Atanamadım işsizim, eve misafir gelse tek maaşla geçiniyoruz ucu ucuna yetiyor her şey hatta bazen yetmediği bile oluyor bazen demek saçmalık olur yetmiyor desek daha doğru olurz. Okuldan mezun olalı 2 sene oldu atanamadım. Benim yardımıma kimse koşmadığı için kimsenin yardımına koşmam yağmurlu günde bir yudum su vermem çünkü memleket öyle artık. Kim kimi nasıl düdüklerimin derdinde eğilmeye gelmiyor. Oturduğum yerde adam gibi yürüyebileceğim yol yok bir bisiklet yolu yok her yeri arabalar işgal etti. Bir tane yeşillik ağaç yok spor yapabileceğim ortam yok spor salonuna gideyim desem hem evimin yakınında spor salonu yok hem de param yok spor salonuna verecek hem de orada giyecek eşofman alacak param yok. Whatsap grubunda da 2 arkadaşım var gülmek isterlerse gülerler gülmek istemezlerse gülmezler benim yaşadıklarımı onlarda yaşıyorlar çünkü. Hele birinin anası var sırf sevgilisi var diye ve sevişiyor olma ihtimali var diye kendi öz anası evde kök söktürüyorlar. Tuttuğunu koparmayı bırak memleketin başındaki yiyicilerden hiçbir şey tutamıyorum ki koparayım elim havada kalıyor. Hayal kurmayı uzun süre önce bıraktım. Gerçekten kurmuyorum uğraştım kurmaya ama kuramadım. Kariyer meselesinde de kariyerim olması için başlamam lazım. Öğretmenim bu mesleği 5-6 sene önce severek istereyerek seçtim okudum yüksek lisans yapsam bile o da 2 sene sürecek sonra doktora yapmaya kalksam devlet üniversitesine işim düşecek onda da torpil var yani kariyer falan da yok senin anlayacağın en fazla evlenirim çocuk yaparım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
676Cevap
Tanımıyorum hiç görmedim sanmamda
Bende kullanıyorum ve çok menunum
Nerde öyle kadın kaldımı milyonda bir ben hiç görmedim
Tanımıyorum kadını maalesef
Para yok para millet aç aç
Spor ve ziyafet hariç o kadın benim
ben tanımıyorum*** Çevremde de yok***
Kadın, hayatta imkanlarını kendi yaratabilicek güce sahiptir.
Spor hariç diğerlerine evet tanıyorum çok da fazla
Mantıklı hareketler. Etrafında toplnanan bı grup amaçları bılmıuorum
Way be helal olsunn kelimeler tetersiz
Kadınlar güçlüdür onlara imkan verirseniz harikalar yaratır🌸🌷❤
İyi insanlara ayrı bir ilgi şart bence de..
tanımıyorum tanımıyorum..
Böyle kadınlar tarihe karıştı be usta
Hırslı kadın güzel kadın. Aynı zamanda cilveli olcak
Hayır tanımıyorum kim olduğunu
tutugunu koparanı tanıyorum
Gerçekten var böyle kadınlar ama ben onlardan biri değilim🙄
Hep oyle olur
Tanımıyorum öyle bir kadını
yok tanımam o da beni tanımaz herhalde
beni anlatan birileri var😉😉😉
Tanımıyorum Öylen birini teşekkürler
Tanimiyorum. Oyle insanlarin varligina inaniyorum ama
hayat bir zor uğraş bunu aşacağız canım
Bu Kadını Tanıyorum. Her Yerde VAr
kadın isterse yapar👊🏻👊🏻
Yok tanımıyorum kimlik o yahu :)
Tanımıyoruz kimmiş :/😂 haha
Hepsi için para lazım para para para
tanımam mı benim bende bir anneyim çünkü
Hımm
Bir tek annem var soylediklerinizin hepsini yapan...
Evet tanıyorum çok vardır herkesin çevresinde
Bu kadını tanıyorum, çevremde var. :)
Atanamadım işsizim, eve misafir gelse tek maaşla geçiniyoruz ucu ucuna yetiyor her şey hatta bazen yetmediği bile oluyor bazen demek saçmalık olur yetmiyor desek daha doğru olurz. Okuldan mezun olalı 2 sene oldu atanamadım. Benim yardımıma kimse koşmadığı için kimsenin yardımına koşmam yağmurlu günde bir yudum su vermem çünkü memleket öyle artık. Kim kimi nasıl düdüklerimin derdinde eğilmeye gelmiyor. Oturduğum yerde adam gibi yürüyebileceğim yol yok bir bisiklet yolu yok her yeri arabalar işgal etti. Bir tane yeşillik ağaç yok spor yapabileceğim ortam yok spor salonuna gideyim desem hem evimin yakınında spor salonu yok hem de param yok spor salonuna verecek hem de orada giyecek eşofman alacak param yok. Whatsap grubunda da 2 arkadaşım var gülmek isterlerse gülerler gülmek istemezlerse gülmezler benim yaşadıklarımı onlarda yaşıyorlar çünkü. Hele birinin anası var sırf sevgilisi var diye ve sevişiyor olma ihtimali var diye kendi öz anası evde kök söktürüyorlar. Tuttuğunu koparmayı bırak memleketin başındaki yiyicilerden hiçbir şey tutamıyorum ki koparayım elim havada kalıyor. Hayal kurmayı uzun süre önce bıraktım. Gerçekten kurmuyorum uğraştım kurmaya ama kuramadım. Kariyer meselesinde de kariyerim olması için başlamam lazım. Öğretmenim bu mesleği 5-6 sene önce severek istereyerek seçtim okudum yüksek lisans yapsam bile o da 2 sene sürecek sonra doktora yapmaya kalksam devlet üniversitesine işim düşecek onda da torpil var yani kariyer falan da yok senin anlayacağın en fazla evlenirim çocuk yaparım.
Bunları yapmak için maddiyat bayagı sağlam olmalı
Evet çevremde harika kadınlar var.
beni tarif etmiş kendimi okudum:))
var öyle kadınlar gerçekten saygı duyarım
Güzelmiş elinize sağlık ama oyleleri çok az
Diyosun...
Bakis acisi tabiki herkese gore degisebilir
evet ve o benim sevgiliiiiiiiiiiiim :)
Annem tabiki başka göremiyorum rm
Okadar çokki aslında ama Türkiye'de öyle kadınlar çok az
Şey ya bu şey, adı aklıma gelmedi şimdi... .
Aynen kardeşim aynen kesin biziz o kadın güzel reklam bravo tebrikler nasıl düşündünüz yavv
Hayır tanımıyorum kim bu kadın
Var mı bayanlar bu zamanda
Kimki bu kadin oyle kadin cok var
wonder woman gibi olmak lazım
Tanıdığım çok güçlü kadınlar vardır
Pek tanıdığımı soyleyemem
Tanımam mı ya annem olur kendisi 😎
Var öyle birileri
Çok tebrik ediyorum onları
Var öyle güclü kadınlar tabii 😊
Güçlü kadınlar arada çıkıyor birkaç tane
Var öyle insanlar iyi ki varlar