İnstagram dm gelen fotoğraf ve video tekrar oynatmaya izinli gönderilmiş ama yinede basınca açılmıyor. Instagram dm video tekrar izleme nasıl yapılır? Instagram açılan fotoğrafı tekrar açma mümkün mü?Instagram DM
Instagram dm gelen ve açılan fotoğrafı, videoyu tekrar açma?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Günümüz teknolojisinde hemen hemen tüm uygulamaların özel mesaj özelliği var. İletişim uygulamaları dışında sosyal medya uygulamalarının dahi özel mesaj kısmı olması ikili ilişkilerde birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Tabi bunda uygulamaların sunmuş olduğu özelliklerin de büyü payı var. Peki instagram açılan fotoğrafı tekrar açma mümkün mü?
Instagram DM'den Gelen ve Açılan Fotoğrafı ve Videoyu Tekrar Nasıl Açabiliriz?
Instagram
Aslında Instagram kişilerin gizliliğine çok önem veriyor bu açıdan. Instagram'ın DM kısmında fotoğraf veya video göndermenin 3 yolu var:
İkincisi; süreli 2 defa görüntüleyebilme şeklinde multimedya gönderimi ,
Üçüncüsü ise; tek seferlik görüntüleme şeklinde multimedya gönderimi.
Bunlardan birincisinde zaten sorun yok. Diğer 2 yöntemde alınan fotoğraf ve videolara tekrar ulaşamama can sıkıcı oluyor. Peki instagram dm video tekrar izleme mümkün mü?
Maalesef bunu Instagram kullanıcılara sunmuyor. Tekrar oynatmayı vadeden 3. parti uygulamalar elbette var. Ancak bunlara asla güvenmenizi önermem. Çünkü bu tarz uygulamalar hesap bilgilerinizi ele geçirip hesabınızı çalma, yönetimini ele geçirme, hatta arkadaşlarınızla iletişim kurarak dolandırıcılık faaliyetleri dahi yapılabilmekte. Instagram'ın kullanıcılara sunmadığı bir özelliği, 3. parti uygulamalar asla ama asla sunamazlar.
Instagram DM
Tekrar oynatma konusunda 1 önerim olabilir sana. Tek seferlik görüntüleme ile gönderilen fotoğraf veya videolarda bu yöntem işlemeyebilir ama süreli gönderilen multimedyada bu yöntemi uygulayabilirsin. Biri sana bu tarz gönderi gönderdiğinde, ekran kaydedici bir uygulama ile fotoğraf ya da videoyu kaydedebilirsin. Bunu da kimse sana söylemez. :)
Umarım verdiğim bilgiler işine yaramıştır. Buradaki içerikte de Instagram'da açıldı, teslim edildi, oynatıldı ne demek? çok güzel açıklanmış. Belli ki Instagram'da DM özelliğini çok kullanıyorsun, buradaki bilgiler çok işine yarayacaktır. :)
Biri bana Dm'den tek veya iki seferlik açılan bir video veya foto gönderdiğinde, gönderdiği içeriğe tıklamadan önce ekran kaydını başlatıyorum. Böylece o an gönderiyi inceleyemezsem de kaydetmiş oluyorum ve tekrar tekrar izleyebiliyorum. Bu fikri kendim buldum ve tüm arkadaşlarıma da öğrettim. Çünkü bildiğim kadarıyla DM'den gönderilen içerikler izlenince tekrar açılmıyor maalesef. Kaç kere arkadaşlarımın gönderdikleri komik videoları sadece 1 kere izleyebildim. Bunu denemenizi öneririm. Gönderilen şeye tıklamadan önce ekran kaydı başlatın.
günümüzde her ürünün sürekli zamlanmasından sıkıldınız mı? fiyat analiz sayesinde dilediğiniz ürünün fiyat analizi ve değerlendirmesine ulaşabilir, ürün hakkında yorumlara ve detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. düzenli olarak güncellenen ürün fiyatları ile beraber aktif hizmet sunulmakta.
En İyi Cevaplar