Evet duydum/oynadım.
Hayır duymadım/oynamadım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
5 senemi yiyen oyunu nasıl unuturum ya? Geri sayım sayacı koymuşlar siteye ama GM'ler yeni server ve CZ hakkında bilgi verdi. Doğru da olabilir, olmaya da bilir. Yeni server açılırsa ve 1299 patch gibi olacaksa yeniden başlayabilirim.
Zero, Hitmachine, F9Devil... Bunlar daha efsane. Zero, 1 vs mage party, 1 vs 5 yapıyordu. Hey yavrum, hey.
Beramusta yıllarımı verdim be, Krowaz gelince 2010 gibi bıraktım. Eskiler eskiden güzeldi.
Kero, ktipiyoz, Philippa, 4genco bu dönemlerde oynuyordum benim için en büyük şans budur.
Aynen hocam bunların hepsini biliyorum. Kunt'un adını değiştirmişlerdi galiba ondan sonra Kero oldu. Onların bir klanı vardı Wievewer gibi bir şeydi adı. İnanmayacaksınız belki ama 60 LWL bile olmayan hiç hiçi bile itemi olmayan bir asas çarım vardı. Ktipiyoz bir gün humanların kapıda, herkes saldırdı ama en son spike'ı ben attım kill bana geldi. Adam öyle bir sinirlendi yemin ederim adam beni kendi town'umda kovalı, aldı, sonra kuleye yattı.😂😁🙂
Ktipiyoz sağlam warriordu yahu czde full ismi geçiyordu. Hitmachine vardı ktipiyozdan önce bide o baya sağlamdı. Eskiler çok güzeldi be valla duygulanıyorum böyle... Sene 2005-6 galiba daha 80 patch gelmemişti, son 71di galiba ah ah amcamın Karabayırlı diye warrior vardı czde anı olarak kaldı 😊
Evet şimdi hatırladım 😀 Ardream kralı vardı ya 10 sene öncesine full 9 chitin, +2-3 iron seti vardı adı neydi yahu unuttum. Amcamda da aynı itemler vardı vs bitmiyordu bir türlü
Neyse sohbetine doyum olmuyor, bu oyunu oynamayanlar çocukluğunu yaşamamıştır, hadi eyvallah 😀
Evet, biliyorum ve oynuyorum.
Cevap
4Cevap
evet duydum ve oynamadım
2008 de bıraktım
O donemlerde bitti zaten türkler aldı mafetti oyunu
oynamadım
kınayt offline :D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar