bir kadın olamayacagim. Çünkü şanssız, tembel, çirkin ve mutsuzum.
Öyle düşünme bence boşu boşuna kendini sabote edersin. Güzel bir hayat sürebilme imkanın varken böyle üzme kendini. Söylediklerin doğru olsa bile (ki değil) kendini biraz olsun daha iyi hissederek geleceğe olumlu bir şekilde bakarsan çok daha mutlu bir hayatın olacaktır.
@Enigoke Teşekkür ederim telkin için ama maalesef görünen köy kılavuz istemiyor. İnsanlardan nefret ediyorum. Safi akıl yapım uymadığı için yalnızlığa terk ediliyorum. Evet haklısın böyle bir yüzyıldw mutlu olabilirim. Ve evet yine haklısın böyle insanlar arasında mutlu olabilirim (!).
Ben de kırılıp sinirlendiğimde senin gibi düşündüğüm için şu an sağlıklı düşünebiliyorken sana doğruları söylemek istedim. Yani tabi bir iki cümlene göre "aynıyız" diyemem ama ben de sinirlenince falan her şeyi yıkıp döker kendimi olmadığım bir insanmış gibi görür resmen bir nefret yığını olur herkesi basit bir et parçası olarak görmeye başlarım.
Yaşamadığım üzücü olayları yaşamışım gibi olmakla beraber beni kıran/üzen her neyse onu ezmeye çalışırım falan sonra biraz düzelince üzülürüm o duruma düştüğüme falan.
Mesela sinirlenince asıp kesmek gelir aklıma bôyle uğraşmak falan isterim ama sonra sakinleşince "yahu manyak mıyım ne uğraşıcam o saçma nefretle boş ver güzel bir hayat sürebilmek varken neden belayla uğraşayım?" Deyip düzeliyorum.
Yazdığımı tekrar okudum da gereksiz yere "falan" demişim ve sinir oldum ona 😂 neyse akşam akşam tadımız kaçmasın ben sınavlara hazırlandığım için 1200 sayfayı 10 günde halletmeliyim bu yüzden şimdi kaçıyorum.
Woow vodafone demi burdaymış be
Valla tanımam etmem kim ki bu..
Aaaaaa ben nerden bildiniz utandım bak şimdi 😉
Gerçekten yukarda belirttiğin özelliklerin hepsini barındıran bir kadın var mı?🤔
Varsa da "BEN O KADINI TANIMIYORUM" malesef😊
Vadafone kullanıcısı değilim ama reklamın "duygusal" boyutu yanında kadınlara verilen değerin yanında farkındalık yaratma açısından başarılı. Tebrikler Vodafone👍😊
Kadinlar altta kendini belli ediyor :)
Aaaa evet bu kadın benim💁♀️
Komiklik konusunda rakip tanımam
Güldür beni miralim bozuk😂😂😂
Oldu istersen sen nelere güldüğünü anlat ben sana hergün mesaj atıyım
Valla hayır duası ederim 😂😂😂😂😂
Banada öğret azcik
Takip et özele gel 😂😂😂
Anlamadım
Bekle
Neden
Yanlış oldu yeni uyandımda 😅😅
Bu saatte mi
Gece sabaha kadar görevliyim ben gündüz uyuyorum
Asker olmak kolaymi😂😂😂
Anladım
50 gün sonra normal düzenime geçicem sabah iş akşam yatış😍
Sayılı gün çabuk geçer derler
Huu gizemdi illede bacak aramizda farkli biseyey olmasimi lazim cevap icin hemcinsede cevap verin aradabir
Insallah gizemdi😊
Kuşgibi kız niyeti bozdu😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
Sinirlendirdiniz beni daa 😂😂
Cevap veriyorum ya 😀😀😀
tamam sakin oll gizemdi şuanda yaz ta trip atıyo 😂😂😂😂
Evet ya
Gizemdi kuşgibikiz
Nerelisiniz😂😂😂
Ben Afyonluyum
Afyonnmu iyiymiş😂😂
Kadın değerli
Çünkü anne/anne adayı
Lakin putlastirmamak lazım
Tanıyorum ben kim kardashian
Benim filmimi mi çekmek istiyorlarmış?
🙆
Her sey icin para lazim ama bende bir vodafone luyum
Ben hiç görmedim ama harika olanlar var
Güçlü zeki çevik ve iyimser bayanlara herzaman ihtiyacımız var
Hayır tanımıyorum 😀 bu kadını
Millette ruh kalmadıki tuttuğunu kopartsın
Tanidim ki gec olsun guc olmasin kadinn
Türk kadınları bu özelliklerin hepsine sahip :))
Bana göre para mühim değil.
Aile çevremde bir çok bu kadından var
Bu hayata çok iyi yürekli kadınlarda tanıdım en adilerinide herşey var bu dünya denilen geniş mekanın içerisinde
Bende onlardan biriyim 👍
Ben daha olamadim ama cevremde annem gibisi varken bna duşmez😘❤❤
E ben böyleyim zaten 😅
Sadece hayel kısmında tıkanıyorum
Gerçekten bunları bilmiyordum Teşekkürler Vodofone Deneceğim
Ben o kadınlardan bir tanesiyim kendimle gurur duyuyorum❤❤❤
Hayaller hayatlar için para.
Aaa işte o kadın benim! Ama yorgunum.
Tanıyorum tabiki de kendisi annem olur
Bu kadını tanıyorum tabi ki de
tanımıyorum ben bunu kim ki
Ben 🤤 kesinlikle ben... vodafone bul beni
Tanımıyorum. Sevgilimden başkasını tanımam😂😂
Kendilerini bir şey sanacaklar
Annelerimizden mi bahsediyorsunuz 👍😊🤔
Teşekkürler Vodofone... herkese öneriyorum
O bir hanım efendi. 😄😄 nereden geldin
İtiraz ediyorum o kadın annem😂
İtiraz degil itiraf olcaktı
çevremde başarılı olan kimse yok çünkü maddiyat yok o olmadığı sürece boş duvara bakarız
Tanıdık geliyor sanki 🤔🤔🤔
Sanki tanımak üzereyim gibi gibi böyle bir kadinnn
Annelerimiz değilmi bu ya
evet tanıyorum gibi, başka kim var
Ailemdeki tüm kadınlar böyle
Biraz maddiyat lazım işte
Maddiyat her zaman lazım
@hakan___ozturk bazen çok ihtiyaç oluyor
Çat kapı gelen misafiri geleceğine pişman eden birini tanıyorum.
Biz o kadınlara ömrümüzü adadık. Kimisi annemiz kimisi eşimiz oldu.
Uzakta çok iyi tanıyorum.
Tanışalım öğrenelim kim olduğunu.
Ben hiç göremiyorum o kadınları
Hepsi için para lazım. İşsizim teşekkürler.
evet var benim de çevremde ve hayranlıkla bakıyorum
Yok öyle biri ya da varda benmi bilmiyorum 😅
Türk kadınlarjnın çoğu böyle
Mesela annem her zaman mantığıyla ve düşünceleriyle hayran kalmışımdır ona
İyiyimiş tebrikler güzel yazı
tam anlamıyla ben sadece En yoğun gününde bile spora bahane bulmayan uymuyo
Vodafone iyi... paketleride fena değil
Bende öyle olamk isterdim
O zaman ilk adımı atmış bulunmaktasınız
Mücadele etmeyi bırakma sen abla
Eskiden yapardım onları misafir içeride otururken üç çeşit pasta yapardım sıfırdan.