Turkcell GNÇ Çatlat Kazan kampanyasında hep konum hatası alıyorum. "Konumuz Tespit edilememiştir, daha sonra tekrar deneyiniz" yazıyor. GNÇ konum tespit edilememiştir hatası nasıl düzeltilir? Yardım ederseniz sevinirim.Turkcell GNÇ Çatlat Kazan
Operatörler, abonelerine cazip tarifeler sunmalarının yanında bir de çeşitli kampanyalarla ekstra ödüller kazandırabiliyor. Özellikle mobil uygulamaları üzerinden gerçekleşen bu kampanyalar genelde ayın belirli günleri oluyor ve kazanılan ödüller belirli bir süre kullanılabiliyor. Operatörler bu kampanyalarla abonelerine, ekstra konuşma, internet, mağaza indirimleri gibi şeyler kazandırıyorlar. İnternet kullanımının zirveye oynadığı dönemimizde internet, en çok istenen ödül elbette. Sen maalesef GNÇ çatlat konumunuz tespit edilememiştir hatası ile GNC konum hatası yaşıyorsun. Bunun için birkaç önerim olacak.
GNÇ Konum Tespit Edilememiştir Hatası Çözümü
İnternette bu konuyu araştırınca birçok kişinin GNÇ çatlat olmuyor diye isyanlarda olduğunu görüyorum. Birkaç klasik yöntemi deneyelim önce;
Öncelikle konum özelliğinin açık olduğundan emin ol.
Telefonunun ayarlar kısmından uygulamalar bölümüne gir, oradan da GNÇ uygulamasını bulup konum izninin ver.
Bunlar yapılı ise GNÇ uygulamasını kaldır, yeniden yükle.
Bunlara rağmen olmadıysa aşağıdaki videoda bir yöntemden daha bahsedilmiş, bu adımları uygula mutlaka:
Videodaki adımlar dahil hepsini uyguladıktan sonra hala GNÇ konum tespit edilememiştir hatası alıyorsan farklı bir yöntemle GNC konum bulma özelliği nasıl açılır? onu anlatan bir video önereceğim. Fake konum sağlayan bu uygulama ile konum tespit sorununun aşıldığı ifade edilmiş videoda. Denemekte fayda var bence.
Yukarıdaki videoda anlatılan adımlarla GNÇ konum hatası ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum. Tüm bunlara rağmen hala sorunun sürerse Turkcell müşteri hizmetleri veya Turkcell bayileri dışında yardımcı olabilecek bir kanal göremiyorum.
GNÇ konum tespit edilememiştir hatası nasıl düzeltilir bunula ilgili bilgilerimi, çözüm aşamalarını ve bununla ilgili çözüm videolarını senle paylaştım, umarım bunlardan biri ile sorunun çözülmüştür. Buradaki içerikte de ne kadar kalan kullanımın kalmış, kullanım bildirimi açma - kapama yöntemi anlatılmış, faydalı olacaktır. :)
Ayarlar bölmesinden uygulamalardan gnc uygulamasına girerek oradan izinler kısmından konum iznini açabilirsiniz. Bu sayede uygulama konum hizmetini kullanabilir hale gelir.
En İyi Cevaplar