Huawei iPhone öldüren telefondur ve bu nedenle abd de huawei ye karşı yaptırım uygulanmaya başladı. :)
iPhone mu Huawei mi?
Huawei iPhone öldüren telefondur ve bu nedenle abd de huawei ye karşı yaptırım uygulanmaya başladı. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iPhone mu Huawei mi?
İPhone kullanan arkadaşlar bu soruya çok kızacak !
Yıllardır Samsung kullanıp Android den bıkmama rağmen huawei nin son yıllarda yapmış olduğu yenilikler beni tekrar Androide bağladı. İPhone kullanan arkadaşlarımın telefonlarını huawei p20 pro ile yan yana getirdiğim de ezilip büzülüyorlar. Arasındaki bariz fark ekran kalitesinde ortaya çıkıyor.
Bana göre neden Huawei?
İlk yapay zeka işlemci teknolojisini ürettiler bu sayede bazı nesneleri çekerken yapay zeka sayesinde inanılmaz kalitede fotoğraf görüntüleri alınıyor.
Kamera kalitesinde Samsung ve iPhone yanına yaklaşamıyor.
Güncelleme ile rakipleri gibi kullanıcıların telefonlarını dondurmuyor ve İngilizce yapmıyor.
Huawei hızlı sarj teknolojisi ile 30 dk da %50 dolum sağlıyor ayrıca bataryayı bitirmek de biraz zor.
Huawei mate 20 serisinde telefondan telefona sarj edebilen teknolojiyi çıkardılar.
Şimdi iPhone kullanan arkadaşlar ios daha stabil diyecek ama o devir de artık kapandı :) böyle giderse ismi bile kalmaz çünkü yenilik yok ios artık Android i takip etmeye mahkum hale geldi :)
İkisini karşılaştırmak bana çok akıllıca gelmiyor açıkçası. İşletim sistemi iki farklı telefon olduğu için ram kullanımlarına kadar her şey değişiyor.
Kalitesi tartışılmaz bir telefon olduğu kesin. Android telefonlara göre en büyük avantajı ise kendi işletim sistemini kendi üretiyor olması. İşletim sistemini kendisi ürettiği için telefon çok stabil çalışıyor ve fazla ram, işlemci gibi bileşenleri kullanmıyor. Uzun yıllar güncelleme göndermesi de ayrı bir güzelliği.

Çin firması olan Huawei son 2-3 senedir telefon piyasasını resmen sallıyor. Amiral gemileri sürekli olarak dünyanın en iyi telefonları arasına giriyor. 2019 yılında Huawei P30 dünyanın en iyi telefonu seçildi. 2018 yılında da Huawei P20 Pro seçilmişti. Huawei gerçekten gümbür gümbür geliyor diyebiliriz.

İkisi arasında karar verirken en önemli kriter kullanış olmalı. Hangisini daha rahat kullanırım diyorsanız onu alın derim. İkisi de oldukça markalar.
Tabikide İphone ama Huawei fiyat performans konusunda iyi. 📱📱📱📱📱📱📱📱📱
? Takıntı yok bug yok inanılmaz hızlı calışıyor telefon inanılmaz kulanıcı servisi ve cana yakın support şık ve nekadar reddetsenizde kesinlikle samsunglardan daha sağlam ön ve arka kamerada daha iyi kardeşim
He hatırladım Samsung kıvırmaya calışırken Applr drek olarak müşterilerimizden özür diliyoruz demişti işte boyle bir firma Apple kardeşim
Iphone’da zorlamıyor kardeşim
Cezanın en büyüğünü Apple almış :) Güncelleme ile batarya ömrü bile bitmiş İPhone da.
Peki Apple şikayetlere çözüm üretti mi? Hayır.
www.google.com/.../yavaslayan-telefonlar-yuzunden-apple-ve-samsunga-para-cezasi-40997731
Ben huawei p20lite siparişi verdim
Ben biraz kullandım emanet baya hoşuma gitti iphone 6 s vardı onu verdim bundan sipariş verdim kamerası beni benden aldı ztn
Sar degeri en yuksek telefon. ve ben telefonumla yatip kalkarim
Evet kesinlikle :)
www.epey.com/.../
Samsung note 9 nasil biliou musun iphone u birakip ona geciolarmis
Huawei cidden iyi ama iPhone kullanıyorum 😂
Cevap
7Cevap
Ben de hem ıphone hem de huawei var ıphone daha kolay kullanılıyor tercihim ıphone den yana.
Kesinlikle Huawei yi tavsiye etmem kasıyor ısınıyor cızırtı var telefon çekmiyor bataryası 7 saat zor dayanıyor paranıza yazık gidin GM ya da Samsung alın
GM olarak gm 9 pro 80 dk de tam dolum 1.5 günü rahat çıkarır kamerası zaten şahane sesi ortada kullanıyorum ama hala yüksek ve ısınma kasma yok ve android one lı Samsung ta ise s9 alın gm ile aynı tek Samsungun 4k sı yok o kadar
Samsung ve Gm candır Huawei Xiaomi hikaye
4k olanı al dedim ben
İddiaya girme 4k GM 9 pro da var
Huawei parasını kesinlikle hak etmiyor
Kişiden kişiye kullanıcıdan kullanıcıya değişir bu durum. Birisi marka düşkünüdür iphone ister diğeri huawei ister.
Nokia
windows 95 mi windows 7 mi sorusu gibi :)
Huawei
İphone
Androidin kasma donma sorunlarını Huawei kapattı hatta ios a fark bile attı. Detayda belirttiğim gibi ios stabildi ama o fark artık şimdi yok
www.google.com/.../44289
Ağzın kokuyor beeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar