Telefonun kamerası ile alakalı bir durum. Marka modeli nedir telefonunuzun. Birde android telefonlarda Kamera ayarlarına giriş yaparak “Ters çevir” veya “reverse” seçeneğini kapatabilirsiniz.
WhatsApp dünya üzerinde çokça tercih edilen bir uygulama. Ücretsiz oluşu, ücretsiz olması yanında bir sürü özellik sunması uygulamayı cazip kılıyor. Nasıl cazip olmasın ki? Mesajlaşma özelliği, ses gönderme özelliği, sesli arama özelliği, görüntülü görüşme özelliği, belge / fotoğraf / video / müzik gönderimi özelliği, hatta konum atma özelliği sunduğu özelliklerden sadece birkaçı. Bir de sosyal medya özellikleri var ki onları es geçiyorum. Ama en çok kullanılan özelliği görüntülü görüşme. Senin yaşamış olduğun görüntülü konuşma kamera ters gösteriyor sorununu çözelim.
WhatsApp Ayna Modu Kapatma Nasıl Yapılır?
WhatsApp görüntülü görüşme
WhatsApp'ın kullanıcılarına sunduğu görüntülü görüşme özelliği harika bir özellik. Düşünsenize dünyanın bir diğer ucundaki biriyle, internet üzerinden kesintisiz ve ek ücret ödemeden karşılıklı görüşebiliyorsun. Sanki karşında konuşuyormuşsun gibi. Uzakları yakın etmek diye bir deyim vardır, WhatsApp görüntülü görüşme ile bunu sağlıyor. Yaşamış olduğun WhatsApp görüntülü konuşma ters gösteriyorsa neler yapılabilir bakalım.
Bu sorun tamamen senin telefonunun kamera ayarları ile ilgili bir durum. Anlatacağım adımlar her telefonda farklılık gösterebilir ama genelde ayarlar aynı kısımlarda bulunur.
Telefonunda kamerayı aç,
Kamera ayarlarına eriş,
"Ayna yansıması", "Fotoğrafı ters çevir", "Ön kamerayı yansıt", "Resimleri önizlendiği gibi kaydet" gibi bir farklı isimlendirilen bir ayar bulacaksın,
Bu ayarı tersine çevirdiğinde ayna özelliğini kapatmış olursun.
WhatsApp görüntülü arama
WhatsApp görüntülü arama ayna modu kapatma bu kadar basit aslında. Tek yapman gereken Ayarlar kısmında farklı isimlerle anılan ilgili ayarı bulmak ve tersine çevirmek.
Yaşadığın ayna sorununu nasıl çözeceğini anlattım. Buradaki içerikte de WhatsApp'ta herkesten silinen fotoğraf galeride gözükür mü? hakkında bilgi verilmiş. Göndermiş olduğun fotoğrafların akıbeti hakkında gerçekten güzel bilgiler var. Göz atmanı tavsiye ederim. :)
Merhabalar redmi note 12 yurt dışı telefonum var WhatsApp da konuşurken görüntüm karşı tarafa ters gözüküyor ne yaptıysam düzeltemedim ayna modu var kapattım ama hayla aynı sorun ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun