Şaka değil, gerçek! Ünlü bir içecek firması, 1 yıl boyunca akıllı telefon ve tablet kullanmayacak yarışmacı arıyor. Tabi bu süreçte yalan makinasına da sokacaklarmış kullandın mı anlamak için. telefonsuz yaşamak
100 bin dolar karşılığında, 1 yıl telefonsuz yaşayabilir misin?
Kesinlikle Yaşarım. Ciddisin Değil Mi? Böyle Bir Şey Var Mı Gerçekten? Ben Yaşarım Zaten Kimsem Yok. En Son Telefona Milattan Önce Kontör Yükledim 😁 Onun Dışın Da Öyle Sürekli Elinde Telefon Tutan Biri Değilimdir. Bana Uyar. Nereye Başvuracağız Acaba
Yarışmaya katılmak içim Twitter veya Instagram'da VitaminWater'ı etiketleyerek bir yıl boyunca neden akıllı telefon kullanmayacağını açıklayan bir paylaşım yapılması gerekiyor. Söz konusu paylaşımda "contest" ve "nophoneforyear" hastaglerinin de kullanılması gerekiyor. Yarışmaya katılmak için son gün olan 8 Ocak'a kadar gönderilerin iletilmiş olması gerekiyor.
@Sscreenshott Bilgi İçin Teşekkür Ederim. Baktım Bende Ama Sadece 1 Kişi Seçecekler Her Halde. O Kişi Ben Olamam Gibi. Neyse Tekrardan Teşekkür Ederim...
İyi ya işte garanti para zaten :) bir sene boyunca telefonsuz takılıp başka şekilde işlerini halleder ekstra para kazanırsın :) Ayrıca o maaşı Gemi kaptanları alıyor burda :) bu şekilde gelire nasıl oluaştın :)
@mOLi_ Gemi kaptanı kim ki? Ben Dubaide milyon dolarlık lüks projeler satıyorum. Bazen bir müşteri gelir 6 tane ev alır her birinden 10-15 bin dolar hatta bazen 20 bin dolar komisyon alırsın. Gemi kaptanı benim kazandığımın çeyreğini kazanamaz
@mOLi_ Geçen yaz bir ara öyle bişey oldu ama tatil bütçesini aşmıştım yani sizin anladığını gibi bir parasızlık değildi. Kocam da yollamayı reddetti :-D Ayrıca çok kazanıyorum ama ödemelerimiz de fazla
zaten her zaman geldiği gibi gider :) Ahh sen zaten ocak batırırsın... Ama senin gibi bir eşim olsa dilediğim tüm fantazileri gerçekleştirebilirim. O potansiyel var sende ve bu da benim çok hoşuma gidiyor..
yaa aldığın tüm kıyafetlerinle fotolarını görmek istiyorum cidden. bir sakıncası yoksa takip etmek isterim seni sosyal medyadan ama hiç yorum yapmam rahatsız etmemek için.
bana uyar isterlerse bir yıl gözlem altında tutsunlar.1 yılımı hibe ederim çünkü 1 yılda 100 bin doları kazanabileceğim bir işim yok bu benim için hiç zor olmaz
En İyi Cevaplar