Projektör olayına merak sardım bu ara. Böyle lisede vardı bizim slaytları yansıtırdı falan ve teneffüste kablosunu yürütürdük ders işleyemezdi biyolojici Fevzi amca gülerdik baya filan. Şimdi ben eve projektör almak istiyorum. Playstation oynayacağım, elimdeki 5000 küsür filmi izleyeceğim, dev ekrana yansıtacağım falan işte öyle olaya merak sardım şu günlerde. Evde projektör kullanımı nasıl olmalı? Ses sistemi nasıl ayarlanmalı? Perdesi nasıl ayarlanmalı? Hangi projektör cihazını önerirsiniz? Bu işler nasıl oluyor detaylı şekilde anlatır mısınız?Görüntü projektörü
Eve projektör almayı düşünüyorum, nasıl kullanmalıyım?
Projektör başlı başına bir yatırım. Bana soracak olursanız evde projektör kullanımı konusunda insanları en çok zorlayan iki şey var; evin büyüklüğü ile bütçe.
Birçok kişinin evde kaliteli bir sinema sistemi kurmak amacıyla yola çıktığında bu iki soruna takılıp kaldığına şahit oluyorum.
Bu iki sorunu aşanlar ise bu sefer de yazlık gibi yerlerde geçirdikleri zamanda projektör konforundan mahrum kalmaktan şikayet ediyorlar.
Acer C250i taşınabilir projektör
Bu nedenle öncelikle son zamanlarda gördüğüm en başarılı tasarımlardan biri olan Acer C250i'ye göz atmanızı öneririm. Bu mobil projektörün tasarımı bana soracak olursanız rakiplerinden ayrıldığı en önemli noktalardan biri; tam bir mühendislik harikası. Her kullanım senaryosu için uygulanabilen mükemmel kıvrımlar!!!
Ayrıca taşınabilir bir cihaz olduğu için ev içinde farklı odalara götürmek, farklı evlerde kullanmak, bavula atıp tatile götürmek gibi avantajları da var.
Ürünle ilgili detaylı bilgiye bu videodan ulaşabilirsiniz.
Ömrüm zaten projeksiyonu kullanmakla geçti.. Hatta perdesini almasan düz duvarda bile izleyebilirsin. Projeksiyonun kabloları var. o kabloları pc'ye bağladığında pc'deki ekran perdeye yansıyacak.
Daha bi' kaliteli projeksiyon için yansıma kalitesine dikkat et. Ben tabloya yapacağım yağlı boyaları hemen bitirmek için çizeceğim resimleri projeksiyonla yansıtıp bitirirdim..
Anlatırım ben sana ayıpsın :D Bazen hoca yokken perde ile uğraşmamak için filmi tuvale yansıtırdım ya :D Ama bazıları yansıtamıyor baya kaliteli olması lazım iyi seçim yap :D
Abi öyle bir sistem kuracaksan bunun perdesi var ses sitemi var projeksiyon cihazı var bu cihazın lamba ömrü var 5000 bin film diyorsun kaç lamba harcar bir de alacaksan 3D li bir cihaz almanı tavsiye ederim ^_^ 2000 TL ye full sistem döşenir
Birincisi onun ismi Projeksiyon cihazıdır dostum. İkincisi LCD televizyonun varsa bilgisayarını ona bağla. Fiyatlarını tam bilmiyorum ama tavsiye etmiyorum bunun için.
Yani film ve oyun için bu kadar masrafa girmeni tavsiye etmem. HDMI projeksiyonlar var, 2-3 bin TL civarında. Senin istediğin o kaliteyi vermesi için bu fiyatlardaki bir projeksiyonu alman lazım. Bunun için de o kadar masrafa girilmez. Fiyatlarını bilmiyorum dedim ama şimdi bir baktım senin için. Değmez...
Projeksiyon 1920 x 1080 piksel Full HD olması ilk tercih , lamba ömrü 5000 saat altında olmasın. evinde beyaz duvar varsa perdeey gerek yok... perdeye tonla para verme ev perdesi yapan yerden beyaz stor perde yaptır makaralı stor perde ölçü için aldığım cihazın boyutuna bakarsın... 2+1 ses sistemi işini görür HDMI kablo 4K VE FUL hd OLARAK AL
Projektör başlı başına bir yatırım. Bana soracak olursanız evde projektör kullanımı konusunda insanları en çok zorlayan iki şey var; evin büyüklüğü ile bütçe.
Birçok kişinin evde kaliteli bir sinema sistemi kurmak amacıyla yola çıktığında bu iki soruna takılıp kaldığına şahit oluyorum.
Bu iki sorunu aşanlar ise bu sefer de yazlık gibi yerlerde geçirdikleri zamanda projektör konforundan mahrum kalmaktan şikayet ediyorlar.
Acer C250i taşınabilir projektör
Bu nedenle öncelikle son zamanlarda gördüğüm en başarılı tasarımlardan biri olan Acer C250i'ye göz atmanızı öneririm. Bu mobil projektörün tasarımı bana soracak olursanız rakiplerinden ayrıldığı en önemli noktalardan biri; tam bir mühendislik harikası. Her kullanım senaryosu için uygulanabilen mükemmel kıvrımlar!!!
https://www.youtube.com/embed/h1zkOH7AkH4Ayrıca taşınabilir bir cihaz olduğu için ev içinde farklı odalara götürmek, farklı evlerde kullanmak, bavula atıp tatile götürmek gibi avantajları da var.
Ürünle ilgili detaylı bilgiye bu videodan ulaşabilirsiniz.