İnternet & Teknoloji BU KADINI TANIYOR MUSUN? (Sayfa 11) Vodafone TR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2025 BU KADINI TANIYOR MUSUN? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
asimaviiş Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hepsi için para lazım üşengeç ve işsiz biri olduğum için yapamam😊 0 0 Yorumla
Kmrladm Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bir kadın bir dünya demektir her kadın özeldir başta annelerimiz 0 0 Yorumla
Yenişifre1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl ne bileyim ben bu kadını tanımıyorum 0 0 Yorumla
Hazarss Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Her insan isterse harikalar yaratır sadece kadın diyerek erkeklere ayrımcılık oluyor bnce. 0 0 Yorumla
Marcotoivonen Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Doğuştan güçlüsünüz illa bir konuda başarılı olmanıza gerek yok 0 0 Yorumla
Xxdavelay Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl O kadın ben olmadığım kesin hiçliğin ortasındayım şu an 0 0 Yorumla
LoveMan99 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Kimin yardıma ihtiyacı varsa canla başla koşan 🤗 0 0 Yorumla
Obichamte_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Taniyorum qaliba kafamda deli sorular 0 0 Yorumla
34black34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl denk gelmedi hiççç denk gelirse iyi olur 0 0 Yorumla
AliRızaBeyEfendi Takip Et Xper 4 Yaş: 45 , eic 40% +1 yıl Güçlü kadınlar iyiki var ve umarım bütün kadınlar her daim güçlü olur 0 0 Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl her kadın öyle bence, saygı duyulası insanlar. 0 0 Yorumla
Bergafor35 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Dediklerinize para lazım hepsine hem de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir şey soracağım acaba müşteri hizmetleri saat kaçta telefonumdan interneti kullandığımı görebilir mi 1 1 Yorumla MarilynMonFan +1 yıl Musteri hizmetlerine gerek yok sanırım Sende gorebilirsin Yorumla
ANDR0MEDA Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Bunlar için para lazım bence parasız bişey olmuyor :)) 0 0 Yorumla
MirandaX Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 44% +1 yıl Öyle kadınlar yani pozitif ayrımcılık istemeden kendi ayakları üstünde durmaya çalışan kadınların sayısı ger geçen gün artıyor 0 0 Yorumla
Doyumsuz0909 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Tanıyorum ve destekliyorum bayanlar çalışma hayatında çok titiz ve önemli ler 0 0 Yorumla
xerdi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Beşiktaş'a verdiği katkılardan dolayı destekliyoruz parayı kısarlarsa çıkarız valla :D 0 0 Yorumla
Teksancak Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Hayır tanımiyrm ama güclü kadınlar herzmn önemlidr... 0 0 Yorumla
AglayanCicek Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl taniyorum evet o kadin annem olabilir 1 0 Yorumla
Kahramanbirbey Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Her kadın çok güçlüdür yeter ki bu gücün farkına varsın. 0 0 Yorumla
sorunsuzsorunlu12 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kendinden emin kadınların her zaman destekçisiyimdir. Kendinden emin, özgüvenli ve birine bel bağlamayan kadınlar, kadın olmayı düşük ülkelerdeki gibi kötü bir şeymiş gibi düşünülmesine engel olacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
676Cevap
Güçlü bir kadın olsa gerek kendisi
Tanıyorum, olmak istediğim BEN
Öğrenciyken o güç gerekiyor...
Hayalimde kadin davranis tipi bu
Evet gerçekten çok güzel ya
Hepsi için para lazım üşengeç ve işsiz biri olduğum için yapamam😊
beni tarif etmişler ya :D
Biz kadınlar çok güçlüyüz💪💐
hey yavrum hey nerdeee oylesi
Galiba benden bahsediyor 😂😛😝😀😀😀
Bir kadın bir dünya demektir her kadın özeldir başta annelerimiz
Denk gelmedi henüz böyle kadınlar
ne bileyim ben bu kadını tanımıyorum
onlardan biriyim ve gurur duyuyorum
Ewet tanıyorum öyle bir kadın Annem
Gerçekten güzel paylaşım olmuş. :)
Allah rızası için tanımıyorum
Tanıyoruz onlardan etrafimizda cok var
Tanıyoruz kadınız haklıyız 😁
Her insan isterse harikalar yaratır sadece kadın diyerek erkeklere ayrımcılık oluyor bnce.
Kadınlar Güçlü Kadınlardır
Naciye teyze. Acayip enerjik
Doğuştan güçlüsünüz illa bir konuda başarılı olmanıza gerek yok
O kadın ben olmadığım kesin hiçliğin ortasındayım şu an
Tabiki de biricik annem 🤩
kadın olmak çok zor sey :)
Him taniyamadim hayat ona guzel
O kadın hamarat kadındır o zaman
Kimin yardıma ihtiyacı varsa canla başla koşan 🤗
kadınlar harikadır her işte başarılı olur.
Taniyorum qaliba kafamda deli sorular
denk gelmedi hiççç denk gelirse iyi olur
Ozaman yaşasın kadınlar diyoruz!!
bilmiyorum tanımıyorum yani
güzel reklam olmuş. güzel
Hayır tanımıyorum sanmıyorum.
Tanımıyorum kim bu ;) güzel bence
Güçlü kadınlar iyiki var ve umarım bütün kadınlar her daim güçlü olur
Tutuğunu koparması kötü dnsmdkaldçe
Hepsi için para lazım. İşsizim teşekkürler.
her kadın öyle bence, saygı duyulası insanlar.
Dediklerinize para lazım hepsine hem de
Bir şey soracağım acaba müşteri hizmetleri saat kaçta telefonumdan interneti kullandığımı görebilir mi
Musteri hizmetlerine gerek yok sanırım Sende gorebilirsin
Herkes Kendine Yakışan neyse onu yapar
Bunlar için para lazım bence parasız bişey olmuyor :))
Başarılı bir reklam calışması
olur arada hayat bu zamanla geçer
Tanımak ya da tanımamak işte bütün mesele bu.
Öyle kadınlar yani pozitif ayrımcılık istemeden kendi ayakları üstünde durmaya çalışan kadınların sayısı ger geçen gün artıyor
tanımıyorum ama neşeli birisine benziyor.
Tanıyorum ve destekliyorum bayanlar çalışma hayatında çok titiz ve önemli ler
EVET tanıyoruz çok güçlüyüz
Beşiktaş'a verdiği katkılardan dolayı destekliyoruz parayı kısarlarsa çıkarız valla :D
Hayır tanımiyrm ama güclü kadınlar herzmn önemlidr...
Bu kadini tanımıyorum kim
taniyorum evet o kadin annem olabilir
Her kadın çok güçlüdür yeter ki bu gücün farkına varsın.
Kendinden emin kadınların her zaman destekçisiyimdir. Kendinden emin, özgüvenli ve birine bel bağlamayan kadınlar, kadın olmayı düşük ülkelerdeki gibi kötü bir şeymiş gibi düşünülmesine engel olacak
Kadinlar herzaman çiçekdir ler
Hayır hayırrrrr... ... ...