5 aySorun algıda bence insanaların değer verdiği arkadaşları dostları olabilir iş arkadaşları olabilir sosyal bir hayat yaşıyoruz bence en büyük sorun her konuşulanın arkasında bir olay aramakta hem kadın hemde erkek için bu geçerli insan önce kendine güvenmeli gerisinin hiç bir önemi yok 31 yaşında olmama rağmen bende aldatıldım hatta evlenmeyi hayal ettiğim kadın beni odamda bırakıp gidip 10 gün sonra nişanlanıp fotoğraflarını doğum günümde gördüğümde hediye olarak aldım ama başımıza gelen şeyler için herşeyi suçlayamayızki her şey kendimize güvenip ileri gitmekte kaybedenler külübüyüz bu yıllar malesefki her şey sosyal medyada açıkcası ben birlikte vakit geçirdiğim kişinin her yaşadığı detayı sergilediği bir dünyanın içerisinde bulunduğum için utanıyorum ama zaman artık bu. En büyük sorunumuz yanlızlık artık insanalar birbirlerine bakınca ya yicekmiş gibi bakıyor ya da hiç bakmıyor önce insan olarak karşımızdakini tanımayı iletişim kurmayı uyum sağlamayı öğrenmeliyiz sosyal medyalarımı kapattığımdan beri hayatım çok mutlu ilerliyor ne kadar yanlız olsamda mutluyum en azından başkaları ne yapmış diye bakmaktansa kendi zihnime karekterime bakıp anlatabilecek hikayeler yaratmaya başladım gösterilip bir beğeni ile değersiz kılıcak değil. Erkek ya da Kadın hiç farketmez önce kendimizi sevmeyi ve tanımayı öğrenmeliyiz bir erkeğin konuştuğu tek kız - bir kızın konuştuğu tek erkek de olabilir dimi esas sorunda bu zaten. Kadınlar erkekleri sahip oldukları özgürlüklerle suçlamaya erkeklerde kadınları ellerinde olmayan özgüvenleri ile kışkırtıp kendi kafeslerinde zincirlemeye ve anlamsız statü ve üstünlük kurgusunun üstüne kimin baskın bir cins olduğunu hissettirmek içinde cinselliğe yöneleceklerdir hemde en kötü haliyle ya aldatılıcaklar ya aldatıcaklar ya başka şekilde bunun acısını alıcaklar çünkü asla uyum içinde. yaşama nedir öğrenmedik tek bildiğimiz şey birilerini suçlayıp birilerinin hayatlarını kıskanıp birilerini taklit etmek önce aynaya bakmak gerek erkek ya da kadın olmanın bir anlamı yok sadece doğru ve yanlış kime göre ve neye göreyse ona göre insanlarla vakit geçirilmeli arkasında bir şey aranmamalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 5 ayMerhaba, aslında zor gözükse de bu mümkün ama bu devirde kızlar da bu konuda çok sadık olamıyor genel olarak sanki yani devir gerçekten çok değişti. Hemcinslerime oranla kızlardan bunu beklemem dediğim şeyleri yapanlar var hani o yüzden bunun cinsiyeti o yok bence. Kişilikle alakalı bir şey tamamen.
10 Yorumla
5 ayBir kadının aklı başında ise erkeklerden bu gibi olağanüstü beklentilerde bulunmayı en kısa sürede keser. Erkekler dilsiz olsalar bile tek kadınla konuşmakla yetinmezler, ne yapar ne eder mutlaka konuşurlar. Bu tavır onlara göre gayet normal, sıradan ve masum bir tavırdır. Ciddi anlamda tek kadınla konuşmakla yetinen adam gibi adamları bulmak gerçekten çok zor onlar yüksek ihtimalle çoktan ölmüş olabilirler. Yeryüzünde kalmadılar. Bir kadın kendi duygularını ve kâlbini korumalı, kendisine sahip çıkmalı. Kimseyi hayallerindeki o adam zannetmemeli. Kadına ne yakışır onu belirtmek isterim, hiçbir erkeğe güvenmemek, hiçbir erkekten beklentiye girmemek ve hiçbir erkeği "adam gibi adam" zannetmemek. Maalesef kendileri çakma erkek ve hatta ruh hastası oldukları hâlde artık kendilerini çok güvenilir, yüksek sadâkatli, adamın dibi gibi maske takıp gösterenler çok fazla mevcut.
40 Yorumla
5 ayBen kalpten sevip ona sadık kalıyorsam, ondan başkasını istemiyorsam, gönül dünyamda yalnızca onun aşkı varsa, aynı duyguları karşımdakinin hissetmesi neden mümkün olmasın? O da insan değil mi, duyguları yok mu? Gerçekten seven adam belli eder. Seviyormuş gibi yapıp da sadece arzulayan erkeğin ise maskesi er geç düşer. Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bir erkeğin konuştuğu tek kız olmayı istemen oldukça doğal bir duygu. 💕 Ama unutma ki bir ilişki güven ve saygı üzerine inşa edilir. Eğer hislerin karşılıklı ve bağınız güçlü ise birbirinizin hayatındaki özel yeriniz kendiliğinden oluşur. 👫 Bir kişiyi sınırlandırmak ya da kontrol etmeye çalışmaktansa, aranızdaki iletişimi sağlam tutmaya özen göstermelisin. Kendine ve hislerine güven duyduğunda, ilişkinizdeki olumsuz hisler de yerini pozitif bir dengeye bırakır. 🌸✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
5 ayMümkün olduğunu çok sanmıyorum devrin çivisi çıkmış iki cinste tek kişiyle görüşmeyi enayilik görüyor insana değer veren yok
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayMümkün tabi benim kız arkadaşımin beni aldattığını ve bıraktığını gördükten sonra içten içe artık tek bi kadına bağlı olmadım yanlış anlama kimseye zaten umut vermiyorum ama takılıp geçiyorum çünkü onu unutmaya çalışıyorum ama onunla konuşurken hiç kimseyle konusmuyordum Allah şahittir onu nasıl sevdiğimi aç olduğu zamanlarda onu sanki kendi cocugummus gibi düşünüp ona biseyler götürüyordum sevdiğim için ama değmiyor mus şu an hayatımı tek kıza adamiyorum çünkü bunları yaşadıktan sonra kızların hakketmedigini düşünüyorum
010 Yorumla- 5 ay
Eee diğer kızların ne suçu var bu sefer sen haksızlık ediyorsun
Cevap sahibi5 ayHayır tabi suçu yok sen beni anlamadın ben kendimi tek bir kıza kaptırmak istemiyorum 10 gün önce bir kızla bakıştık hatta beğendim bile ama sırf kendimi kaptırmamak için ona söylemedim bile çünkü geçmişte yaşadığım şey bana bunu yaptırıyor yoksa çok iyi niyetli kızlar vardır onlara haksızlık etmek için değil kendim için yanlış anlaşılma olması
- 5 ay
Karma diye bir şey var lütfen kimseye umut verme yine senden çıkar evet maalesef kötü insanlar var kadını da erkeğide sıf bir insan kötülük yaptı diye herkes kötü değildir bunu sürdürürsen kendine yapmış olursun bunu kendine yapma sev sevil. Hayat o kızdan ibaret değil
Cevap sahibi5 ayEvet zaten kimseye umut vermiyorum çok şükür o konuda çok dikkatliyim diğer konuda ise daha 10 gün önce gördüğüm bir kız var hoşlandım daha açılamadım belki yine olmaz boşuna umut vermek istemedim kendime ama ne bileyim bir tarafım diyor ne olursa olsun kıza söyle en azından içinde kalmasın
- 5 ay
Bak bende hayatimda bir ikilemdeyim bu hayata bir kez geldik bir kez yaşıyoruz yaşanmamiş bir hayat için pişman olmaktansa yaşamayı seçim yapmayı tercih ederim. Hayat iyisiyle kötüsüyle bir yol çıkariyor karsimiza sana naçizane küçük tavsiyem karşindaki insanı iyice tanımadan ilişki evresine getirme ve karşındaki insanın senin için çaba göstermesine bak. Tabi sende çaba göstermeyi ihmal etme :) karşılıklı çaba varsa karşimizdaki insanın iyi niyetinden eminsek dogru insanı bulacağız karşımizdaki çikarci biriyse ondan uzaklaş
