İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Sosyal medya, artık insanların her anında yanında. Eee bu kadar yoğun kullanılan bir alan olunca şirketler de burada yerini aldı. İnsanlar durup dururken bir şirketi takip etmiyor. Şirketler de hem kendilerine takipçi kazandırmak, hem de sosyal medyada bilinir olmak için çekilişler düzenliyor. Sayfamızı beğen, bu paylaşımın altına 3 kişiyi etiketle, ne kadar etiket o kadar şans bazılarımızın canını sıkıyor. İnstagramda yoruma etiketlenmek istemiyorum diyenler instagram çekiliş etiketi engelleme yollarını arıyor.
İnstagram'da Çekilişlere Etiketlenmeyi Nasıl Engelleriz?
Instagram
"Ne kadar etiket o kadar şans" söylemi yok mu, o zaman insan çileden çıkıyor. Bir de sizin çokça çekiliş meraklısı arkadaşınız varsa bildirimden kafayı yiyorsunuz. Ben de instagramda çekilişlere etiketlenmek istemiyorum ve bunun için çözüm yollarını araştırdım çokça. Ve buldum yolunu, oldukça da basit. Herhangi bir 3. parti uygulamada kullanmadan, arkadaşını engelleme ya da arkadaşlıktan çıkarmadan mümkün. :)
Instagram, instagramda etiketlenmek istemiyorum diyenlere kulak vermiş ve bununla ilgili bir ayar sunmuş kullanıcılara. Etiketlenmek istemiyorsanız:
Güncel Instagram uygulamasını aç,
Profiline git ve profilinde yer alan sağ üstteki kısımdan Ayarlar kısmına eriş,
Gizlilik sekmesine tıkla ve açılan menüden Bahsetmeler kısmını seç,
Burada seni 3 seçenek karşılayacak. Herkes, Takip Ettiğin Kişiler ve Hiç Kimse,
Buradan Hiç Kimse seçeneğini seçerek çekilişlerde etiketlenmekten kurtulabilirsin.
Instagram
Engellemeden, arkadaşlıktan çıkarmadan çekilişlerde etiketlenmekten kurtulmak bu kadar basit işte. Biri, seni herhangi bir yere etiketlemeye çalıştığında "Bu kişi etiketlenemiyor" gibisinden bir uyarı ile karşılaşacak.
En güzel şey direkt olarak söylemek. Ben kaç arkadaşıma direkt olarak yazdım ve beni etiketlememelerini söyledin. Liseden arkadaşım olan 3-4 yıldır görmediğim insanlar bile etiketliyor. Ayıp gerçekten. İnsanların seni etiketlemesini ayarlardan da kapatabilirsin. Ayarlar- Gizlilik- Bahsetmeler kısmına gel. Burada Hiç kimse seçeneğini seç. Bu sadece seni etiketlemeyecekler. Ama etiketlemesini istediğiniz kişiler de etiketleyemeyecek. Bu yüzden bence etiketleyenlere gidip etiketlememelerini rica et.
Instagram da ayarlara gir orda gizlilik var gizliliğe gir sonra bahsedenler diye bir seçenek var ordan hiç kimseyi seç yorumlara etiketlenemiyorsun onlara uyarı mesajı gidiyor
Sinir krizi geçirdim ya... Dudak dolgusu çekilişine etiketlio bide.. hadi bir kere görmezden geldim ama 3 gündür defalarca etiketledi durdu.. yuzsuzlugun bu kadarı
Hemde aşırı yüzsüz sinir oldum ya... bide dudak dolgusu çekilişine etiketliyo... Bir defa Görmezden geldim ama üç gündür sürekli etiketleyip duruyor... Acaba engellesem etiketleyemez mi
En İyi Cevaplar