Vestel Venüs telefon kullananlar? Memnun musunuz? Yoksa ben bir hata yaptım siz yapmayın mı diyorsunuz?

2 yıl önce vestel Venüs aldım yerli malı olmasından dolayı sanki kendi markam gibi gururlandım sevindim Türk malı diye. Telefondan genel olarak memnundum özellikle fotoğraf kalitesi bence gayet iyi fakat şarj problemleri yaşıyorum 10 ay önce şarj almamasından dolayı servise gönderdim servis anakartını değiştirmiş neyse gene bir kullandım 10 ay sonra 1 ay önceye kadar aşırı derece şarj olmamaya başladı şarj gösteriyor ama dolmuyor hatta 4 5 tane şarj aleti ile denedim gene çok yavaş dolduruyordu bunu müşteri hizmetlerine anlattım bataryanın sorun olduğunu düşünüyorum dedim onlarda şarj aleti ile birlikte servise gönder dediler bende şarj aletinde sorun yok ki kendi şarj aleti çok önceden bozulmuştu telefonun kendisi şarj almıyor bazen sabaha kadar takıyorum anca doluyor bazen de dolmuyor dedim şikayetini güzelce anlatmama rağmen telefonumu teknik serviste şarj etmediğim şarj usb kablosunu değiştirip yazılım güncellemesi yapmışlar dalga geçer gibi telefonum geldi fakat gene çok yavaş şarj oluyor. Teknisyen olmama rağmen ben bile batarya da sorun olduğunu anlıyorum. Gene aynı durumdan mağdurum. Hatta telefon daha servisten gelir gelmez yavaş şarj oluyor. Tamam telefon çok pahalı değil mükemmel bir özellik beklemiyorum fakat müşteri hizmetlerinin çok iyi davranın yanlış çözüp üretmeleri beni sinir etti. Vee evet arkadaşlar hatta teknik servise telefonumu götürdüğüm de oradaki vestel çalışanları bile Iphone kullanıyordu kendi çalışanları bile. Normal halka gelince gururla yerli sloganı yapıyorlar fakat bu ne kadar güvenilir bilemiyorum. Çok severek aldığım özellikle Türk malı olduğu için desteklediğim Venüs gözümden düştü. Siz ne düşünüyorsunuz?
Vestel Venüs telefon kullananlar? Memnun musunuz? Yoksa ben bir hata yaptım siz yapmayın mı diyorsunuz?