Cevap sahibi5 ayKarşımdaki insanı daha yeni gördüm daha bugün onu yakından gördüm ve çok güzel kızdı içimden dedim ki bu kadar güzel kız sana bakmaz ki dedim ve açılmaktan vazgeçtim söylemedim çünkü çok yoruldum çok fazla kızla hasır neşir oldum konuştuk duygusal olarak yorgunum ve artık bu işleri bıraktım derken bu kızı gördüm ve gerçekten hoşlandım ama bir türlü diyemedim 10 gün geçti bugün onu daha yakından görünce kesin bu kız beni beğenmez ya da kesin sevgilisi vardır diye çekindim söylemeye bilemedim belki yine aynı şeyler yaşayacaktım diye düşündüm tam evleniyorum derken kız beni yariyolda bırakacak korkusu artık o korku ya evlendikten sonra boşansam korkusu ya beni beğenmezse benle dalga geçse korkusu o kadar yaşanmış şeyin arkasında bu masum duygularımı yaşamak istiyorum kızdan gerçekten hoşlandım çok etkilendim ama dediğim gibi bu korkular beynimin içini sarmış ve insan maalesef geçmişini silemiyor
- 5 ay
Seni anliyorum ama senin şurada hatali oldugun bir kısım var sadece dış güzellik yetmez şahsen ben kendim aşırı güzel bir kiz oldugumu düşünmüyorum ama beni taniyan erkekler benden etkileniyor kendimi methetmek içn söylemiyorum yanlis anlaşilmasin sadece bir kız güzel diyede gidilmez hemen açılınılmaz bir kıza karakter cok daha önemli evet elektrikde almak gerek iki taraf içinde ama sen hayat tecrübesi yaşamışsın aslinda ben senin yerinde olsam sadece görüntüsü çok guzel diyede adim atmamm karakterini bilmedigim bir kıza yürümem bile çünkü devir öyle kötü bir devir ki dışı seni yakar içi beni mevzusu yanlış anlaşılmasın her güzel kötü demiyorum ama iyice tanimadan teklif falan gönderme açilma. Karakterini sevmeyi dene bir insanin karakteri ilişkiyi uzun ömürlü tutar sen kendin diyorsun beni begenmez alay eder bu hep karakterden kaynakli karakteri düzgün olan sana bunu yapmaz. Seni sen olduğun için sever
Cevap sahibi5 ayYa tamam da bu kızla beraber yaşamıyorum ki bu kız bir ortamda çalışıyor ben onu orada gördüm sürekli gidip de karakter analizi yapmam bir elektriklenme oldu tanışmak istiyorum sadece
- 5 ay
İşin tamamen şansa kalmiş o zaman şansin bol olsun ne diyelim
Cevap sahibi5 ayAllah razı olsun dua et
Hayır mümkün değil. Mesela BİM'e gidiyoruz ve kasiyer kız ister istemez konuşuyoruz. Poşet ister misiniz diye soruyor evet veya hayır diye konuşmuş oluyoruz. Veya yine bi mekanda garson kız gelip soruyor ne alırsınız diye yine mecburen çay kahve vs her neyse işte konuşmuş oluyoruz. Bi çok kızla mecburen konuşuyoruz yapabileceğimiz bişey yok bunun önüne geçmek mümkün değil yani
00 YorumlaBen aldatıldım evet öyle insanlar da denk geldi ama Ben flört içinde olduğum hiç bir kızı aldatmadım da ahlâksızlık da yapmadım, kötü işlere çağıranlar oldu onlara bile büyük vebal e girmemek için olumsuz cevap verdim, yani olaylarda insanları genelleyip konuşmak çok yanlış, bir şeyi yapmamış insana yaptı demek yalan ve iftiradır, ve bu çok çirkin olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu zamanda biraz zor gibi sosyal medya o kadar hayatımızın içindeki millet yediğini içtiğini paylaşıyor bir çıkardığını paylasmadigi kalıyor açılan başlıklara bak zaten fikir edinirsin evli adamlara yürüyen mi dersin evli adamın karısı üstüne Gül koklamasi mi dersin bini bir para
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayElbette bağlanır severse hoşlanırsa neden olmasın :) cinsellik olmadan yazmışsınız bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum ama cinsellikte ilişkiyi ayakta tutan çok önemli unsurlardan biridir. Olmasa evlilik bile biter :)
10 Yorumla
5 aySadece bunu demek istiyorum. Bazı erkekler var ki kullanmaya meraklı.
