İnternet & Teknoloji BU KADINI TANIYOR MUSUN? (Sayfa 12) Vodafone TR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2025 BU KADINI TANIYOR MUSUN? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Herkesin harika kadını annesidir ❤ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Spor ve whatsapp gruplarını saymazsak bu özelliklere sahip kadınlarla yaşıyorum.. 0 0 Yorumla
ici-vesma Takip Et Master Yaş: 49 , eic 41% +1 yıl Kadınlardan yana sterilize edilmiş bir hayat yaşıyorum, mutluyum da... 0 0 Yorumla
Everloving4323 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Onlar içimizdeki meleklerdir. İyi ki varlar ☺😎 0 0 Yorumla
bluedeepadope Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl bir yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım 0 0 Yorumla
intera Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl O kadinlrdan burada dolu var hepsi oyle buradakilerin 0 0 Yorumla
Gooncaa Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl Spor hariç ben. En boş günümde bile spora bahane bulurum hiç affetmem 😂 0 0 Yorumla
kiklop06 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl O kadınlara hayranım tuttuğunu koparan yolları açık olsun saygı duyuyorum 0 0 Yorumla
Gülseherk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bunların hiç biri bende yok çünkü ben fakirim asfafagas 0 0 Yorumla
Gastex Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl Çevremde annemden başka bir tanıdığım yok maalesef. Sanırım yalnız insanlara göre değilmiş bu test 0 0 Yorumla
BAHTSlZBedevi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kadınlar sadece hevesleri ile dünyayı fetedebilir. Kadınlar için 'imkansız' sadece zaman alan bir şeydir. 1 0 Yorumla
MpTezeLSameT Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl En yoğun gününde bile spora bahane bulmayan, ne demişler "Spor yapmamak için tek bahane spordan dönüyor olmaktır" 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 978 cevap paylaştı. çevremizdeki herhangi bir pembe :) 0 0 Yorumla
Ayçillll Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl çalışıyoruz dört gözle mesainin bitip tatil moduna geçmek istiyoruz. 1 1 Yorumla Yak15_28 +1 yıl İyi Yorumla
Cımeangel Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kadınlara Gereken İlgi Alakayı Göstermiyoruz Çünkü biz erkekler ciddi anlamda odunuz Üzgünüz Hanımlar :/ 0 0 Yorumla
Şaşkın0507 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl Sıfırdan hayata başlayan ve başarılı olan o kadar iş kadını tanıyorum ki hepsinin bir başarı hikayesi var... 0 0 Yorumla
Hamza58 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl anam yaa tam burada anlatılan kadın anam 0 0 Yorumla
Gknek20 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl Futbolcu bir bayan Dostum var mükemmel bir insan... 0 0 Yorumla
ya_ren96 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl o kadinlardan biride benim :D 2 1 Yorumla cokıyıbırı07 +1 yıl senmisinn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
676Cevap
Tanıyoruz, destekliyoruz, hayranız <3
vodafone en iyisidir bence yani
Kadınlar güçlüdür kadınları sevin
Hayır gerekli mi tanımamız
Herkesin harika kadını annesidir ❤
BAşarılar kadınlar tuttuğunu koparan
Tabiiiiii ki benim anammm😊😊
Spor ve whatsapp gruplarını saymazsak bu özelliklere sahip kadınlarla yaşıyorum..
Kadınlardan yana sterilize edilmiş bir hayat yaşıyorum, mutluyum da...
Tanımıyorum yok öyle biri
Öyle biri denk gelse isterim tabiki
Onlar içimizdeki meleklerdir. İyi ki varlar ☺😎
Ben öyle bir kadın tanjmadim:)))
bir yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım
Kadınlar için az bile bunlar
Boyle çok kadın tanıyorum❤
Tanıyoruz onlardan biriyiz
O kadını tanıyoruz ve saygımız var tabiki
Tanımıyorum ben kim bu kadin
O kadinlrdan burada dolu var hepsi oyle buradakilerin
Kadın herşeyin üstesinden gelir🤗🤗
Spor hariç ben. En boş günümde bile spora bahane bulurum hiç affetmem 😂
var öyle biri tabiki de annem
Ben değilim 😂 kesinlikle cidden
Tanıyoruz ve iyi ki varlar
O kadınlara hayranım tuttuğunu koparan yolları açık olsun saygı duyuyorum
Tanımıyorum. Tanısam söylerdim
Bunların hiç biri bende yok çünkü ben fakirim asfafagas
Tanımam etmem nereden bileyim.
Çevremde annemden başka bir tanıdığım yok maalesef. Sanırım yalnız insanlara göre değilmiş bu test
Yok yok ben değilim sağolun
Kadınlar sadece hevesleri ile dünyayı fetedebilir. Kadınlar için 'imkansız' sadece zaman alan bir şeydir.
Evet taniyorum. Super... good
Tanımıyorum. Tanısam söylerdim.
Evet harika Vodafone seviyoruz
Tanıttınız nasil tanimayalim
En yoğun gününde bile spora bahane bulmayan, ne demişler "Spor yapmamak için tek bahane spordan dönüyor olmaktır"
çevremizdeki herhangi bir pembe :)
Tam beni tarif etmişler :)
O kadın benim. Güçlüyüm güçlüsün güçlüyüz.
yok böyle kadın ütopya bence
Bu kadın annem olabilir ❤
Evet italyan kadınları...
çalışıyoruz dört gözle mesainin bitip tatil moduna geçmek istiyoruz.
İyi
ınanmayınız troldur kesn :)
Kadınlara Gereken İlgi Alakayı Göstermiyoruz Çünkü biz erkekler ciddi anlamda odunuz Üzgünüz Hanımlar :/
o kadindan biri benim güçlüyüz
Sıfırdan hayata başlayan ve başarılı olan o kadar iş kadını tanıyorum ki hepsinin bir başarı hikayesi var...
aa evet tanıyorum ben bu kadını :D
biri benden mi bahsediyor :p
Hayatın anlamını bulmuş kadınlar
uttuğunu koparan, hayallerinin peşinden koşa
Tanıyorum ben bu kadını 😂😂
anam yaa tam burada anlatılan kadın anam
Bazı yönleri bana benziyormuş😊
Bende böyle sayılırım ne güzel
Futbolcu bir bayan Dostum var mükemmel bir insan...
o kadinlardan biride benim :D
senmisinn
Evet öyle kadınlar var güzel
Ben o kadınlardan biriyim😋😋😋