Bir erkek konuştuğu her kızı hayal eder mi?

Ben erkeklerden gitgide soğumaya başladım.Evlenmeyi dusundugum bir kisi de var.Ama ondan da sogumaya basladim;cunku herhangi bir kızla konusmasını arkadas olmasını kaldıramıyorum.Cunku erkeklerin surekli aklıyla degil de baska bir yeriyle dusundugunu bircok yerde okudum ve onun baska kızları hayal ettigini dusundukce cıldırıyorum,kaldıramıyorum bu durumu.Ben muhafazakar bir aileden grliyorum,ona tabi direkt baska kızlarla arkadas olmani istemiyorum cunku hayal ediyorsundur diyemiyorum;utanırım.Ama kızlardan uzak dur diyorum;yeterince uzağım diyor.Ama cok dinledigi de soylenemez.Facende okulundaki(universite) kızlar ekli,sorunca da onlar eklediginden nezaketen kabul ediyorum diyor,kızlarla yuzyuze sadece ders amacıyla konusuyorum diyor.Tamam falan desem de ona birturlu guvenemiyorum,internetten de izliyordur bir seyler diyorum;kafayi yiycek gibi oluyorum.Iki defa ayrilmak istedim tabi baska nedenler soyleyerek;ama o benden ayrilmak istemedi.Ben bu dusuncelerden kurtulamiyorum.Sanırım ben hicbir erkekle evlenemiycem;cunku sadece sevdigini bekleyen erkek yok. :( :(
Güncellemeler
+1 yıl
Seviyorsun,sen hayaline bile haram sokmuyorsun;ama erkek baska kizlara bakip onlari dusluyor.Bu beni degersiz hissettiriyor ve bu durum beni derinden yaralıyor :(
Bir erkek konuştuğu her kızı hayal eder mi?