Benim cevabım net olarak. Bir kız eğer yanlış yaparsa? O erkek intikama bağlar ve süründürmek ister. 2'inci yol ise kullanıp terketmek ister. İyi düşün derim. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 5 ayElbette mümkün ama "yaaa kanzi ben serseri erkek seviyomm erkek dediğin sert olcakkk ne o öyle kibar erkek mi olur" tarzı konuşup saçma sapan insan peşinde koşulursa zor.
12 Yorumla- 5 ay
Pp kapak nick harika oluşu 😂
- 5 ay
Tişikkirlir 😅❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
5 ayHayır ve slaka Sercan beni asla yutturamaz yok geçmişre hiç cinsellik yaşamamış yok o kız ona yazmamış asla onla evlenmem ölürüm de evlenemem o şerefszile
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayMümkün tabi ki. Hayatında birisi olunca diğerlerine kapalı olan bir sürü erkek var yani güvensizlik yaratan kişiler her iki cinsiyette de var ama sadakatli olanlar da var.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. konuştuğu? evet, cinsellik varsa
baktığı? hayır, erkek gözü durmaz aseksüel/demiseksüel falan değilse
cinsellik olmadan? sen de yoksun demektir.
00 Yorumla
5 ayYani tam bilmiyorum ama erkeklerin o kadar seçenekleri olduğunu düşünmüyorum, o yüzden de bir kıza bağlı kalıyorlar; sevdiklerinden değil, seçenekleri olmadıklarından.
01 Yorumla- 5 ay
Güzel düşünce ve güzel insanlar çıksın karşına. Durum söylediğinin tam tersi.
o'da senin için tek ise, duygusal ve cinsellik konusunda birbirinizi doyuruyorsanız tabiki de mümkün.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. Çok mümkün kanka sosyal medyayı gerçek hayat zannetmeyin.. gerçekten seven sevilen erkeğin gözü hatunundan başkasını görmez
10 Yorumla
5 ayBağlanabilir Kızlar erkekten çok şey istiyor ama karşılığında neler verebiliyor biraz da bununla alakalı. d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayErkek bu yaaaâ doğasında var alismamiz lazım. Tek kızla konuşan erkek yok. Elinde tutmak için sana bağlanması için sen cabalayacaksin. Dunya da her yerde bu böyle.2x2=4 ne kadar istesekte değişmez
00 YorumlaMümkün değil bir kızla çok seviyorsa ya da evliyse kaybetme korkusu varsa tek durabilirler yani biraz da karaktere bağlı
00 YorumlaAsla mümkün degil, çünkü her insanın ihtiyaçları var. Seninle yapmıyorsa ikinci birisi vardır onunla yapıyordur.
00 Yorumla
5 ayMümkün eğer çocuğu yormuyorsan bu kız beni yormuyor diyip o kızda kalır artık yoran kızlardan sıkıldık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı.
5 ayBağlanabilir birazda erkeğin yaşıyla ilgili durum,”alttaki küçük detay”yaş ilerledikçe istenilen bir durum olabiliyor.
00 Yorumla
5 ayflörtü veya sevgilisi değilsen zor ayrıca sevgilisi de olsan her ne kadar başka kıza o gözle bakmasa da illa az çok iletişimi olduğu bi kız olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
5 ayBiz yaptığımızda etmedik laf bırakmıyorsunuz, ama siz yaptığınızda hiç sorun olmuyor. Ben böyle adalete kurban olayım...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayErkekler doğru kadına, kadinlar doğru erkeğe denk gelmediği sürece mümkün değil. Ama doğrusu denk gelirse başka kimseyi gözleri görmez zaten 🙂
04 Yorumla- 5 ay
bayanların çoğu ipsiz sapsız erkeklere bakıyorlar
- 5 ay
Evet şaşırtıcı ama serseri seviyorlar sonu çok kötü bitsede 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 5 ay
Siz de mi serseri seviyorsunuz
- 5 ay
sonra haberlerde görüyoruz öldürülüyorlar tecavüz ediyorlar ya da başka bir şey oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Mümkündür ama çalışma hayatı veya okul hayatı varsa zordur herhangi bir konu ile ilgili konuşmalar olabiliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayMümkün. Ancak nadir bir adam olan adam özelliği. Keza orada da şöyle bir sıkıntı var. Onunla olan kadın normal olmuyor. Olamıyor
00 Yorumla
5 ayErkekler bir kadına elbette bağlanır ama değer mi bilinmez. Kadınlar kendilerini sevenleri değil de uzenleri severler
00 Yorumla
5 ayŞerefli ve namuslu erkekler de var olabilir neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
5 ayÇok zor artık bu zamanda.. . Sınıfta başlıyorlar flörte
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mümkün ama nadir olur. Genelde insanlar birden fazla kişiyle konuşur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
5 ayBaşkasını bilemem
Birden fazlasıyla asla konuşmadım konuşmam da10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Evet. Kadının nerede hangi ortamda sevgili aradığına bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. gayet mümkün benim hayatıma giren her kadın tekdi asla aldatmadım bana yakışmaz bikere
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayatımda biri varken başka kızla muhatap olmam, dönüp bakmam bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayTek o erkekle konusursan oda tek senle konusur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
5 ayBöyle şeyler kişinin hayat bakışına ve kişiye olan sevgisiyle evet mümkündür..
