İnternet & Teknoloji BU KADINI TANIYOR MUSUN? (Sayfa 13) Vodafone TR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2025 BU KADINI TANIYOR MUSUN? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
Kravtaka_- Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Tanıyorum biri en yakın arkadaşım hatta 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 330 cevap paylaştı. O kadını hiç tanımadım acaba nasıl biri enteresan 0 0 Yorumla
alarasaglamer Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl çevremde güçlü kadınlar çok bu yönden çok şanslıyım 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 409 cevap paylaştı. Kadının varlığı bir bir harikalık zaten onların harikalar yaratmasına şaşırmıyorum ve her kadına saygı duyuyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ''O kadınları tanıyoruz, onlardan biriyiz. Biz kadınlar çok güçlüyüz'' katılıyorum bende 1 0 Yorumla
birapizza Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Her kadının kendini aynada tanıması yeterlidir :) 0 0 Yorumla
IBRAHIMKORKMAZ44 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kadın-kızlar ben baya imrenerek bakıyorum çok güçlüler her yönden örnek aldığım dik durma konusunda annemdir :) 0 0 Yorumla
kucukseylerintanrisi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Olmayı isterdim ama La casa papeldeki Tokya ya da Şahsiyetteki Nevra hoş kadinlar 0 0 Yorumla
Hurtindear Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kadinlarin her seyi alt edebilecek kadar guclu oldugunu biliyoruz !🌸 0 0 Yorumla
Xxxxduyguxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl O kadın ben oluyorum galiba sösjsks 2 0 Yorumla
AntalyaMusty Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Annelerrr bence kesinnn... çünkü hayat gerçekten yasamaya değiyor 0 0 Yorumla
loveaddict Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl 2. madde hariç kendimle bağdaştıramadım. :D 0 0 Yorumla
haylll Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl harikalar yaratanı tanıyorum fakat bu kadın mı sanmam 0 0 Yorumla
Philologist007 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Annem tabii ki benim için tek fark yaratan kadın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Savaşa annem 🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 0 0 Yorumla
DegisikMuhendis Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Oraya Attığı her terliği isabet ettiren yazarsanız tanıyor olabilirim 0 0 Yorumla
Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Durun bu şey değil mi?Annenm?İlginç bir strateji... 0 0 Yorumla
hntylii Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl ne yani şimdi bunlar çok iyi özellikler mi? 0 0 Yorumla
elifintreni Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Çok degerlı bır kadın :) sevıyorum onu 0 0 Yorumla
BÎRGŰNNN Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Malesef aradığınız o kadından bulamazsınız? 0 0 Yorumla
Sena4434 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çok farklı bir kampanya olmuş bayag dikkatimi çekti 0 0 Yorumla
Bayan67 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tanıyorum o benim ve sevdiklerimde aynısıni söylüyor 😊 0 0 Yorumla
Yildizlibisiler Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Tanimiyorum öyle birini kimse kusursuz degildir 0 0 Yorumla
Kanatsızzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Gercekten hepsi icin para lazm güçlü olmak yetmiyor 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. Tek bir lafıyla WhatsApp gruplarını kahkahalara boğan 0 0 Yorumla
Balzaming Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl Kadınların her biri birilerimizin hayatına dokunur... 0 0 Yorumla
Gamze636 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bence iyi olmuş vodafonlulara harika olmuş ben bu kadını tanıyorum 1 0 Yorumla
Beyazatlıjeolog Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bulursam besler büyütür bakarım.. haklarını yemeyeceğim %5 dışında 0 0 Yorumla
Hayrettin5060 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Para para para varliğı bir dert yokluğu yara 0 0 Yorumla
Hissiz_23 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl kadınlar iyi ki var kıymetini bilenler olduğu sürece kadınlar hep var olur 0 0 Yorumla
adisimyadaherneyse Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Benim olmadığım kesin. Ama olabilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
676Cevap
Tanimam etmem 😂😂😂😂 kimmis o ole
Var boyle bir tanidigim 😊
her kadın tanınmaya ve sevilmeye değer.
Tanıyorum biri en yakın arkadaşım hatta
O kadını hiç tanımadım acaba nasıl biri enteresan
çevremde güçlü kadınlar çok bu yönden çok şanslıyım
taniyamadim maalesef ben o kadini.
Zengin olursam, neden olmasın.
Kadının varlığı bir bir harikalık zaten onların harikalar yaratmasına şaşırmıyorum ve her kadına saygı duyuyorum
O kadinlaei taniyorum ama Keşke tanımaz olaydım.
''O kadınları tanıyoruz, onlardan biriyiz. Biz kadınlar çok güçlüyüz'' katılıyorum bende
Onlar kız kardeşlerimiz be annelerimizdir
O kadin benim😎 spor kismi haric 😂
Her kadının kendini aynada tanıması yeterlidir :)
Kadın-kızlar ben baya imrenerek bakıyorum çok güçlüler her yönden örnek aldığım dik durma konusunda annemdir :)
Olmayı isterdim ama La casa papeldeki Tokya ya da Şahsiyetteki Nevra hoş kadinlar
Kadinlarin her seyi alt edebilecek kadar guclu oldugunu biliyoruz !🌸
O kadın ben oluyorum galiba sösjsks
Hayır malesef tanımıyorum. Tanımak isterdim
Annelerrr bence kesinnn... çünkü hayat gerçekten yasamaya değiyor
2. madde hariç kendimle bağdaştıramadım. :D
Tanımam etmem kimmiş ki sjsjsjs
harikalar yaratanı tanıyorum fakat bu kadın mı sanmam
Annem tabii ki benim için tek fark yaratan kadın.
Savaşa annem 🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Oraya Attığı her terliği isabet ettiren yazarsanız tanıyor olabilirim
Harika kadın çok da bu kadar fazla galiba :)
Durun bu şey değil mi?
Annenm?
İlginç bir strateji...
ne yani şimdi bunlar çok iyi özellikler mi?
Çok degerlı bır kadın :) sevıyorum onu
Vardır diye düşünüyor um sanki galiba belki
Malesef aradığınız o kadından bulamazsınız?
Çok farklı bir kampanya olmuş bayag dikkatimi çekti
Tanımıyorum ilk kez gördüm
Maalesef tanımıyorum keşke böyle biri olsa
Aaa bu tarifteki kadın tam da benim annem 😅
tanımıyorum ne olduğunu da çözemedim
Malesef aradığınız o kadından bulamazsınız?😀
Böyle birisi olmayı çok isterdim.
Tanıyorum o benim ve sevdiklerimde aynısıni söylüyor 😊
tanımıyorum anlamadım da tam olarak
Para olsa keşke napalım😋
parasızlık çok kötü bişii
Herkesin hayatında olması gereken kişiler
Tanimiyorum öyle birini kimse kusursuz degildir
sanırım yok gibi öyle biri
Gercekten hepsi icin para lazm güçlü olmak yetmiyor
Para olması gerek bunlar için
Tek bir lafıyla WhatsApp gruplarını kahkahalara boğan
Kadınların her biri birilerimizin hayatına dokunur...
Bence iyi olmuş vodafonlulara harika olmuş ben bu kadını tanıyorum
var mı böyle kadın acaba merak ettim.
Bulursam besler büyütür bakarım.. haklarını yemeyeceğim %5 dışında
Çok iy paylaşım KS ye iy gelcek
Tanımak istemiyorum vedalaştık kendisiyle
Tanımıyorum öyle birini yok🤷🏻♀️
Para para para varliğı bir dert yokluğu yara
kadınlar iyi ki var kıymetini bilenler olduğu sürece kadınlar hep var olur
Benim olmadığım kesin. Ama olabilirim
Güzel destek olmuş 🤙🤙kadin çiçektir 🌷🌷