photoshop cs-4 ve cs-5 kullanmak.
call of duty 3
battlefield bad company 2-3
undergraond hot pursuit falan
ekran kartında sorun yok
1 gb...ddr2
bence i5 al çünkü amd 1 işlemde 2 sarmal işlem yaparken , intel 1 işlemde 3 sarmal işlem yapıyor ekran kartına gelince oyunların cogu nvdia destekler oyunlara gırerken bıle gorursunuz ekranda. ati kötü değil iyi oyunlar genelde ati performansı üzerine yapılıyor bu yuzden amd ati oyunlarda fazla on plana cıkarılmak isteniyor.yıllardır ati amd kullanıyorum ama inteli tavsiye ederim arada fark var çünkü bunu inkar edemeyiz .atinin performansı cok iyi ama nvdianın da iyi özellikle nvdianın kenar dokuma kenar saydamlastırma özellikleri ati radeona göre daha iyidir istersenız arastırabılırsınız.burada önemli olan ise ekran kartının biti.işlemcininde ghz dir.
İ serisi al diyorum bence
Cevap
11Cevap
Bende yaklaşık 2,5 yıldır AMD kullanıyorum ve gayette memnunum. Masaüstün'de AMD, Laptoplar'da ise Intel olmalı, çünkü Laptoplar'da ısı derecesi çok yükselmiyor ve Intel gayet iyidir Fakat masaüstü sistemler'de ise mutlaka AMD olmalı. Sistem özelliklerim ise şunlar:
AMD Phenom II X4 965 BE 3,4 GHz
Nvidia Geforce GTX 465
4 GB RAM
HDD 1: 500 GB
HDD 2: 1 TB
Amd sistemler daha çok oyun performansı üzerine ağırlık vermiş durumda.Ve piyasadaki ekran kartlarıda ortak grubu ati çipsetleri ile çalışmakta.
Eğer ofis uygulamaları tarzında birşeylere ağırlık vereceksen inteli seç.İntel'in en büyük avantajı işlemci algoritmaları.
arasında cok kucuk fark var fakat fiyat olarak gerçekten amd cok daha uygun amd almanı tavsiye ederim.anlıyamıyacagın kadar kucuk performans için okadar ücret ödemenin anlamı yok.fakat aldıgın işlemcinin anakartla uyumuna da önem gösterirsen iyi olur..yani her gördüğün i5 i yada amd yi alma
Ben şahsen AMD'ciyim. İntel daha hızlıdır. Ama benim kullandığım programlarda AMD çok daha iyi bir performans sağlıyor.
oyunlar için amd, yazılımlar için intel.artık sen karar ver...
çift sim kartlı telefonlar gibi olsa iyiydi anakartlar...:)))
Biraz para ayırabilirsen AMD FX serisini al.
al bi i7 5 sene rahat et
Herkes inteli over ama ben amdden vaz geçmem
daha almadın mı?
Almadım..öyle araştırmadan körü körüne alınmaz...
Al işte bişeyler
amd al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?