00 Yorumla
5 ayPeki bif kadının konuştuğı tek erkek olmak mümkün mü?
00 Yorumla
5 ayMümkün ama bir kızın konuştuğu tek erkek olmak daha zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
5 ayBir kadının konuştuğu tek erkek olmak ne kadar mümkünse o kadar mümkün
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Düzgün bir kadın düzgün bir erkeği bulduktan sonra mümkün
00 Yorumla
5 aydeğil bence ama eğer iyi aile çoçuğuysa olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 970 cevap paylaştı.
5 aySanmıyorum. En azından internetten birilerine bir şeylere bakacaktır.
00 Yorumla
5 ayHep aynı dümenler kadınlar 100 kişiyle konuşup erkekten tek benle konuşsun istiyo
00 Yorumla
5 ayBu devirde kız erkek fark etmeksizin tek konuştuğu olduğunu düşünmüyorum ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayO mümkün ama bir kızın konuştuğu tek erkek olmak mümkün değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayEvet o hatayı yıllar önce yapmıştım sağolsun sizler bana doğruyu ogrettiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayaşık olursanız olabilir desen tek erkekle konuşabilecek misin :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Bence bu erkekler için daha zor durum, her kıza yüzlerce mesaj ve illa hitap eden 3-5 kişi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mümkün ama bir kızın konuştuğu tek erkek olmak çok zor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
5 ayBir kadının konuştuğu tek erkek olmak ne kadar mümkünse o da o kadar mümkün.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayErkeklerin çoğu karaktersiz ben kızların da tek erkekle konuştuğunu düşünmüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
5 ayKendime güveniyorum bu konuda
Ayrilmadan bir başkasiyla muhatap olmam00 Yorumla
5 ayYeminle bu kızlar çok gereksiz şeyler düşünüyorlar artık insan gibi sevemedikleri için tabikide sizi adam gibi seven biri çıkmaz karşınıza sonra yok bi erkeğin hayatında illa birden fazla kadın vardır dersiniz
00 Yorumla
5 ayAyyy kendime sevgili arıyordum tabi pek genç olduğum için pek güvenemiyordum kimseye... Hala arıyorum ama istediğim gibi olgun birini bulamadım, 40 yaş civarı olgun bir koca bulsam benden mutlusu yok👻🌼
01 Yorumla- 5 ay
ben varım, mesaj bksana belkı bırı yazmıstır anladın bk bı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 ayHerkesle konusabilir ama konuşmanın tarzı tavrı yaklaşımı önemli
00 Yorumla
5 ayEğer karşılığını alabilirsem, gerçekten anlaşılabilirsem ve bana güvendiğini hissedersem ömrümün sonuna kadar tek bir kadına bağlı kalırım. İlgi istemiyorum sadece bana güvensin ve neyi neden yaptığımı anlasın yeterli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayneden mumkun olmasın sen ona degeerlı hıssettırdıkce oda sende degerlı olmaya calısır ya sence?
00 Yorumla
5 ayBı kere soru yanlış, bir kadın olarak haksız bir soru bu. Kadının konuştuğu tek erkek olmak mümkün mü? Olacaktı
11 Yorumla
Soran5 aySeven bir kadının konuştuğu tek erkek olması mümkün ama erkekler bizim kadar duygusal düşünmüyor
Gizli Üye(36-45)5 ayCinsellik olmadan asla bağlanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySiz pıç sevmiyorsunuz da erkekler karaktersiz zaten hep mq hayat kadını.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHeyecan ve gerilim hissederse o kadından, belki
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler