15.6 inç laptop ekranı küçük geliyor. Bundan dolayı bir monitöre ihtiyacım vardı. İlk başta aklıma dahili uydu alıcısı olan TV'ler gelse de, onun yerine bir projeksiyon almaya karar verdim. Hem daha büyük hem de benim daha çok hoşuma gidiyor.-Peki sizce hangi projeksiyon aleti ihtiyacımı karşılar? #Projeksiyon#Alan#Bıyıklı
Peojeksiyon cihazlarında Ansi Lümen en önemli şeydir sakın ama sakın 2000 in altında Ansi lümen değeri olan projeksiyon alma. yoksa gündüz ya da öğlen vakti hiçbir şey izleyemezsin. Ansi Lümen değeri yansıttığı ışığın gücüdür 2000 in altındaki değerlerle ancak kapkaranlık içeri ışık süzmeye odada izleyebilirsin aksi taktirde hiçbir şey göremezsin. Dikkat et...
İyi bir projeksiyon çok pahalı olur ve zemine yansıttığın görüntüye uzaktan bakman gerek yoksa görüntü kalitesi kötü görünür ve dolayısı ile evinin de büyük olması gerek televizyon en iyisi bence Birde şu var televizyonu nun grafik görüntü kalitesi iyi de olsa televizyon a yakacağın bilgisayarın ekran kartı çözünürlüğü düşükse görüntü kalitesi düşük gösterir
teknik ozelliklerine bakmak lazim ama sunu soleyebilirim ki, evde ve oyun/sinema icin kullanicaksan cozunurluk (hd/full hd), lamba omru, kontrast gibi bir cok ozelliginin yani sira kablolu, hdmi, usb gibi cesitleri de var. ayrica ne kdrlik alana yansitma yapican vs vs iyice arastir hemen karar verme😉
bu gösterdigin projeksiyonlarla izlersen film izlemekten sogursun. neden dersen bir arkadasin dedigi gibi bu projeksiyonlarin lümenleri (isik siddeti) cok cok düsük kapkaranlik yapsan bile tam performans alamazsin bir diger noktada full hd falan yaziyor ama onlar gercek cözünürlükler degil girisleri full hd yi destekliyor ancak cikislari vga ya da daha düsük bir cözünürlük veriyor. iclerinde isini vasat seviyedede olsa görebilecek tek secenek rd810 gibime geliyor teknik özelliklere bakarsak.
bunların hepsi dandik sony veya epson al uzun zaman sorunsuz kaliteli izlersin.
2
0 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Anketler > Yeni evime televizyon yerine projeksiyon almak istiyorum. Sizce hangi projeksiyon aleti ihtiyacımı karşılar?
En İyi Cevaplar