Üstünden araba geçti. Tamir ettirilir mi sizce? General Mobile 8

ekrana bakınca ekran kırılmış olarak gözüküyor. Ekran değiştirilirse çalışır gibi ama iç parçaları görmeden kimse birşey söyleyemez. iç parçalarda kırık çatlak vs varsa direk çöp :D
aynen öyle ama malum telefon yamulmuş :) tahminen iç parçalarda zedelenme çatlama ya da kırılma olma olasılığı yüksek. ekranı değiştirsen 400'den aşağı tutmayacak üstüne iç parçalarda da sorun çıkarsa çok fazla fiyat çıkar söylüyim çöpe at daha mantıklı o zaman :D
dediğim gibi öncelik olarak telefoncuya gidecek telefoncu telefonu açıp inceleyecek. birçok telefoncu bakmaz bile
ben teşekkür ederim iyi akşamlar
biraz zor görünüyor eğer board zarar görmedi ise ekranla kurtulabilir
iyi bir tamirciye götür ancak o bakıp anlar siz anlayamazsınız
Of baya kötü halde ya geçmiş olsun sanmıyorum
Cevap
11Cevap
Üstünden araba geçen telefon genelde ağır hasar alır ama mucizeler de mümkündür! Eğer anakart sağlam kaldıysa telefon tamiri ile kurtarılabilir. Denemeden bilemezsin. 👨🔧 Bu sayfa sana yardımcı olabılır
tavsiyemiz. com/hizmetler/telefon-tamiri-telefoncu
Kasa gidik, ekran gidik bu ikisi görünen yüzü. Anakartta ve diğer iç parçalarda da sorun varsa ki muhtemelen vardır o telefonu yaptırmak telefonun sıfır maliyetini bulur.
Garanti kapsamına girmiyosa ordanda olmaz bu diye sıfırını göndermeyecekse hiç uğraşma ne kadar tamir olsa da iflah olmaz artık o
Gm 9 benimkide gm 8 go da var sen o telefonu nasıl arabaya ezdirdin
şu telefonun yaşadıgını iphone telefon yaşamış olsaydı... düşünemiyorum ne hale geleceğini
Kasa değişim olacak 100 lira gözden çıkar
Cep telefonu markan ne
O zaman 200 ya da 300 gözünden çıkar
Bunun tamir parasina cihazin yenisini alirsin.
Ettirilir de aynı telefon parasına denk gelir
ettirme yamulmus zaten
Pert olmuş. Zor edilir..
Biraz zor, şaftı kaymış.
Çok zor
Ettirilmez.
at cope
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?